Witam potrzebuje podpowiedzi gdzie i jak się zapisać na zlombol 2021 jestem zielony w temacie a chciałbym stworzyć ekipę na przyszły rok jakiś namiar może??
Witamy!
W tym roku wszystko się trochę pokomplikowało, ale normalnie zapisy ruszają po nowym roku.
Zbieraj ekipę, szykuj furę, zarejestrować się na pewno zdążysz :)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Dzięki furki dopiero szukam ale myślę że to będzie żuczek
Witam termin złombolu na 2021 jest ten sam co miał być 2020 20-23 czerwca czy będzie inna data ?
W związku z obecnym rozwojem sytuacji wiadomo tyle, że nie wiadomo kiedy będzie coś wiadomo.
Na grupie na FB Szefowa w ostatnich live'ach mówiła o sytuacji (ostatni i przedostatni - dostępne po dołączeniu do grupy)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Mam w pracy planowanie terminów urlopów na przyszły rok i myślałem że już coś wiadomo no trudno będę musiał improwizować dzięki za odpowiedź
No ja bym się nie napalał na 2021. Sytuacja jest jaka jest i obstawiam kolejną przerwę od wyjazdu:(
dokładnie ,wydaje się najbardziej prawdopodobne że nie będzie wyjazdu zagranicznego ,raczej bardziej prawdopodobne coś lokalnie w Polsce jeśli wogóle... :/ Raczej nic "masowego " ;(
Czyli mamy potwierdzenie. Złombol się odbędzie. Jeżeli nie do Turcji, to na rżysko pod Wąchockiem, ale 26 czerwca wyruszymy. Tak rozumiem komunikat organizatorów :)
I wreszcie pozytywne choć 50:50 ale już coś do przodu, szykujemy sprzęty i stawiamy się na starcie jak trzeba.
Witam,
Kiedy można się spodziewać informacji o zebranej kwocie z PITów od darczyńców?
Pozdrawiam
kochani otwierajcie już rejestrację bo nie mogę ruszyć z darczyńcami do przekazywania kasiorki , potrzebuje numer ID .
Załogi które były zarejestrowane w 2020 muszą jeszcze raz płacić wpisowe? Przynajmniej tak to wygląda
Nie. Dopłacasz 5.20PLN i już. Wszystko opisane jasno podczas rejestracji w aplikacji RallyGo.