Marzy się nam pierwszy wyjazd na złombol, ale niestety nie mamy ekipy. W zeszłym roku byśmy na rajdzie koguta i tam zakochałyśmy się w takich wyjazdach. Poczucie humoru mamy, marudne nie jesteśmy 😉 Może znajdzie się załoga, która miałaby ochotę powiększyć swój team o dwie pozytywnie zakręcone 30latki? Wierzę, że tak! 😉 Kontakt: patrycjaania89@o2.pl
Witam,
Z powodu wakacyjnego sezonu urlopowego ( rodzina najważniejsza) rozpadła mi się załoga i zostałem sam z przygotowanym samochodem który w zeszłym roku objechał Albanię.....
Chętnie przygarnę 3 osoby, które pomogą mi zdobyć sponsorów i współuczestniczą w kosztach tegorocznego wyjazdu.........
Kann - zajrzyj proszę do https://zlombol.pl/informacje/faq-uczestnika i nie myl podstawowej rzeczy.
Na Złombolu nie ma sponsorów, są Darczyńcy - zrozum różnicę i popraw się.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Mea culpa....
Oczywiście miałem na myśli pomoc w znalezieniu darczyńców ....
witaj kann
ja rownież wpadłem na pomysł żeby na pierwszy raz nie montowac ekipy tylko sie do kogoś dolaczyć
skontaktuj sie prosze w celu porozmawiania o szczegolach
pozdrawiam
Witam, szukam ekipy do której mogę dołączyć, Byłem w 2012, 2013 i 2019 na złombolu.
Witam kann, jest dwóch chętnych, zgadzajmy to dogadamy szczegóły.
To i ja się podepnę pod temat. Szukam chętnych którym brakuje czasu. Mam 3 miejsca w ladzie, ale tylko w jedną stronę, powrót samolotem, lub cokolwiek sobie wymyślicie. Kontakt tu na priv, na fb boysingreenteam albo na tel 00353857671979
To i ja się podepnę pod temat. Szukam chętnych którym brakuje czasu. Mam 3 miejsca w Ładzie, ....
Maciek , masz już Grupę Trzech 3️⃣ Muszkieterów + jedna z Lis. Jedziemy z Wami.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Cześć chętnie się zabiorę z jakąś ekipa, oprócz kwestii finansowej troszkę wiem o motoryzacji/mechanice i mogę pokierować
U mnie nie aktualne ale polecam wrzucić ogłoszenie na Facebooku https://www.facebook.com/groups/305539933253392/?ref=share
Siema. U nas beż zmian ale w zaprzyjaźnionej ekipie zwolniły się 2 miejsca więc kto chętny niech pisze