Select Page
Notifications
Clear all

Dwie Załogantki szukają Załogi!

12 Posts
9 Users
0 Likes
1,636 Views
(@pat893)
New Member
Topic starter  

Marzy się nam pierwszy wyjazd na złombol, ale niestety nie mamy ekipy. W zeszłym roku byśmy na rajdzie koguta i tam zakochałyśmy się w takich wyjazdach. Poczucie humoru mamy, marudne nie jesteśmy 😉 Może znajdzie się załoga, która miałaby ochotę powiększyć swój team o dwie pozytywnie zakręcone 30latki? Wierzę, że tak! 😉 Kontakt: patrycjaania89@o2.pl

kann
(@kann)
New Member

Witam,
Z powodu wakacyjnego sezonu urlopowego ( rodzina najważniejsza) rozpadła mi się załoga i zostałem sam z przygotowanym samochodem który w zeszłym roku objechał Albanię.....
Chętnie przygarnę 3 osoby, które pomogą mi zdobyć sponsorów i współuczestniczą w kosztach tegorocznego wyjazdu.........

ReplyQuote
(@gniotsa-nie-lamiotsa)
Member Moderator

Kann - zajrzyj proszę do https://zlombol.pl/informacje/faq-uczestnika i nie myl podstawowej rzeczy.
Na Złombolu nie ma sponsorów, są Darczyńcy - zrozum różnicę i popraw się.

Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka

ReplyQuote
 kann
(@kann)
New Member

Mea culpa....
Oczywiście miałem na myśli pomoc w znalezieniu darczyńców ....

ReplyQuote
(@zadzior)
New Member

witaj kann
ja rownież wpadłem na pomysł żeby na pierwszy raz nie montowac ekipy tylko sie do kogoś dolaczyć
skontaktuj sie prosze w celu porozmawiania o szczegolach
pozdrawiam

ReplyQuote
(@troli-bus)
Active Member

Witam, szukam ekipy do której mogę dołączyć, Byłem w 2012, 2013 i 2019 na złombolu.

ReplyQuote
(@ketchupek)
New Member

Witam kann, jest dwóch chętnych, zgadzajmy to dogadamy szczegóły.

ReplyQuote
(@boys-in-green-team)
Estimable Member

To i ja się podepnę pod temat. Szukam chętnych którym brakuje czasu. Mam 3 miejsca w ladzie, ale tylko w jedną stronę, powrót samolotem, lub cokolwiek sobie wymyślicie. Kontakt tu na priv, na fb boysingreenteam albo na tel 00353857671979

ReplyQuote
Ala montana
(@httpsarchitektwk-wixsite-com363332023)
Honorable Member

To i ja się podepnę pod temat. Szukam chętnych którym brakuje czasu. Mam 3 miejsca w Ładzie, ....

Maciek , masz już Grupę Trzech 3️⃣ Muszkieterów + jedna z Lis. Jedziemy z Wami.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

ReplyQuote
(@mentos1087)
New Member

Cześć chętnie się zabiorę z jakąś ekipa, oprócz kwestii finansowej troszkę wiem o motoryzacji/mechanice i mogę pokierować

ReplyQuote
(@boys-in-green-team)
Estimable Member

U mnie nie aktualne ale polecam wrzucić ogłoszenie na Facebooku https://www.facebook.com/groups/305539933253392/?ref=share

ReplyQuote
(@boys-in-green-team)
Estimable Member

Siema. U nas beż zmian ale w zaprzyjaźnionej ekipie zwolniły się 2 miejsca więc kto chętny niech pisze

ReplyQuote
Share: