Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

FAJNE AUTA 2022!

846 Posty
177 Users
0 Likes
28.4 K Widok
(@kaszlak-team)
Active Member

Witam. Cena jaka mnie interesuje to 2800zł i dorzucam cała potrzebną blachę tj. prawe drzwi maska prawy dół błotnika.

OdpowiedzCytat
(@klamot)
Reputable Member

Favorit Pickup Super. Na złombol jak najbardzej ale do lansu też :)

A tu ładny Żuk WOŚP z fajnymi drzwiami z tyłu:
http://charytatywni.allegro.pl/jestem-pan-zuk-a11b-gratka-dla-kolekcjonerow-i5801620

OdpowiedzCytat
(@lolek2014)
New Member

Auto na sprzedaż. Brało udział w 2014 roku. https://www.olx.pl/oferta/polonez-atu-1-6-kat-bral-udzial-w-rajdzie-zlombol-CID5-IDrdHZT.html

OdpowiedzCytat
(@zukolot-spolka-zlo-m)
Estimable Member

OdpowiedzCytat
(@gwardia-faraona)
Estimable Member

A może ktoś ma ochotę na złombolowego Polonezika? 96, 1.6 Abimex, goła benzyna, nowe opony, przygotowany do Złombolu, przejechał Sycylię bez problemu. Cena 2000. Oc i przegląd do czerwca. Tel 666320076 stoi ww okolicy Warszawy.

OdpowiedzCytat
(@kello)
Active Member

Hej, zastanawiam się nad sprzedażą swojej Favoritki, którą niestety nie pojadę na Złombol, a była pod niego szykowana.

Plusy dodatnie:
- wymienione wszystkie amortyzatory wraz z odbojami, gumami itp.
- wymienione gumy w przednim zawieszeniu
- zrobiona uszczelka pod głowicą z planowaniem, nowy termostat, nowy płyn chłodniczy, nowa pompa wody wraz z poduszką silnika
- wymieniony aparat zapłonowy, kopułka, świece, kabel masowy, wyregulowany zapłon
- świeży olej, filtry, świece
- zdrowa blacha, progi, podłoga oprócz rantów drzwi
- nowe wycieraczki :)
- rocznik 91 więc żnika 70% na OC w PZU z kartą PZM
- przegląd do jesieni 2018, OC opłacone na cały rok w PZU do zimy 2018

Plusy ujemne:
- rdza na rantach drzwi (ale mało:) )
- dla wymagających do wymiany gumy przy skrzyni biegów, żeby auto płynniej reagowało na zmiany obciążenia
- pęknięta szyba przednia ale poza polem widzenia, przy wycieraczce pasażera

Autko niezawodne, przejechałem nim pewnie z 5kkm.

OdpowiedzCytat
(@michalmo)
New Member

Chętnie sprzedam moje Favo. Przebieg około 26. 275 kilometrów ( dwadzieścia sześć tysięcy dwieście siedemdziesiąt pięć kilometrów ! ). Nowy akumulator, dwa nowe tłumiki, nowa przednia szyba Nordglass. Cały lakier oryginalny fabryczny. Sprawdzane miernikiem ;)

Dołożę w gratisie cztery bardzo ładne zimówki, pasek i nowy sworzeń do zawieszenia. Nową uszczelkę termostatu, kilka innych rzeczy. Nie ma z nią żadnych najmniejszych problemów.
Dwa bobki korozyjne na rogach drzwi i na tylnej klapie poniżej uszczelki trzy zaprawki minią.
CENA : 3500zł

OdpowiedzCytat
(@dawidww)
Active Member

Podaj nr telefonu do cb w sprawie tej favoritki na GA. Jeżeli to nadal aktualne

OdpowiedzCytat
(@klamot)
Reputable Member

Tak tania Favo z gazem w Krakowie. Brałbym ale nie ma już miejsca :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=7151834089#thumb/2

OdpowiedzCytat
(@plotatrans)
New Member

Witam.

Pytanko : Lublin 3 moze byc jako pojazd do rajdu czy nie? bo w FAQ pojawia sie zarówno w pojazdach dopuszczonych jak i niedopuszczonych..

Dzieki

OdpowiedzCytat
(@aligator-team)
Active Member

Podrzucam link do swojego wehikułu. Sprawdzony, doinwestowany, ostatni rajd zaliczył bez żadnej awarii.
https://zlombol.pl/forum/zlombol-2018/14687-sprzedam-polonez-1-6-gaz-gotowy-do-zlombolu

OdpowiedzCytat
(@losfavoritos)
Eminent Member

Zauważony dziś w drodze do pracy ;) Kujawsko-Pomorskie, Rypin jak coś. Wiem, że wywrotka, ale różne auta na złombolu jadą :D

.html
.html
.html

"Robim co możem! Mocy przybywaj!"
Złombol '18 Katowice-Chalkidiki, całe 0 awarii ;)

OdpowiedzCytat
(@immortale-team)
Estimable Member

taki oto żuczek stoi na złomie w Radostowicach, wygląda nieźle, ma tablice, więc być może do odratowania, jak tam będę w piątek to podpytam jak by koś był zainteresowany.

"jak nie urok, to sraczka" :woohoo:

OdpowiedzCytat
(@gwardia-faraona)
Estimable Member

Hej, jest jeszcze Poldolot złombolowy do sprzedania. 1996 rok, goła benzyna, 1,6 abimex 103 tys przebiegu. Przejchał Złombol na Sycylię w 2016 roku bezproblemowo. Od 2017 roku połączyliśmy Teamy,więc fioletowa strzała szuka nowego kierowcy. Cena 2000 zł sztywna. Mam ok 70 zdjęć jakby ktoś chciał. Auto ma nowe opony, ubezpieczenie i przegląd do czerwca.
Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę o telefon. 666-320-076 Na wiadomości mogę nie odpisywać z braku czasu.

Pozdro :)

OdpowiedzCytat
(@starzy-i-wsciekli)
Active Member

OdpowiedzCytat
Strona 51 / 57
Share: