Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Dodawanie wpłat tradycyjnych typu 1,5% od podatku, Allegro, zbiórki z Facebook

35 Posty
13 Users
0 Likes
2,998 Widok
(@crazymario)
Active Member

Bo chodzi o to żeby jak najwiecej uzbierać pieniędzy. I generalnie jak masz darczyńcę a nie masz np miejsca na reklamę to spoko dajesz namiar na inny zespół i jest Ok ( moim zdaniem) ale jak ktoś już wpłacił jako twój darczyńca to już jest po ptakach. Wiem ze czasem jest ciężko dozbierać minimalna kwotę ale naprawdę nie jest to niemożliwe.
Więc zawsze było tak ze jak ktoś nawet rezygnował to nie można było przekazać swojej kwoty na innych.

Ok zatem przerzucenie całej kwoty pomiędzy jednym teamem a drugim - ile czasu jest realizowane ?

OdpowiedzCytat
(@crazymario)
Active Member

crazymario, napisz na start@zlombol.pl i podeślij co tam zgłaszałeś. Sprawdzę to

Napisałem na wskazany email, dodałem również screen zgłoszenia.
Cisza.

OdpowiedzCytat
(@no-name-team)
Reputable Member

Na FB Martyna wyjaśniła co się dzieje. Zabierz wszystko na start pewnie się da coś załatwić. Na teraz nie są wstanie funkcjonować. Ale myśle ze ogarniesz na starcie. Sytuacja losowa.
Pozdrawiam

`14 LLoret + (nr. boczny 189)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny24 )
`16 Palermo + (nr. boczny 16)
'17 Kraj Basków + (nr boczny 40)
'18 Chalkidiki + ( nr boczny 03)
'19 Irlandia + ( nr boczny 15)
’20 stay In Home
'21 Burhaniye nr boczny 79
’22 Albania nr boczny 74
'23 Nazare nr boczny 323

OdpowiedzCytat
(@kalinow)
New Member

Zgadzam się z tobą, że ważne jest, aby zrobić wszystko, co możliwe, aby zebrać fundusze i nie poddaję się. Będę nadal szukał możliwości pomocy, nawet jeśli będzie to oznaczało przekazanie moich funduszy innemu zespołowi.

OdpowiedzCytat
(@blady707)
New Member

Witam! Czy jest jakiś problem z dodawaniem wpłat 1,5%? Najstarsze były rejestrowane 10 dni temu i nadal nie są widoczne jako przypisane do załogi.

OdpowiedzCytat
Strona 3 / 3
Share: