Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Złombol 2018 - szukam ekipy

116 Posty
59 Users
0 Likes
26.2 K Widok
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Z chęcią się dołączymy

A coś o was ?

OdpowiedzCytat
(@burakcukrowy)
New Member

Mialo byc odpowiedzia do ambafatimainima

OdpowiedzCytat
(@caro_bez_filtra)
New Member

Mam całego poloneza do dyspozycji.

OdpowiedzCytat
(@grudzin)
New Member

Witam, w związku z tym, że rozpadła nam się ekipa z przyczyn nieprzewidzianych, z kolegą poszukujemy ekipy która by nas ugościłą w swoim bolidzie :) jesteśmy w pełni pryzogotowani. Ja jestem kierowcą, a kolega kucharzem. Pochodzimy z pod Warszawy więc fajnie by było zabrać się z ekipą z okolic, ale oczywiscie jestesmy otwarci na ciekawe propozycje :) tolerancja na alkohol bardzo wysoka zarowno u mnie jak i u kolegi, oczywiscie chcielibysmy po drodze tez cos zobaczyc, znamy pare ciekawych miejsc w ktorych fajnie byloby sie napic i zrobic zdjecie :) kontakt najlepiej telefoniczny 790590207 o kazdej porze dnia :)

OdpowiedzCytat
(@kurakao)
Active Member

Ktoś chętny by się pouciskać we 3 w maluchu?

Jedziemy z kumplem ( obaj 23 lata) w malczanie, z bagażnikiem dachowym BOXem. Miejsce dla 3 jest - bo było od początku planowane, niestety jeden znajomy się wykruszył. Możemy przygarnąć jednego chłopaka .

OdpowiedzCytat
(@caro_bez_filtra)
New Member

Witam. Niestety w tym roku posypała mi się załoga na Złombol w związku z tym poszukuje dwie osoby do teamu. Najlepiej w okolicy do 100 km od Katowic ale rozważę każde zgłoszenie. Moje wymagania to aktualne prawo jazdy kat.b i dwa tygodnie wolnego czasu . Kontakt 503854934 lub na priv.

OdpowiedzCytat
(@grudzin)
New Member

Witam, z kolegą szukamy dwóch miejsc, w pełni przygotowani i gotowi do wyjazdu :) jesteśmy z pod Stolicy, ale dojazd nie robi nam problemu, mamy po 23 lata, prawo jazdy, kamerę, tegoroczna trasa nie jest obca, kontakt najlepiej telefoniczny 790590207 :)

OdpowiedzCytat
(@adamr)
New Member

Cześć
Szukam jednego miejsca na drogę powrotną , ale mam tylko jeden tydzień urlopu.
Moja ekipa jedzie na dwa tygodnie, a ja niestety muszę wracać wcześniej.
W związku z tym pytanie - czy ktoś przygarnie kropka? ;)
32 lata, jak prowadzę to nie piję ;) , nie palę, śpię w namiocie i ziemiankach jak trzeba ;) , znam się trochę na mechanice. Jestem z Katowic (ale to nie ma żadnego znaczenia - możecie mnie wysadzić w Parzymiechach albo Pcimiu dolnym ... w PL już sobie poradzę ;) )
506 704 576 Adam

OdpowiedzCytat
(@mynysanie)
Active Member

Hej, jedziemy Polonezem Truckiem, trasa 12-14 dni, mamy dwa wolne miejsca, obaj mamy po 32 lata, jesteśmy z pomorza, jeśli ktoś szuka ekipy proszę o tel. 505073499

OdpowiedzCytat
(@lukator84)
New Member

Kochani może szybko ale piszę.Chętnie pojadę na złombol 2019 w przyszłym roku.Dopisze się do teamu.
Jestem ze śląska dokładnie okolice Bielska-Białej
Co do spraw technicznych:
-prawo jazdy od 2003 r
-język angielski
- mechanika nie jest mi obca
-co do spraw finansowych priv

Dzwonić: 790 323 666 Łukasz

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

512 633 353