Wg mnie zmiana na wrzesień w ogóle jest nierealna, dużo osób musiało już podać termin urlopu.
Wydaje mi się, że ze względu na ostatnie wydarzenia i tak prawie wszędzie plany urlopowe się wysypały. Teraz raczej wszystko tkwi w zawieszeniu i wszyscy czekają co będzie dalej...
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #
Zgadzam się z Bombadilem. Wszelkie plany służbowe i prywatne są już teraz nieaktualne. Do tego np szkoły będą pewnie odrabiać zaległości w czerwcu... Nie do przewidzenia jak to będzie wyglądało.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Może warto pomyśleć o ankiecie.
-czerwiec
-wrzesien
-2021
Chińczycy już zdrowieją - wyzdrowieje i Europa.
Wojtuś, ale żaby działało, to alkohol musi być podobno 70-cio procentowy :P
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #
Cholerny mikrob pokrzyżował wielu osobom plany, między innymi Nam, braci Złombolowej. W tym roku szansa na wyjazd niewielka, ciekawy jestem tylko, czy kierunek zostanie przeniesiony na 2021 roku, czy też w przyszłym roku edycja zimna?
`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)
Ciekawe jak tam Turcy na miejscu, czy przetrzymają zawiruchę biznesowo? Czy dużo kasy zdążyli włożyć w złombolowe przygotowania? Jeśli zostanie przełożony wyjazd do Turcji i miałby być na tych zasadach co teraz, to myślę że od razu za rok. Ze względu na przygotowania właśnie.
Widzę, że forum zamarło. Ostatni post prawie tydzień temu...
Czy ktoś jeszcze wierzy, że Złombol się w tym roku odbędzie? Ja już przestałem :(
Ja codziennie wchodze na stronę ale jak mam sam do siebie pisać to nic nie pisze (;
Jeśli chodzi o tego roczny zlombol to jestem załamany, auto specjalnie kupiłem i przygotowywałem na ten wyjazd(dwa i pół miesiąca rzeźbienia), poza wyprawa kompletnie mi ono nie potrzebne bo to moje szóste auto.. żona już nie wytrzymuje nerwowo (;
W przyszłym roku i przez kilka następnych lat z powodów osobistych raczej mi się nie uda wystartować, dlatego jestem potrójnie wkurzony ta sytuacja..
Sytuacja nie do pozazdroszczenia.
Ja w tym roku nawet jakby się Złombol odbył to chyba spasuje, obecna sytuacja spowodowała, że prace przy samochodzie stanęły, i w tym momencie mam już ok miesiąca opóźnienia, przyszykuję na następny rok, bo jeżeli przeżyję to nie ma bata, na Złombol pojadę, jak co roku od 2014, i mam nadzieję, że obecny kierunek będzie przełożony, bo strasznie mi się podoba.
Byle tylko zdrówko i finanse pozwoliły.
`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)
Widzę, że forum zamarło. Ostatni post prawie tydzień temu.. :(
Teraz tyle zakazów, że jeszcze się okaże, że za pisanie na forum mandat dowalą...
Zobaczymy za rok co będzie; fajnie byłoby pojechać - kwestia też, jaka będzie sytuacja na pograniczu grecko-tureckim, bo teraz sporo info ostatnio o tym, oc tam się wyrabia.
A złombolem teraz to można do spożywczaka pojechać :)
Chińczycy już zdrowieją ...
Wojtuś, ale żaby działało, to alkohol musi być podobno 70-cio procentowy :P
A ja znowu słyszałem, że nie może przekraczać 80-tki, bo podobno czysty spiryt coś niedobrego robi z białkiem...
i tak źle i tak niedobrze ...
Ale patrząc na licznik załóg na stronie, widać, że są jeszcze optymiści na ten rok,
bo o kilka załóg się powiększył.
Na dziś (07.04.2020r.) jest 498.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Ja też od jakiegoś czasu obserwuję licznik załóg i aż dziw, że o kilka urosło. Bardzo to cieszy, sam też się w sumie zarejestrowałem po starcie tego szaleństwa - z pełną świadomością. Cokolwiek by się miało nie dziać, my działamy ze zbiórką i przygotowaniami wozidła jak co roku.
Polonez 1.6 GLE - Złombolowy
PF 125p '77 - jeszcze nie Złombolowy