Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Koronawirus

44 Posty
23 Users
0 Likes
9,521 Widok
(@ambafatimainima)
Active Member

Wg mnie zmiana na wrzesień w ogóle jest nierealna, dużo osób musiało już podać termin urlopu.

OdpowiedzCytat
 Seba
(@tom-bombadil)
Reputable Member

Wydaje mi się, że ze względu na ostatnie wydarzenia i tak prawie wszędzie plany urlopowe się wysypały. Teraz raczej wszystko tkwi w zawieszeniu i wszyscy czekają co będzie dalej...

https://www.facebook.com/seba.jacko - https://www.youtube.com/channel/UCNoFY4yCQhGqAac03GkNI3w/videos
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #

OdpowiedzCytat
(@maupole)
Reputable Member

Zgadzam się z Bombadilem. Wszelkie plany służbowe i prywatne są już teraz nieaktualne. Do tego np szkoły będą pewnie odrabiać zaległości w czerwcu... Nie do przewidzenia jak to będzie wyglądało.

OdpowiedzCytat
Ala montana
(@13-zlomboli)
Honorable Member

Chińczycy już zdrowieją - wyzdrowieje i Europa.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
(@bieszczady)
Eminent Member

Może warto pomyśleć o ankiecie.
-czerwiec
-wrzesien
-2021

OdpowiedzCytat
 Seba
(@tom-bombadil)
Reputable Member

Chińczycy już zdrowieją - wyzdrowieje i Europa.

Wojtuś, ale żaby działało, to alkohol musi być podobno 70-cio procentowy :P

https://www.facebook.com/seba.jacko - https://www.youtube.com/channel/UCNoFY4yCQhGqAac03GkNI3w/videos
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #

OdpowiedzCytat
Pegazy
(@pegazy)
Honorable Member

Cholerny mikrob pokrzyżował wielu osobom plany, między innymi Nam, braci Złombolowej. W tym roku szansa na wyjazd niewielka, ciekawy jestem tylko, czy kierunek zostanie przeniesiony na 2021 roku, czy też w przyszłym roku edycja zimna?

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)

OdpowiedzCytat
(@maupole)
Reputable Member

Ciekawe jak tam Turcy na miejscu, czy przetrzymają zawiruchę biznesowo? Czy dużo kasy zdążyli włożyć w złombolowe przygotowania? Jeśli zostanie przełożony wyjazd do Turcji i miałby być na tych zasadach co teraz, to myślę że od razu za rok. Ze względu na przygotowania właśnie.

OdpowiedzCytat
(@gientkie-toporki)
Trusted Member

Widzę, że forum zamarło. Ostatni post prawie tydzień temu...

Czy ktoś jeszcze wierzy, że Złombol się w tym roku odbędzie? Ja już przestałem :(

OdpowiedzCytat
(@nieskodzianka)
Trusted Member

Ja codziennie wchodze na stronę ale jak mam sam do siebie pisać to nic nie pisze (;
Jeśli chodzi o tego roczny zlombol to jestem załamany, auto specjalnie kupiłem i przygotowywałem na ten wyjazd(dwa i pół miesiąca rzeźbienia), poza wyprawa kompletnie mi ono nie potrzebne bo to moje szóste auto.. żona już nie wytrzymuje nerwowo (;
W przyszłym roku i przez kilka następnych lat z powodów osobistych raczej mi się nie uda wystartować, dlatego jestem potrójnie wkurzony ta sytuacja..

OdpowiedzCytat
Pegazy
(@pegazy)
Honorable Member

Sytuacja nie do pozazdroszczenia.
Ja w tym roku nawet jakby się Złombol odbył to chyba spasuje, obecna sytuacja spowodowała, że prace przy samochodzie stanęły, i w tym momencie mam już ok miesiąca opóźnienia, przyszykuję na następny rok, bo jeżeli przeżyję to nie ma bata, na Złombol pojadę, jak co roku od 2014, i mam nadzieję, że obecny kierunek będzie przełożony, bo strasznie mi się podoba.
Byle tylko zdrówko i finanse pozwoliły.

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)

OdpowiedzCytat
(@zielonagablota)
Estimable Member

Widzę, że forum zamarło. Ostatni post prawie tydzień temu.. :(

Teraz tyle zakazów, że jeszcze się okaże, że za pisanie na forum mandat dowalą...

Zobaczymy za rok co będzie; fajnie byłoby pojechać - kwestia też, jaka będzie sytuacja na pograniczu grecko-tureckim, bo teraz sporo info ostatnio o tym, oc tam się wyrabia.

A złombolem teraz to można do spożywczaka pojechać :)

OdpowiedzCytat
Ala montana
(@13-zlomboli)
Honorable Member

Chińczycy już zdrowieją ...

Wojtuś, ale żaby działało, to alkohol musi być podobno 70-cio procentowy :P

A ja znowu słyszałem, że nie może przekraczać 80-tki, bo podobno czysty spiryt coś niedobrego robi z białkiem...
i tak źle i tak niedobrze ...
Ale patrząc na licznik załóg na stronie, widać, że są jeszcze optymiści na ten rok,
bo o kilka załóg się powiększył.
Na dziś (07.04.2020r.) jest 498.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
(@pieronskie-hanysy)
Trusted Member

Ja też od jakiegoś czasu obserwuję licznik załóg i aż dziw, że o kilka urosło. Bardzo to cieszy, sam też się w sumie zarejestrowałem po starcie tego szaleństwa - z pełną świadomością. Cokolwiek by się miało nie dziać, my działamy ze zbiórką i przygotowaniami wozidła jak co roku.

Polonez 1.6 GLE - Złombolowy
PF 125p '77 - jeszcze nie Złombolowy

OdpowiedzCytat
Strona 3 / 3
Share: