Witam i pozdrawiam.
Chętnie przyłącze się do ekipy Złombol2018 z okolic Bolesławca Śl.
Być może nie masz ekipy- lub ktoś się wysypał?
W skórcie o mojej osobie: 27lat, prawko A,B,C,C+E, 7lat pracy w serwisie aut ciężarowych, bez nałogów.
W prawdzie auta PRL to nie moje doświadczenia, ale mogę okazać się pomocny na drodze.
Proszę o kontakt PW !!
Zapraszamy do ekipy ze Śląska byliśmy na zlombolu 3 razy Nysą .Tym razem wybieramy się strażą pożarną marki Star (ciężarówką)
Którym Starem jedziecie? 244?
Star 244
Witam. Mam pytanko. Skąd jesteś?Można się jakoś spotkać i pogadać?. Jestem z Będzina 34 lata . Kierowca duzego.
Z góry przepraszam, wiadomość powielam w kolejnym temacie dla większego zainteresowania swoim postem.
Witam. Para z okolic Malborka i Gdańska pragnąca uczestniczyć w tegorocznym rajdzie poszukuje dwóch miejsc w aucie. Oboje pracujemy mamy 24, 25 lat. Dziewczyna potrafi wyprać ugotować oraz zadbać o porządek i organizację gratis prawo jazdy kat. B. Chłopak zapalony mechanik ma trochę sprzętu, umiejętności i wiedzy. Zawodowy kierowca kat. B, C. Oczywiście oferujemy pełną pomóc w przygotowaniu auta wyjazdu oraz znalezienia darczyńców, kilku już nawet mamy ugadanych. Jeśli znajdą się jakieś chętne osoby aby nas przygarnąć proszę o kontakt priv lub e-mail pawciok11@interia.pl
Jeśli są tu osoby chętne z naszej okolicy jesteśmy nastawieni także na możliwość zorganizowania nowej ekipy zakup i przygotowanie auta i wyjazd własnym autem. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kontakt.
Witam mam 19 lat i chciałbym przeżyć przygodę życia dlatego z chęcią dołączę do załogi. Poszukuję 1 miejsca. Jestem osobą kulturalną, posiadającą prawo jazdy oczywiście jeżeli jakaś załoga była by skłonna zabrać mnie ze sobą nie odmówię wcześniejszej integracji a nawet zachęcę do niej. Mieszkam w Tomaszowie Lubelskim ale mam możliwość dojechać do ewentualnej załogi.
Swiola Cześć jesteście jeszcze chętni na wyjazd. Jestem z Gdańska nie mam załogi.
Łukasz z Hrubieszowa, poszukuję ekipy która mogłaby mnie przygarnąć (im bliżej wschodu tym lepiej) lub ludzi do stworzenia własnej ekipy.
W przypadku dołączenia do kogoś już mniej lub bardziej ogarniętego w przygotowaniach, oferuję oczywiście pomoc w uzyskaniu sponsorów, wsparcie finansowe teamu na przygotowanie bolidu i paliwo, podstawy mechaniki oraz oczywiście czynnie używaną plastikową plakietkę z kategorią B oraz A.
W przypadku znalezienia pozytywnie zakręconej ekipy do zbudowania na wariackich papierach, bo czasu nie ma bardzo dużo, własnego teamu oczekuje od załogantów pomocy w znalezienie odpowiedniego auta, które mogę kupić sam, jednak przydała by się drobna pomoc w przygotowaniu i paliwie. Fajnie by było żeby przynajmniej 1 osoba miała prawko i jakieś doświadczenie w prowadzeniu auta.
Wszystko do dogadania, jestem elastyczny.
oferuję oczywiście pomoc w uzyskaniu sponsorów
Chodziło Ci o Darczyńców :)
4. SPONSORING
NIE DOZWOLONY! NIE DOZWOLONY! NIE DOZWOLONY! Naszą żelazną regułą jest 100% dla dzieci!Przyjęcie sponsoringu prowadzi do natychmiastowej dyskwalifikacji lub do niedopuszczenia do rajdu.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
O to dokładnie mi chodziło.
Źle się wyraziłem.
dziięki za poprawę
Łukasz z Hrubieszowa, poszukuję ekipy która mogłaby mnie przygarnąć (im bliżej wschodu tym lepiej) lub ludzi do stworzenia własnej ekipy.
W przypadku dołączenia do kogoś już mniej lub bardziej ogarniętego w przygotowaniach, oferuję oczywiście pomoc w uzyskaniu sponsorów, wsparcie finansowe teamu na przygotowanie bolidu i paliwo, podstawy mechaniki oraz oczywiście czynnie używaną plastikową plakietkę z kategorią B oraz A.
W przypadku znalezienia pozytywnie zakręconej ekipy do zbudowania na wariackich papierach, bo czasu nie ma bardzo dużo, własnego teamu oczekuje od załogantów pomocy w znalezienie odpowiedniego auta, które mogę kupić sam, jednak przydała by się drobna pomoc w przygotowaniu i paliwie. Fajnie by było żeby przynajmniej 1 osoba miała prawko i jakieś doświadczenie w prowadzeniu auta.
Wszystko do dogadania, jestem elastyczny.
priv
Starem hm swietna mysl jak jeszcze kogos szukacie chetnie sie zabiore ;-)
nie wiem Kolego @ApolloXIII do kogo skierowałes pytanie odnosnie miejsca w Starze. U nas wygląda na komplet, póki co, jednak załoga @KALYCKITEAM się ogłaszała na poprzedniej stronie, że szukaja obsady do Stara 244 ze straży pożarnej. https://zlombol.pl/forum/profil/1811-kalyckiteam
Starem hm swietna mysl jak jeszcze kogos szukacie chetnie sie zabiore ;-)
O ApolloXIII żyje :D Pozdrowienia!
FSO Sekcja Śląsk
http://www.forum.sekcja-slask.pl/index.php
Blog załogi:
http://www.czerwonyteam.blogspot.com/