W tym roku lecę Żukiem z Wawy. Pakujesz nam wiekowo i kwalifikacyjne ;)
Wracamy ok.9 tego. Jak Ci pasuje to dzwoń lub pisz. Maciek
Cześć! Tak się składa, że szukamy pary do naszej luksusowej Skody ;) Jedziemy w tym roku pierwszy raz, ale myślę że w czwórkę sobie poradzimy. Coś o nas - para w wieku 25 lat, bardzo pozytywni :D
Zapraszamy!
My również chętnie przyłączymy się z mężem do kogoś. Nie posiadamy auta ,niestety. Nigdy niebyliśmy na tego typu imprezie. Jestesmy młodzi chętni do wspólnej zabawy. Mąż i ja posiadamy prawo jazdy, do tego mąż z zamiłowania jest mechanikiem , majsterkowiczem, sam naprawia nasze autko ;) jest to jego pasja. Przy mnie nie zgniecie z głodu ;).
Jak ktoś szuka ekipy chętnie sie przyłączymy jesteśmy z Gdańska , często bywamy również w rodzinnej miejscowości w Augustowie na podlasiu. ;)
Cześć! Tak się składa, że szukamy pary do naszej luksusowej Skody ;) Jedziemy w tym roku pierwszy raz, ale myślę że w czwórkę sobie poradzimy. Coś o nas - para w wieku 25 lat, bardzo pozytywni :D
Zapraszamy!
Szukam 1 miejsca. O sobie:
- jestem z Wrocławia,
- 36 lat
- prawo jazdy kat. B,
- noclegi w namiocie nie sa mi obce
- zrealizowane balkany objazdowo własnym autem z namiotem: chorwacja, bosnia, czrnogora, albania, macedonia, serbia, wegry.
- pale ale nie muszę, pije coraz mniej :)
- w zlombolu wziąłbym udział pierwszy raz.
- Mechanikiem nie jestem, moge byc pomocnikiem mechanika ;)
Kontakt Robert 728-975-105 lub robert.kruszyk@gmail.com
Cześć mamy wolne miejsce w naszym Polonezie jak jesteś zainteresowany zapraszam do kontaktu priv lub kom 534587845 Dominik
Hej
Znajdzie sie jeszcze jedno miejsce dla mnie ? :)
Cześć mamy wolne miejsce w Skodzie Forman. Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam do kontaktu priv lub kom 695407435 Magda
Część jeżeli chodzi o nas nasza propozycja jest nadal aktualna więc jak coś to dzwoń 534587845 Dominik lub dominik_kus@wp.pl
Hej
Znajdzie sie jeszcze jedno miejsce dla mnie ? :)
My też mamy miejsca.
Siema Złombolki,
poszukujemy z żoną ekipy z Krakowa lub okolic, do której możemy się dołączyć na wypad do Grecji, ze względu na to że nasz Polonez nie podoła wyzwaniu w tym roku.
Będzie to nasza druga edycja Złombola.
Jeżeli macie dwa wolne miejsca proszę o informacje na Priv.
Pozdro
Siema Złombolki,
poszukujemy z żoną ekipy z Krakowa lub okolic, do której możemy się dołączyć na wypad do Grecji, ze względu na to że nasz Polonez nie podoła wyzwaniu w tym roku.
Będzie to nasza druga edycja Złombola.Jeżeli macie dwa wolne miejsca proszę o informacje na Priv.
Pozdro
Zapraszamy do Poloneza .
Hejka, szukam ekipy która wybiera się żukiem lub nysą w tym roku na złombol i ma wolne miejsca, preferowane woj. śląskie lub małopolskie :)
jakby co są 2 miejsca na wyjazd z trójmiasta, wypad na 2 tygodnie, wiecej na prv
Cześć, jedziemy Żuczkiem i mamy dwa (a nawet trzy) wolne miejsca - jeżeli ogłoszenie aktualne proszę o kontakt :)
standart - większość to niepoważni ludzie