Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Kto, dokąd?

37 Posty
16 Users
0 Likes
5,850 Widok
Ala montana
(@13-zlomboli)
Honorable Member

W Bieszczadach trochę załóg się kręciło w tym deszczu.
Mijałem kilka buszując po rejonie, jednak Was nie widziałem Pierońskie Hanysy.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
(@nieskodzianka)
Trusted Member

My przez Soline przejezdzalismy w niedziele kolo godziny 10, niestety nie kojarzę żebym mijal jakiegos fiata :)

OdpowiedzCytat
(@nieskodzianka)
Trusted Member

W Bieszczadach trochę załóg się kręciło w tym deszczu.

My się spotkaliśmy tak mniej wiecej tutaj :) juz dalej sie chyba nie dało..

OdpowiedzCytat
(@zielonagablota)
Estimable Member

nieškodzianka; Ala montana - widziałem Was na rallygo. Osobiście minąć czy spotkać się jakoś nie było dane. Generalnie sporo załóg skierowało się w Bieszczady.

W podobnycg klimatach (odcinek małej pętli - między Polaną a Czarną Górą).

OdpowiedzCytat
(@tymek)
New Member

Korzystając z faktu dowolności wyjazdu i pojazdu, pojechał Ursus C-4011. Wyprawa skromna do Parku Ojcowskiego, cały wyjazd liczył nieco ponad 112km. ;)

OdpowiedzCytat
(@zielonagablota)
Estimable Member

Kapitalna sprawa z tym ciągnikiem. I do tego jeszcze mały niewiadów doczepiony (swoją droga to ciągnikiem można na legalu normalne przyczepy cianąć? - tak z ciekawości, bo nie wiem :) ).

Patrząc na to zdjęcie to przypomniała mi sie historia; jak grupa studentów z Poznania; wraz z opiekunem wybrała sie ciągnikiem z przyczepa do Bułgarii (historia z lat 70-tych)

OdpowiedzCytat
(@nieskodzianka)
Trusted Member

W raport turbo na TVN Turbo był podobno reportaż ze startu złombola, ma ktoś ten material ?

OdpowiedzCytat
Strona 3 / 3
Share: