My tak jedziemy (cherbourg-dublin o 17:00 w poniedziałek). Mamy już bilety Lada + osoby z rabatem 392,40Euro
patrzę na prom który podałeś tj 01-07 poniedziałek i na stronie Irish nie występuje prom w dniu 01-07 jest albo 30-06 lub 03-07 , gdzie znalazłeś taki prom?
a możesz powiedzieć coś więcej o rabacie jak załatwiałeś
Zgodnie z tematem zniżka na promy IrishFerries
Witajcie
Nazywam sie Sebastian Kunowicz mowia na mnie Fetors Matka Gleba
w tym roku bede bral udzial w zlombolu po raz pierwszy
Mam kilkoro znajomych ktozy od dawna biora udzial, ja i kumple jednak skusilismy sie dopiero teraz z tej racji ze wlasnie jest do Irlandii gdzie mieszkam od prawie 15 lat. W zwiazku z tym ze tu mieszkam i jakby bardziej sie oirjetuje co tu na miejscu to postanowilem udac sie osobiscie do Irish Ferries do portu gdzie z odpowiednimi ludzmi z Irish Ferries ustalilem co ponizej.
Kazdy kto chce kupic TERAZ bilet w Irish Ferries na przeprawe promowa DOWOLNA czyli Holyhead do Dublin Pembroke do Rosslare czy Cherbourg do Rosslare czy jakakolwiek inna ma teraz okazje zrobic to za posrednictwem wydelegowanej osoby. Poprostu piszac do niej maila na adress Bernadette.Randall@irishferries.com powolujac sie na moje imie i nazwisko Sebastian Kunowicz (ksywki pani nie zna) DO PONIEDZIALKU czyli 1 kwietnia 2019 podajac dlugosc i wys pojazdu, rodzaj, typ, nr rej, ilosc osob,imiona i nazwiska podrozujacych oraz miejsce przeprawy promowej i czas (wystarczy rano lub wieczorem oni juz znajda) oraz dopisujac Charity run ZLOMBOL w tytule maila takze podac trzeba Charity run ZLOMBOL oraz swoje imie i nazwisko. Dzieki takiemu dzialaniu uzyskana zostanie dodatkowa znizka grupowa oprocz znizki zalatwionej przez organizatora ktora uzyskac mozna podajac chaslo ZLOMBOL.
Kolejnym benefitem jest to ze po uzyskaniu wyceny nie bedzie trzeba od razu placic bo bedzie na to czas napewno do Maja jak mnie zapewniono mam na to pismie od nich. Dodatkowo jesli znasz osoby lub zalogi, ktore zakupily juz bilety w Irisch ferries to popros je zeby takze wyslal informacje z numerem referencyjnym booking number do tej Pani Bernadett an ten sam email Bernadette.Randall@irishferries.com takze do poniedzialku, gdzie w tytule wpisuje tak samo charity run zlombol imie i nazwisko a w tresci maila tylko "Please use my booking number xxxxxxxx (podac numer ) to support group ticket discount for charity run ZLOMBOL. Kind Regards (Imie i nazwisko) to tyle. Taki zakupiony juz numer takze pomoze uzyskac lepsza znizke dla tych co teraz wysla zapytanie o bilet do poniedzialku 1.04.2019
Jesli bedzie zainteresowanie i akcja bedzie udana to skontaktuje sie ponownie z Irish Ferries powiedzmy za miesiac zeby wspomodz tych co jeszcze nie kupili a bedzie wystarczajace zainteresowanie.
Jesli Ktos ma jakies pytania odnosnie Irlandii w ogole to postaram sie odpowiedziec. Jest takze tu na forum Yogi z okolic Cork ktory takze bierze udzial i zapewne takze wspomoze wiedza ktora ma. O Irlandii
Sugerowany prom przeze mnie to Holyhead /Dublin 02.07.2019 godz 14:10
Pozdrawiam
Fetors Matka Gleba
Hej.
Moja ekipa dopiero co się zarejestrowała i jedziemy pierwszy raz ever ever! :) Krzyczę tu o pomoc z tymi promami...
1. Czy jest ktoś w stanie nam pomóc, gdzie pisać o zniżki i rezerwację, i co pisać. Poczytałam historię jak to załatwialiście, ale nie wiem czy nadal są aktualne te zniżki i do kogo się kierować - Pani Bernardetta? Mogę nadal pisać do CLUBDEALS@IRISHFERRIES.COM ?
2. Przyjazd na metę mamy być do 3 lipca (środa) Czy wszyscy zaraz się zmywają 3.07, czy zostają do 5.07 ? Bo pole mamy opłacone od środy 3.07 do piątku 5.07. Czy coś źle zrozumiałam? :) Z tego co tu widzę do promy powrotne zabookowało większość zaraz od kopa a nie koło 5.07.
Dzięki wielkie za feedback!
Pozdro!
Aga
Aga
Odnosnie znizek mozesz pisac do Pani Bernadette i zapewne do clubdeals takze
piszesz z kad dokad chcesz plynac ile osob jaki pojazd czyli marka rodzaj oraz wymiary pojazdu date kiedy chcesz plynac oraz czas w porach dnia czyli rano wieczor noc itd. potem dodajesz kiedy chcesz powrotny prom dzien i czas lub poprosic o wycene takze na flexi ticket co daje komfort czasowy ale jest drozszy.
Kazdy wraca jak chce sporo ludzi chce zobaczyc wyspe i zostaja tu kilka dni bo szkoda przy takim wyslilku zmarnowac okazje. sa tacy ktorzy nie maja urolopu tele albo z innych powodow wracaja. Kazdy robi co lubi. Doswiadczeni koledzy i kolezanki zlombolowe wiecej sie wypowiedza na pozostale pytania.
Do zobaczenia
Fetors Matka Gleba
Husarria Autosan Team
Dzięki bardzo za szybki feedback :)
Napisałam do obu w taki sposób jak opisałeś i jak poinstruowaliście tutaj na forum.
Odpisał mi Clubdeals. Zniżek niestety już nie będzie :( Zatem zostaje nam po obecnych cenach wziąć prom. Dopytam jeszcze o flexi ticket, o którym pisałeś (dzięki bo o tym nie pomyślałam :) ).
Pozdrawiam cieplutko!
Aga
z tymi znizkami to nie rozumiem
Powinny byc i rozumiem ze podalas haslo do znizek "ZLOMBOL"
u Pani bernadette mozna miec nadzieje na dodatkowa znizke do znizki zlombolu czyli taka grupowa ale juz naptrawde nie wiem czy grupowa robi indywidualnie. skoro napisalas to sie dowiesz zazwyczaj odpisuje w ciagu dnie lub dwuch
Napisałam kod zniżkowy jak pisaliście w instrukcji. Dostałam taki feedback:
"HI Agnieszka,
Irish Ferries can arrange a Landbridge crossing for you, however I’m afraid that no discount would apply.
If you are looking to book a Landbridge crossing you would need to call our reservation office on +353 818 300 400.
Can you please advise if you would like u to go ahead and quote you for our direct service? "
Zapomniałam dodać, że pytałam jeszcze o promy z Francji do Anglii, i teraz tak sobie myślę, że ona chyba mi odpowiedziała, że zniżek na tę trasę (FR-GB --> Calais - Dover ) chyba nie robią, albo ja czegoś nie zaczaiłam haha (tak to jest jak się jest zarobionym w pracy i czyta maile po łebkach ;) ).
Odpisałam, żeby mi wycenili z GB do IRL. Zobaczymy co odpisze :).
Pani Bernardetta jeszcze mi nie odpisała, poczekam jak mówisz.
Pytanko. Co bierzecie odnośnie Francji i GB? Channel czy ferry? Zapewne to kwestia ceny i czasu? Sorry może zadaje głupie pytania, ale pierwszy raz będę się tak przemieszczać w tamte okolice :P
Aga
Wiec Ty w ogole to pytalas o landbridge to taki kombinowamy bilet przeprawy z irlandii na kontynent czyli wlaczajac Anglię po drodze.
Na to nie ma znizki zlombolowej jedbak landbridge jest tanszy niz te same polaczenie osobno.
Nie mniej jednak jest znizka w Irish Ferries na zlombol
Wiec moze takze wyjsc taniej bo wieksxy wybor przy przeprawie z angli na kontynent pociag prom.
Podali Tobie nr tel gdzie zabukukesz landbridge.
Sprawdz ile cie kosztuje bilet kontynent anglia i bilet anglia irlandia ze znizka zlombol.
Nam najtaniej wyszlo prom z DFDS z calais do dover a potem holyhead do dublin z irish ferries
Nam w totalu wyszło 2150zł z groszami za wszystkie promy:
Calais - Dover w obie strony P&O
Holyhead - Dublin w obie strony Irish Ferries
Samochód Lublin w długiej wersji, podwyższony (powyżej 2,6m) i 4 osoby.
2015 - OSP Teresin - Żuk A07 - Passo dello Stelvio, Włochy
2016 - BONDAR Team - Lublin II - Hammamet, Tunezja
2017 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Noja, Hiszpania
2018 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Sithonia, Grecja
2019 - C.H. Robinson Teresin Team - Lublin III - ?
Ktoś już rezerwował promy dla żuka? Jakie wam wyszły ceny i którędy płyniecie? My jedziemy w 6 osób
Wydaje mi się ze najkorzystniej wychodzi opcja
Dunkierka-Dover 01.07
Holyhead - Dublin 02.07 lub 03.07
Tyle ze ceny na stronach tak czy siak wychodzą strasznie zaporowe. Nie pisałęm wprawdzie jeszcze do pani z Irishferry.
Żukowcy i wszyscy inni z minibusikami jakie są wasze doświadczenia w tym temacie?
C.H. Robinson Teresin Team - na trasie holyhead-dublin pisałeś o zniżkę do irishferry? bo cenę za wszystko macie całkiem spoko a autko podobne mógł byś podać jakieś szczegóły?
http://fb.com/BardzoNigdyBardzo