Witam dołączyliśmy rzutem na taśmę. Jedziemy maluchem. Mam takie pytanie dotyczące promów.
1. Na który dzień planujecie przeprawę?
2. Czy jakieś konkretne namiary na promy planujemy jechać trasą południową
3. Czy można kupić bilet na prom już na przeprawie i jak to jest czasowo i cenowo.
Może już były te wątki , ale dopiero wiemy że jedziemy. Będę wdzięczy za informacje.
Jeśli południową to musicie zdążyć na prom z Pembroke 02.07 lub 03.07 o 2 rano. Bilety na prom do Irlandii oczywiście lepiej kupić wcześniej żeby skorzystać ze zniżki na hasło Zlombol. Jeśli chodzi o prom z Francji do Anglii to tutaj jest ich dużo, ale nie wiem czy kupienie w momencie przeprawy jest opłacalne. Widziałem, że pare ekip tak robi, my kupiliśmy wcześniej. Pzdr
ja jadę motocyklem - nieco inne stawki. W każdym razie po dłuższej wymianie zdań z Irish Ferries postanowiłem ich olać z tą zniżką - bilety "last minute" potrafią być znacznie tańsze niż to co oni zaoferowali (8 funtów zniżki na zlombol code). Nie mniej jednak - motocyklem trochę łatwiej bo zawsze się wcisnę na prom.
Pembroke 3 lipca o 14:45 rowniez jest prom. Nie ma sensu zarywac nocki przed meta :p
Niby tak. Ale prom z Pembroke płynie 4 godziny. Czyli dopłynie w okolicy 19:00. Potem jeszcze 2 godziny drogi. Czyli 21:00.
Dolicz korek na wjeździe na plac.
A dotychczas imprezy na mecie zaczynały się o 20:00 :)
Właśnie z tego założenia wyszedłem :)