Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

FAJNE AUTA 2022!

846 Posty
177 Users
0 Likes
25.4 K Widok
(@tlw-team)
Reputable Member

Hej. Może znajdzie się ktoś chętny na Formana? Skodzina po rozłożeniu silnika i skrzyni na czynniki pierwsze i skladaniu na nowych panewkach pierscieniach uszczelkach itp. pompa wody, chłodnica wraz z wentylatorem nowe. Opony letnie 1 sezonowe. Nowe uszczelki drzwi i zawieszenie z przodu. Zasadniczo auto przogotowane technicznie na tegoroczny rajd który z oczywistej przyczyny sobie musze darować... Dla złombolowiczów sprzedam po cenie zakupu formana plus części opon i robocizny już nie liczę ewentualnie mogę zamienić na fajnego 126p lub passata b3 w gazie. W razie pytań walić śmiało!

TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P

OdpowiedzCytat
(@nieskodzianka)
Trusted Member

Smutna sprawa, ale co zrobić.. ja też przygotowywałem auto tylko na ten zlombol i nie wiem co dalej zrobić, szkoda sprzedać..

OdpowiedzCytat
(@jcrusader)
New Member

Hej,

na sprzedaż:

Żuczek blaszak - wstępnie przygotowany - przejrzany mechanicznie, nowe opony, wygodniejsze fotele, dorzucam rownież belkę z Lublina, więc można sobie założyć tarczówki z przodu:

https://www.olx.pl/oferta/zuk-1988-2-1-benzyna-lpg-zdrowy-bez-rdzy-blaszak-zlombol-duzo-zdjec-CID5-IDDA0gF.html

do oddania za 4500zl

OdpowiedzCytat
(@tlw-team)
Reputable Member

Hejka. Może znajdzie się ktoś chętny?

https://sprzedajemy.pl/skoda-favorit-forman-1-3-wloszczowa-2-6bea9f-nr61609674

Dla złombolowej braci oddam za 4 tys :)

Mam też Mińska 125 po renowacji gdyby ktoś chcial :P

TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P

OdpowiedzCytat
(@amysingh)
New Member

thanks

OdpowiedzCytat
(@brakteamu1)
Active Member

Witam. Czy istnieje jeszcze możliwość zakupu Skody FORMAN. Od jakiegoś czasu śledzę popularne serwisy ogłoszeniowe i ciągle cisza. Może zna ktoś kogoś kto posiada takie auto i byłby skłonny się z nim rozstać.

OdpowiedzCytat
(@darek_konin)
New Member

witaj , jeśli chcesz kupić Skodę Forman - to wejdź na stronę www.bazos.cz - czeska stronka - ja tam kupiłem tydzień temu
pozdrawiam
Darek

OdpowiedzCytat
(@laderati-team)
Active Member

OdpowiedzCytat
(@laderati-team)
Active Member

OdpowiedzCytat
(@forman-team)
New Member

Coś tu nie tak - to nie jest Forman z rocznika 1993. Ten rocznik był już po lifcie, który wprowadził sporo modyfikacji po przejęciu udziałów w Skodzie przez VW. Poza nieco innym oblachowaniem przód i klapa tył, miał też inne wnętrze, m.in. czarna deskę rozdzielczą i przemodelowane boczki drzwi. Mam Formana z tego rocznika (jeszcze na gaźniku), który jest już na żółtych blachach i rozważam udział w tegorocznej edycji. Nie jestem ortodoksą, ale przy potencjalnych zakupach trzeba uważać i dokładnie sprawdzać papiery.

OdpowiedzCytat
(@bagienko-city)
New Member

Sprzedam Polonez Atu plus w bardzo dobrym stanie....

OdpowiedzCytat
(@rafalr)
Active Member

Jaka jest cena ? tego poloneza ?

OdpowiedzCytat
(@pogromcy-rdzy)
Eminent Member

https://www.olx.pl/d/oferta/mikrobus-lublin-3314-iii-andoria-2-4td-9-osobowy-CID5-IDPqabC.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7
Patrzcie jaka wersja wypasiona, i nie trzeba kombinować z rejestracją na więcej osób :P

Nic nie jest pewne,wszystko jest możliwe.

Strona załogi:
www.facebook.com/poogromcyrdzy

OdpowiedzCytat
(@surya)
New Member

Cześć,

Po złombolu będę sprzedawał Poloneza Atu 1,6 GLI z 2000. Szczególnie polecam fanom klimatyzacji we wrześniowej trasie:ohmy

Poldjan ma nawinięte 204 000 km, po gruntownej naprawie mechanicznej, pracuje bardzo kulturalnie (szczegółowa FVA do wglądu) oraz blacharsko - tapicerskiej.

Kilka informacji:

- nowy lakier zielona perła metalic

- pełna skóra wraz ze skórzanymi: boczkami, podsufitką, tylną półką, kierownicą, przesłonami przeciwsłonecznymi i cykorłapkami :)

- fabryczna klimatyzacja po wymianie sprężarki, hula jak zła :), CB radio, bagażnik, radio BT z głosnikami że nie ma wstydu

- butla z LPG 30l z homologacją do 2028r

Poniżej załączam 2 fotki. Będę na late night check in w piątek 2.09 od 17:00.

Info pod nr 607 652 409.

OdpowiedzCytat
(@miszcze)
Eminent Member

Yyyyy...tego.:_.

OdpowiedzCytat
Strona 56 / 57
Share: