Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

SZUKAM ZAŁOGANTA/ZAŁOGANTKI

42 Posty
33 Users
0 Likes
10.5 K Widok
(@admin)
New Member Gość

Jeżeli macie pojazd a brakuje Wam ekipy, to piszcie dokładnie TU :-)

Cytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Szukamy załogantki :) złoganta - to nasz 5 złombol - samochód Polonez 1,4 bez LPG - spalanie ok. 7l/100 km, szyberdach, dodatkowe gniazda do ładowania , inwerter .
Wymagania : wiek raczej powyżej 30 lat, chętnie prawo jazdy i doświadczenie w prowadzeniu samochodu, tolerancja na dym ale to możemy ograniczyć, mile widziana znajomość szybkiego gotowania.
Trasa w tamtą stronę - szybka przez Serbię, powrót przez Bułgarię, Rumnię, Węgry bez pośpiechu.
Wymagany namiot, karimata .Mile widziany komunikatywny angielski.
W związku ze złymi doświadczeniami wymagamy wcześniejszego poznania i zaliczki na wspólne wydatki na paliwo .
Kontakt Mariusz 667750408.

OdpowiedzCytat
(@skazaninalade)
Reputable Member

Podobnie i my, szukamy załogantki lub załoganta - to będzie nasz 4 Złombol - samochód Łada 88 rocznik, z LPG, spalanie ok 10L gazu/100km.
Podstawowe wymagania to, dwa tygodnie wolnego, paszport, prawojazdy i umiejętność prowadzenia samochodu (auto nie ma wspomagania kierownicy).
Trasa do ustalenia.
Wymagamy wcześniejszego poznania i zaliczki, na wydatki wspólne, tj. assistance, viniety, paliwo.
Jesteśmy z Rzeszowa.
Kontakt, Patryk 606956677.

OdpowiedzCytat
(@s2ybki)
Active Member

A ja tutaj z trochę innym postem [mam nadzieję, że zostanie]
Zbiorę ekipę chętną rozpocząć przygodę od 0.
Zamysł polega, na poznaniu się, kilku spotkaniach i jak się dogramy zakupem auto, przygotowaniami i startem.
A co dalej ?? a dalej sprzedajemy auto i dzielimy się kasą jak na początku. Tak na moje oko zakup zakup auta 1800-2000 + części 800-1000 to daje nam kwotę +/- 2 800zł co dobrze dzieli się na 4.
Coś o mnie; 23lata, dysponuje narzędziami, pewnym zakresem wiedzy i dwoma rękoma chętnymi do pracy ! :D
Żebyście mnie źle nie odebrali, nie szukam sponsorów którzy pomogą mi kupić auto które sam rozgrzebie a ich 'wykoleguje'
Chciałbym poznać ludzi z podobną zajawką i chęcią przeżycie świetnej przygody, jednocześnie pomagając dzieciakom z domów dziecka. Jeżeli znajdą się chętni to z pewnością całe przedsięwzięcia zostanie w nas na zawsze.
Liczą się chęci ! Nie znasz się na mechanice ?? Jesteś kobietą ? Nie masz prawa jazdy ? Nie ma problemu, przygotowania to nie tylko długie wieczory w starych olejach i syfie. Liczy się pozytywne nastawienie, dystans i chęć pomocy.

OdpowiedzCytat
(@mixol638)
Eminent Member

Z jakiego terenu jesteście? Mógłbym pojechać.

OdpowiedzCytat
(@damian1987)
New Member

Witam
Poszukuję osób chętnych na tegoroczną edycje zlombol
Osoby ze Śląska

OdpowiedzCytat
(@kurczak-truck)
Eminent Member

Zaczynają się wakacje a Ty znowu zostawiasz swojego/ją nastolatka w domu i jedziesz na Złombol?

A może zabiesz ją/go że sobą na prawdziwą przygodę?

KURCZAK TRUCK poszukuje kogoś jak Ty!
Jesteś kochającą mamą lub tatą? Skontaktuj się z nami w sprawie szczegółów.

Maciej

OdpowiedzCytat
(@poganiacze-bydla)
Noble Member

Sie macie ludzie!
Doświadczony kapitan (bywa, że sympatyczny) poszukuje na swój 5 jubileuszowy Złombol 1-2 osób do załogi.
Wyjazd szybkim i komfortowym polonezem 1,6 GLE LPG lub ekonomicznym i niepowtarzalnym FSO 125p 1,9 GLD kombi.
Przewiduję podróż na 12-13 dni. Zaliczymy Transalpinę. Pozostałe pomysły będziemy wymyślać na bieżąco, wg naszego "widzi mi się".
Oferuję:
-miejsce w załodze, siedzące oraz leżące w namiocie,
-wspólne posiłki ze wspólnie zakupionego prowiantu,
-niezapomniane wspomnienia
Oczekuję:
-umiejętności zamocowania trytytki,
-nie rozlewania napojów,
-kąpania co najmniej co 3 dni i mycia nóg, co najmniej co 2.
Ponieważ, jak napisałem, jestem doświadczony, więc napiszę o preferencjach inaczej, niż dawniej, pierwszeństwo mają:
-obsługujący kamerki i fotoaparaty,
-znawcy i posiadacze cytrynówki,
-mężczyźni, kobiety, pary mieszane,
-palący poza samochodem,
-nie wymagam prawka,
-miejsce zamieszkania nie ma dla mnie znaczenia (ja jestem z Chojnic).
Decyduje kolejność zgłoszeń oraz mój subiektywizm.
Pozdrawiam!

Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO

OdpowiedzCytat
Ala montana
(@11-zlomboli)
Honorable Member

No to i ja w tym roku napiszę TU.
Też jeszcze na tę edycję nie mam załogi. 1-2 osoby.
Darczyńcy zebrani, wpisowe i naklejki opłacone, pojazd jest i prawie działa. :dry:
Wymagania jak u wszystkich.
Dodatkowo jednak - podstawowa wiedza o Złombolu.
Niektóre słowa dyskwalifikują na wieki.
Amen.
Kontakt na Priv.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
(@mefiur)
New Member

Hej,
poszukuję załogi do świeżo zakupionego Żuka rocznik '84 w LPG. Mam 24 lata, mieszkam w Łasku (okolice Łodzi). Sam z mechaniką nie miałem nigdy dużo wspólnego, ale szybko nadrabiam zaległości. Żuk jest zarejestrowany na 3 osoby, także poszukuję dwie osoby do załogi ;) Chciałbym doprowadzić go do zadowalającego stanu, tj.: m.in. wymienić wszystkie płyny, podstawowe uszczelki, zregenerować pompę wody (i dołożyć dodatkowy wiatrak) czy alternator, zrobić na nowo elektrykę.

Żuk jest na chodzie, na ten moment zrobiłem nim 250 km i zaczynamy się coraz lepiej dogadywać ;)

Zainteresowany? Wal śmiało na PW.

Link do galerii: https://photos.app.goo.gl/2UNgH8afSyCgYz8g9

OdpowiedzCytat
(@choina)
Active Member

Czesc!
Poszukuje dwoch zalogantow na ULTIMATE.
Jedziemy Polonezem 1.6 GLI w gazie. Auto jest sprawne, i jezdzi fajnie, ale i tak idzie na przeglad i dostanie wszystko czego potrzebuje na wyjazd.
Narazie ekipa skada sie z 2 osob (obaj okolo czterdziestki, doswiadzenie w mechanice, jezyk angielski biegle), wiec jak pisalem mamy 2 miejsca wolne.
Wiek, plec, miejsce zamieszkania, nie ma dla nas znaczenia.
Wiecej info udzielimy prywatnie osobom zaninteresowanym.
Pisz do choina3@wp.pl
Dzwon +447757710856 (whatsapp za darmo)
Pozdro

OdpowiedzCytat
(@krzyzacy-brodnica)
Eminent Member

Witam,
szukam załogantów. Potrzebne są 2 osoby do Poloneza Caro. W sumie to jestem doświadczonym złombolowcem (jadę czwarty raz - po długiej przerwie), po raz pierwszy jadę z żoną... Wyruszam z Brodnicy (kuj-pom.) i chętnie kogoś przygarnę... Planujemy wyjazd na 14 dni - kilka dni w Stambule, potem Bułgaria i trasfogarska... i dopiero powrót do Polski... mój numer 667594736

OdpowiedzCytat
(@pablo82ie)
New Member

Witam jestem chętny dołączyć do Jakiegos zespołu mieszkam w irlandi wiec podaj nr tel to zadzwonię pogadamy mam doświadczenie z instalacjami lpg oraz ogólna mechanika Pozdrawiam Pawel

OdpowiedzCytat
(@ferajnawezy)
New Member

Siemanko wszystkim, z tej strony Ferajna Węży ;D

Nasza ferajna to czterech kumpli, jeden z nas brał już udział w zeszłorocznej edycji więc można powiedzieć ze jakieś tam doświadczenie jest, jedziemy świeżo kupionym Lublinem 2.4 o zawrotnej mocy 70KM dzięki czemu będziecie mieli okazje podziwiać wiele ciekawych widoków po drodze, a podróż minie w spokojnej i miłej atmosferze.
Auto jest aktualnie w trakcie przygotowania, zarejestrowane na 9 osób, wiec jak jest możliwość kogoś zabrać to po co przewozić powietrze (planujemy podróż w maksymalnie 6 dla komfortu, jeżeli w ogóle złombol zna takie słowo), w związku z tym poszukujemy jeszcze dwóch osób do naszej załogi.

Lublin będzie profesjonalnie przygotowany od strony mechanicznej (jeden z nas to mechanik) wizualnej (mamy też lakiernika), planujemy przebudować całe wnętrze, będzie stolik, półskórzane fotele itp, oczywiści lodówka (gdzieś trzeba przewozić napoje chłodzące), przetwornica 230V, wyjścia usb i inne gadżety o których jeszcze nie wiemy ;D
Jest również plan na różne akcesoria dla ekipy, typu czapki, koszulki itp.

Ferajna Węży to zgrana i sympatyczna ekipa, z nami nie straszne będą żadne przeciwności losu po drodze, nie ważne czy jesteś kobietą czy mężczyzną i Ty możesz stać się częścią tego przedsięwzięcia. Jedyne czego wymagamy to zaangażowania i ogólnie rozumianego ogarnięcia żeby z podróży przywieźć tylko dobre wspomnienia :) Jesteśmy z Lublina, wyjeżdżamy 19 czerwca do Katowic, planowany powrót w okolicach 2-3 lipca.

Jeżeli jesteś zainteresowana/zainteresowany zgłoś się przez wiadomość prywatną po więcej informacji, serdecznie się polecamy :)

OdpowiedzCytat
(@liliamszlombolteam)
Active Member

Cześć. Bez zbędnego pisania.
Jesteśmy z Zabrza/Gliwic. Jedziemy drugi raz. Nasze wozidło to Lublin 2. Szukamy 2 zalogantów. Najlepiej jakby mieli jakieś ogólne pojęcie o mechanice.
Piszcie na: maskot4@interia.pl

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 3
Share: