poszło na prv
Bardzo prosze zgłaszajcie mi błędy po przez FB, bo tutaj na zlombolu to ja nie przebywam i nie dostaje powiadomień, że ktoś pisał:
Logując się trzeba uważać na spacje na końcu maila np. przez co nie loguje do aplikacji.
Pytanie: czy, by namierzyć ekipę muszą mieć oni włączony internet, czy wystarczy sam gps?
Czy ktoś mi może powiedzieć jak dodać graty do bagażnika? Daję zapisz i niby zapisuje a potem nic nie widzę. :/
miałem to samo, wyczyszczenie danych i pamięci podręcznej pomogło, i nagle pojawiło się 10 alternatorów xD
Favorit 135 LS '92r
Logując się trzeba uważać na spacje na końcu maila np. przez co nie loguje do aplikacji.
Pytanie: czy, by namierzyć ekipę muszą mieć oni włączony internet, czy wystarczy sam gps?
Jak niby by to bez internetu miało działać?
Złomboli,
Wybaczcie mi weekendowe opóźnienie w odpowidzi, ale brałem ślub więc powoli dochodze do siebie :D
Także postaram się zobaczyć co sie dzieje z bagażnikiem oraz innymi problemami na dniach :)
Pozdro!
Gratulacje i wszystkiego naj.......
Sto lat w szczęściu! :)
Czy da się wyłączyć automatyczne pobieranie postów i wyskakujące powiadomienia?
Chciałbym mieć włączoną apkę która wysyła moją pozycję i żeby siedziała sobie cicho w tle.
Teraz powiadomienia wyskakują co kilka minut, a nim bliżej startu....
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Opcja wyłaczenia powiadomień pojawi się w aktualizacji dziś lub jutro :), po prostu w ferworze przygotowań do ślubu umknęła mi ta funkcja :)
Posty się nie pobierają automatycznie , a ino wtedy jak wejdziesz w "Chmurki" , tzn listę postów :)
Proponuję zrobić podział powiadomień, na te ogólne, które chciałbym wyłączone mieć i te typu priv, które chciałbym mieć włączone.
Postaram się takową opcję wdrozyć przed startem :)
Super, odwalasz kawał dobrej roboty
Dzięki!
Ja również przyłączam się do życzeń ^wszystko dobrego na nowej drodze życia ^. Poza tym naprawdę wielki szacun za czas poświęcony apce DOBRA ROBOTA