Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Gdzie start?

25 Posty
14 Users
0 Likes
6,258 Widok
(@czarny-jastrzab)
Reputable Member

Trzeba planować pierwszy nocleg gdzieś blisko bo ostatnia załoga wyjedzie spod spodka o 17 :)
Oczywiście nie liczę tych z awariami, one standardowo wieczorem/następnego dnia :)

http://czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

OdpowiedzCytat
(@bartcom-team)
Estimable Member
Topic starter  

Nareszcie. Dziękuję !

I co teraz, niektórzy ludzie małej wiary? :)
Jakoś się pomieścimy.

Pozdrawiam!

Czerwona Strzała - Polski Fiat 125p 1600 OHV
Więc gaz do dechy...

OdpowiedzCytat
(@chlopcy-z-prl)
Honorable Member

Pomieścimy jak zajmiemy jeszcze całe rondo obok. 817 załóg. Masakra. Przy 400 było tam ciasno a ma wejść 2 razy tyle. Nie ma bata. Będziemy stać pod Spodkiem i na każdym możliwym skwerku obok i diabli wiedzą gdzie jeszcze. Duże wyzwanie dla organizatorów. Obawiam się, że w piątek wieczorem wyczerpiemy możliwości parkingowe placu pod spodkiem.

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.

OdpowiedzCytat
(@rezerwat-przygody)
Estimable Member

Ciekawe, czy late night check in będzie na placu pod spodkiem, czy na parkingu strefy kultury? W sumie na chceck in parking strefy byłby lepszy.

OdpowiedzCytat
 2F4U
(@2f4u)
Reputable Member

Spodek

Złombol, the real gamble :-)

OdpowiedzCytat
(@rezerwat-przygody)
Estimable Member

Dzięki!

OdpowiedzCytat
(@ismiregal)
Active Member

Jadę pierwszy raz i nie mam zielonego pojęcia jak wygląda start. Od której można już na spodek przyjeżdżać, żeby zgłosić się po numer startowy? Mam do Katowic ponad 300km i nie wiem o której wystartować z domu.

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Dojedź sobie do Katowic dzień wcześniej, zrób sobie nocleg. Następny dzień Cię wtedy tak nie dobije.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@gientkie-toporki)
Trusted Member

My w zeszłym roku wyjechaliśmy około godziny 3:00, ok. godz. 7:00 byliśmy pod spodkiem (też mamy 300 km). Wtedy to spokojnie wystarczyło, na luzie wjechaliśmy na plac, nawet rozmawialiśmy, że spokojnie można było wyjechać później. No tylko tyle, że w zeszłym roku było zgłoszonych załóg 530, a nie 830... ;)

OdpowiedzCytat
(@chlopcy-z-prl)
Honorable Member

Zrób tak jak mówi Załoga Tarpaniątka. jeśli tylko możesz. Masz wtedy czas na spokojne przeżywanie imprezy startowej. Ja jadę w piątek po numery, niestety muszę zaraz po Late Night Check In wrócić do domu (na szczęście tylko 100 km) i wygenerować tuż po północy JPK i parę innych rzeczy , które nie dadzą się zrobić przed końcem miesiąca (ehh, ten start 1 września) i wracam nocą z powrotem do Katowic, gdzie będzie niedaleko Spodka zabunkrowana moja załoga. Rano na luzie wpadamy pod Spodek i mam wywalone na wszystko.

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2
Share: