Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

FAJNE AUTA 2022!

846 Posty
177 Users
0 Likes
25.4 K Widok
(@kurt-poldson)
Active Member

Witajcie!
Pojawiła się u nas opcja na kupienie fajnego zadbanego caro i postanowiliśmy pożegnać się z naszym ukochanym Kurtem. Link do aukcji poniżej, w razie pytań śmiało dzwonić - 609 678 774 .
Auto gotowe na tegorocznego złombola, wsiadać i jechać
http://allegro.pl/polonez-caro-plus-gsi-zlombol-i6799830067.html

OdpowiedzCytat
(@kacper)
Trusted Member

Hej,

Sprzedam LADA 2107 z rolldachem, silnik 1500 z LPG

Auto dość kompleksowo przygotowane na Złombol 2014 i z niego wróciła, potem przejąłem auto ja.

-Chłodnica większa z poloneza
-Hamulce przód i tył zrobione komplet.
-Dwie butle na LPG, razem ponad 80L pojemności
-Nówka cała ślimacznica układu skrętnego oraz drążki
-Tylne amortyzatory nowe
-Sprężyny tył nowe
-Krzyżaki wału wymienione nowe
-Wymienione wszystkie gumowe elementy przeniesienia napędu
-Gumy tylnego zawieszenia
-Drążek panharda- mocowanie pospawane i wzmocnione
-Alternator zregenerowany z Łady Samary, drugi na zapas
-Nowy rozrusznik
-Świece, kable
-Koło zapasowe podwieszone pod podłogą, zwolnione dużo miejsca w bagażniku
-Oświetlenie wnętrza z tyłu
-Dołożone dwa dodatkowe gniazda zapalniczek 12V z tyłu na półce
-Głośniki pod radio, sztuk 6.
-Zregenerowane wyciaraczki
-Przednie fotele od Suzuki Swift
-Opony Letnie Kumho, bieżnika dużo, na pewno obieżdżą jeszcze
-W sierpniu przed Złombolem 2014 miała robioną polerkę lakieru
-Nowe zamki w drzwiach i bagażniku
-Dołożony autorski bagażnik na bagażniku- przerobiony z malucha. Dach jest otiwerany więc bagażnik na dach odpadał bo zasłoniłby nam słoneczne niebo:)
-zmniejszony bak na benzynę do 5L(!!)- zwolniona masa miejsca w bagażniku

Sprzedam ten egzemplarz. Poza brakiem bagażnika jest wszystko :-).

Auto kupiłem w październiku 2016 celem ogarnięcia na Złombol2017 ale plany się zmieniły.

W tym roku mało prawdopodobne, że pojadę na Złombol więc moje złomki idą na sprzedaż.

Przegląd i OC do czerwca. Auto garażowane i zdrowe blacharsko.

Zrobiłem nią bezproblemowo ponad 2500 km. Do ogarnięcia środek i wolne obroty i wentylacja w środku.

Jak ktoś będzie mało marudził, a szybko wykładał gotówkę to dam cały środek z innej niezmęczonej 2107 w kolorze czarnym.

1800 PLN do negocjacji!

Miejsce garażowania: Chełm woj. lubelskie

tel 503 634 480

zapodaj.net/c47f42823b858.jpg.html
zapodaj.net/3e2797677ced7.jpg.html
zapodaj.net/9603e3d860ad1.jpg.html
zapodaj.net/07dc423b9c930.jpg.html
zapodaj.net/992376468f2be.jpg.html

OdpowiedzCytat
(@gniotsa-nie-lamiotsa)
Member Moderator

Znajomy podesłał mi link, nie byłem i nie widziałem osobiście

http://harry.pl/car/skoda-favorit/

Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka

OdpowiedzCytat
(@poldogrzmotti)
Trusted Member

Cześć wszystkim

Mam do sprzedania dwa Caro 1994. Jeden to Caro 1994 1.6 GLI na Abimexie, Brał udział w edycjach 2015 i 2016. Wymienione wszystko na nowe więc się nie będę rozpisywał. Z modyfikacji jakie popełniłem to 3cie póro z tyłu i koła 14 ale je zostawiam i sprzedaje na 13kach w bardzo dobrym stanie.Podłoga w świetnym stanie jak i progi jednak doły drzwi bierze a zwłaszcza tylne-przednich pasażera nie wymieniam bo mam na wymianę pod kolor w idealnym stanie. LPG ważne jeszcze trzy lata. A najważniejsze. Jest nowe serce z GSI po planowaniu głowicy i pełnym przeglądzie-bardzo ładnie ciągnie. Most lekko zaczyna gadać ale tragedii nie ma a do wymiany jest półoś.
Drugi to ten sam kolor i rocznik co Złombolowóz lecz GLE czyli gaźnik. Stan blacharski bardzo dobry minus-parchy na jednych drzwiach ale to banał i tanio można usunąć. Przebieg 93tyś a stan techniczny po za hamulcem przednim który nie odbija i dziurawym tłumikiem to nic mu nie dolega. Przywieziony na lawecie bo nie palił.Świerze OC. Naprawdę super autko.W zasadzie drugiego kupiłem na części ale mi go szkoda bo stan w tym kolorze to naprawdę rzadkość.

Oba auta wyceniam po 2500 jak ktoś kupi to super jak nie to też nie będę płakał. Auta w Jaworznie. Info 608499820 . Więcej zdjęć mogę przesłać na @

OdpowiedzCytat
(@poldogrzmotti)
Trusted Member

Jeszcze GLE ponieważ wcześniej się nie zmieściło

OdpowiedzCytat
(@autousluga)
Active Member

Witam posiadam dwa polonezy truck jeden to bordowy dwu osobowy z zabudową plastikowa z silnikiem diesla 1.9d oraz drugiego uczestnika złombolu do Hiszpanii 2014 jest Roy 5 osobowy 4 drzwiowy z silnikiem 1.6 +LPG . Posiadam również 3 przyczepy kempingowe n126 niewiadów w różnym stanie oraz cenie wszystkie sprawne. Oraz transportową n250 w dobrym stanie . Posiadam wiele części nowych od mechanicznych po blacharskie nowych oraz akcesoriów do aut z epoki PRL różnych modeli oraz mark . Posiadam również wiele używanych części . Zapraszam do kontaktu telefonicznego 501 689 185

OdpowiedzCytat
(@autousluga)
Active Member

OdpowiedzCytat
(@skazaninalade)
Reputable Member

W Łańcucie stoi bordowa Łada 2107 silnik 1.3 bez gazu, czarne blachy, papiery, ubezpieczenie, przegląd, wszystko jest. Do naprawy progi, bo ktoś zrobił łaty na nity, ale tragedii nie ma. Lakier do poprawy, zwłaszcza błotnik przód. Silnik bez uszkodzeń, most nie buczy, skrzynia 4, opony ok.
Dziś ją oglądałem i wygląda rozsądnie, cena 1800 PLNów. Jak by co to na pw dam namiar do właściciela.

OdpowiedzCytat
(@skazaninalade)
Reputable Member

OdpowiedzCytat
(@skazaninalade)
Reputable Member

Kolega ma do sprzedania Żuka, blaszak, ławki po bokach. Stan blacharski b. dobry. Silnik S21 z instalką gazu, butla w kabinie za siedzeniem kierowcy. Auto z dokumentami, jezdzilo jeszcze kilka miesiecy temu. Jak by cos to dam namiar na PW.

OdpowiedzCytat
(@zukolot-spolka-zlo-m)
Estimable Member

Cos dla milosnikow mercedesa chcacych wziasc udzial w Zlombolu :)

https://eg.hatla2ee.com/en/car/fiat/polonez/1332230

OdpowiedzCytat
(@autousluga)
Active Member

OdpowiedzCytat
(@hanys)
New Member

Cześć, poszukuję 126p na złombol lub innego fajnego sprzęciwa ( Poza poldkiem i favoritką) do 1500 zł. Interesują mnie również motocykle ;) Grunt to aktualny przegląd / ubezpieczenie, zdrowa buda ( lub prosta rama w przypadku moto) i to by silnik był w miarę na chodzie. Generalnie szukam czegoś w okolicach Krakowa :)

OdpowiedzCytat
(@godzillateam)
Eminent Member

Kumpel ma do sprzedania 2 Poldki za 2200 zł za oba. Srebrny 2000 r. sprawny. Bordowy bez papierów z ładnym wnętrzem.
Tel do właściciela 531 258 805

OdpowiedzCytat
(@borewicz-team)
Estimable Member

Szukam nowego właściciela dla mojego Żuczka.
https://www.otomoto.pl/oferta/zuk-ID6yUR4j.html#_=_

OdpowiedzCytat
Strona 46 / 57
Share: