Polonez 1,4 Pb. W tamtą stronę Żilina - Komarno (lub Budapeszt) - Belgrad - Ocrhryda, powrót przez Albanię i gdzie oczy poniosą. Planowane około 12 noclegów w tym część na dziko - możliwa opcja zabrania 4 - osobowej przyczepki namiotowej. Samochód przygotowany, komplet darczyńców. Wymagane wcześniejsze spotkanie w weekend - na pewno Rajd Kantyny w lipcu. Podział kosztów - w związku z przykrymi doświadczeniami rok temu wymagana zaliczka. Oczekiwane aktywne prawo jazdy i mile widziana znajomość języków. Alkohol jest dla ludzi ale bez przegięć.
wszystko by mi pasowało tylko że nie będę miał na tyle czasu , przydała by mi się ekipa która po macie jedzie w kierunku domu
Cześć tu SŁawo MiR !
Szukam ekipy ktora przygarnie moją skromną osobe...
33 Lata podobno sympatyczny z mechaniczna raczka raczej do Motocykli i kilka ukrytych zdolności które należny odblokować na rajdzie :D
Prawko kat A/B/C Pije jak trzeba a jak nie trzeba to prowadze ;P
Spanie pod plandeką/namiotem/hamakiem to dla mnie norma czasem gdzieś się rusze motocyklem lub autkiem.
Hobbistycznie coś tam nagrywam wiec fajna pamiątka tez by była w ramach podziekowań !
Woodstock'owicz...chetnie bym sie widzial w jakims ZUKu czy cos tego pokroju z wieksza ekipa
Więcej info w kartotece Kryminalnej ! :side:
Nadal zainteresowany?
Cały czas :)
Cześć szukamy 2 osób, którzy wybrali by się z nami na tegorocznego Złombola polonezem kombi. My jako małżeństwo w wieku 30 lat, szukamy osób w podobnym wieku i najlepiej z Lubelskiego. Byliśmy już na tej imprezie w 2016 roku. Zapaszmy do kontaktu.:) :) :) :)
Hej, ekipa 3 dziewczyn z Rzeszowa szuka towarzyszy podrozy. Chetnych zapraszamy do kontaktu :) Jedziemy polonezem atu :) szczegoly do dogadania :)
Już szykowałem dla was miejsce w fiacie gdy doczytałem "jedziemy polonezem atu" :P To jest wątek "szukam ekipy" dla szukających załogi jest osobny wątek ;)
Witam poszukuję ekipy z województwa śląskiego lub małopolskiego która wybiera się w tym roku do Grecji Żukiem/Nysą i ma wolne miejsce w aucie. Kontakt pawel21sw@interia.pl Znam rajd złombol bardzo dobrze, uczestniczyłem już w nim :)
Witam poszukuję ekipy z województwa śląskiego lub małopolskiego która wybiera się w tym roku do Grecji Żukiem/Nysą i ma wolne miejsce w aucie. Kontakt pawel21sw@interia.pl Znam rajd złombol bardzo dobrze, uczestniczyłem już w nim :)
Mamy 2 miejsca w Polonezie,
Cześć, aktualne?
Własnie wysypały nam się dwie osoby z ekipy, startujemy z Rzeszowa już V raz. Jesli nadal jesteś chętny, proszę o kontakt: Kamil Karpik 513223848
Hej, możemy ruszyć razem, jedziemy z Rzeszowa po raz V. Jakby co też szukamy dwóch osób :)
**Odpowiedź kierowana do 3 dziewczyn z Rzeszowa
Szukam 1-2 miejsc w załodze na tegoroczny Złombol. O sobie:
- jestem z Gdańska,
- 35 lat (ale czuję się na 25),
- udział w jednym Złombolu (edycja 2016),
- prawo jazdy kat. A i B,
- doświadczenie w prowadzeniu Żuka,
- język angielski w codziennym użyciu,
- tytuł ratownika KPP (TCCC też nie jest mi obce w razie "W"),
- niepalący, pijący gdy jest to wymagane ;),
- jem wszystko i chyba nienajgorzej gotuję,
- obeznany z survivalem i nawigacją,
- ogarniam mechanikę w stopniu podstawowym,
Razem ze mną miejsca szuka koleżanka, lat 35.
Mam czas do 12-13.09, wtedy muszę być już w Polsce (poligon wzywa).
Faster, Harder, ŻUKIEM!!!
priv
Szukam 1-2 miejsc w załodze na tegoroczny Złombol
Zadzwoń do Tomka (OSK Olaf), bo chyba jeszcze jest miejsce: 601-822-350
Jedziemy Lublinem z Katowic. Ja dojeżdżam z Gdyni (zapewne jakimś busem). Tylko nie wiem, czy nie będziemy w Polsce dopiero koło 14-15.09.
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #