Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

META

65 Posty
27 Users
0 Likes
14.3 K Widok
(@liliamszlombolteam)
Active Member

Cześć. Czy te 30euro jest od załogi czy od osoby?

OdpowiedzCytat
Pegazy
(@pegazy)
Honorable Member

Mi za 2 namioty, 4 osoby wyszło coś ok 128 E

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)

OdpowiedzCytat
 Wit
(@wit)
Active Member

30€ za osobę za 2 noce, z 03.07 do 05.07

OdpowiedzCytat
(@zyglatkateam)
Trusted Member

64,80 euro za 2 osoby namiot i Polonez

OdpowiedzCytat
(@czerwony-team)
Prominent Member

Mi pobrało 96 euro za trzy osoby, namiot i Poloneza.

FSO Sekcja Śląsk
http://www.forum.sekcja-slask.pl/index.php
Blog załogi:
http://www.czerwonyteam.blogspot.com/

OdpowiedzCytat
Ala montana
(@13-zlomboli)
Honorable Member

33,1 € za 1 osobę, namiot i Fiata - ależ się wstrzeliłem w numer ;)

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
(@garbaty)
New Member

Hej ludziska, czy tylko mi się wydaje czy ktoś tu jakieś jaja sobie robi? Opłata za pole 30 euro/osoba. Przy założeniu, że przyjedzie 500 osób to daje kwotę 15000 euro co przy obecnym kursie daje to 64 500 PLN - za pole namiotowe - serio?

W dodatku ciśnienie na szybką wpłatę. Co jest grane? Czy przypadkiem nikt nie włamał się na stronę Złombolu i kasy nie zbiera?

OdpowiedzCytat
(@barkasy-team)
Honorable Member

Garbaty nie siej zamętu, dowiedz się o co chodzi czyli czytaj ze zrozumieniem. Pozdrawiam

OdpowiedzCytat
(@garbaty)
New Member

BarkASY - absolutnie nie mam zamiaru siać zamętu.
Wybieram się pierwszy raz na Złombol, a w swoim życiu nie jeden zlot organizowałem. Zdaje sobie sprawę, że to "nieznany" teren ale wszytko to dla mnie bardzo dziwnie wygląda - zwłaszcza pośpiech w opłacie bo inaczej się nie wjedzie.

OdpowiedzCytat
Ala montana
(@13-zlomboli)
Honorable Member

Siejesz zamęt ! Bo nie doczytałeś.[hide] Nie ma żadnego włamu. Wszystko jest pod kontrolą.
Przeczytaj dokładnie strefę uczestnika (zakładka META), a zrozumiesz za co płacimy.
To nie jest zwykłe pole namiotowe za 7 czy 8 Euro za noc za osobę, które działa od lat i możesz się na nim przekimać z rodziną.
To jest specjalnie dla nas od nowa robione pole z zapleczem i innymi przyjemnościami jak ustronny kibelek z widokiem i kojącą muzyką w tle. ;)
Dla tak dużej ilości ludzi na raz nie ma tam bazy, która nas upchnie. A nie chcemy chyba leżeć jak sardynki jedni na drugich.
Dlatego przygotowanie infrastruktury dla godnych warunków bytowania, żebyśmy nie srali po krzakach i nie robili syfu,
żebyśmy mogli okąpać się jak ludzie i żeby nie czekać 2 godziny w kolejce do 5-ciu czy nawet 20-stu sraczy,
wymaga nakładów finansowych i to do zapłacenia z góry.
A nikt z organizatorów ani z chłopaków w Irlandii
nie wyłoży takiej kasy z własnej kieszeni ani nie zrobi tego dla własnej przyjemności
w ramach prac relaksacyjnych w sobotnie popołudnia.[/hide]

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
(@barkasy-team)
Honorable Member

BarkASY - absolutnie nie mam zamiaru siać zamętu.
Wybieram się pierwszy raz na Złombol, a w swoim życiu nie jeden zlot organizowałem. Zdaje sobie sprawę, że to "nieznany" teren ale wszytko to dla mnie bardzo dziwnie wygląda - zwłaszcza pośpiech w opłacie bo inaczej się nie wjedzie.[/quote
Wjedziesz tylko bryczkę będziesz miał osobno na wydzielonym miejscu

OdpowiedzCytat
(@garbaty)
New Member

Czyżby - sieję zamęt? W takim razie czemu strefa uczestnika gdzie można o całej akcji z polem przeczytać, pojawia się dopiero po zarejestrowaniu na rajd? Czy to jakaś tajemnica?

OdpowiedzCytat
(@zlombol-irlandia)
Active Member

Jak na moj chlopski rozum, to Strefa Uczestnika jest dla Uczestnikow. Byc moze Uczestnikiem staje sie ten kto zarejestruje sie na rajd?
Pole tez jest tylko dla Uczestnikow, dlatego publicznie go nie oglaszamy, bo nie chcemy zeby ktos zaklocal wasz Swiety Spokoj po tak dlugiej podrozy

OdpowiedzCytat
(@gofer)
Active Member

I teraz jest wszystko jasne

OdpowiedzCytat
(@pieronskie-hanysy)
Trusted Member

Od nas też już poszło, 4 osoby, 2 namioty i samochód 128,46 juro :)

Polonez 1.6 GLE - Złombolowy
PF 125p '77 - jeszcze nie Złombolowy

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 5
Share: