Nieaktualne.
Witam, szukam załogi na tegoroczny wyjazd, 2 osoby, prawo jazdy obowiązkowe. Mam 32 lata, jadę Polonezem Caro Plus, naklejki i darczyńcy ogarnięci. Zapraszam, więcej info 503854934 lub www.facebook.com/artur.knapik.92
Cześć, szukasz dalej załogantów?
Jeśli o mnie chodzi to tak.
Witajcie. Szukamy jednego bądź dwóch załogantów. Lecimy Polonezem Karetką + przyczepka niewiadówka . Czas przejazdu około 2 tygodni. Coś o nas : dwóch 30sto latków z Wrocławia lubiących dobrze się pobawić w granicach rozsądku. Wymagane prawo jazdy kat. B .
Więcej info poniżej:
https://www.facebook.com/pogotowie.imprezowe.714
Pozdrawiamy !
Z kolegą szukamy dwóch miejsc :) jesteśmy z pod Warszawy, ale dojazd nie robi problemu, myślę, że się dogadamy, zadzwoń do mnie 790590207, dodałem już was na FB.
Szukamy jednego członka załogi!
Jedziemy Skodą Favorit.
Jeśli ktoś jeszcze szuka ekipy to zapraszamy! Piszcie przez fb https://www.facebook.com/ZiePiRy/
Hej, możemy zabrać dwie osoby do Poloneza Trucka, wyjazd 12-14 dni, obaj mamy 32 lata, tel. 505073499.
Limbowa najlepsza ulica w Gdyni poszukuje jednej osoby do załogi, jest nas tylko 3, wyjazd niskobudzetowy na 14 dni, dużo zwiedzania i NURKOWANIA ....zapraszam, szacunkowy koszt 1500-1600zł / osoba ze wszystkim , paliwo, autostrady, noclegi i jedzenie zabrane z PL
dalej aktualne
Podstawą elektryki są dobre styki !
Cześć .
Szukam załogantów do Lublina II . Jedziemy we dwóch z Konstancina-Jeziornej , ruszamy w piątek po południu . Do mety chcemy jechać omijając Austrię trasą Albańską a wracać przez Bułgarię i Rumunię (transalpina albo transfogarska ) . Planujemy powrót 10.09. w Polsce .
Dzwońcie 602553815 Krzysiek .
My poszukujemy dwa wolne miejsca mamy Poldka 1.9 GLD planujemy jechać główną trasą dwa noclegi po drodze tak aby trzeci był na plaży w Grecji mamy 7 chętnych więc dwie musimy gdzieś upchać :D Jedziemy niestety tylko na 9 dni bo nie mamy urlopów więc 09.09 niedziela najlepiej w PL. Para młodych ludzi kontakt 664691295.
Ognisty Rydwan Konstancin miał miejsca i wracają 09.09 - kilka postów wyżej.
cześć,
czy szukasz dalej załogantów, z doświadczeniem złombolowym 4x
jesteśmy z wrocławia tel. 501053482.
Mam wolne miejsce zapraszam tel 507493836
Przyjmę 1-2 osoby na pokład na tegoroczny Złombol.
tel. 602-538-308
Zasady - jak u wszystkich.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{