- Oklaski: -62
- Otrzymane podziękowania: 99
Favorit1.3 gaźnik 1994 Gaśnie i szarpie na ciepłym
- Polderari
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Mniej
Więcej
2015/04/05 21:24 #27328
przez Polderari
Polderari odpowiedział w temacie: Favorit1.3 gaźnik 1994 Gaśnie i szarpie na ciepłym
A wystarczyło zapytać się googla

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Załoga Sputnika
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 2
- Otrzymane podziękowania: 5
2015/04/06 11:41 #27345
przez Załoga Sputnika
Bez zapasowej kopułki, cewki, palca i innych dupereli tego typu nie wybierałbym sie w dalszą trase. Tak więc kupuj i podmieniaj. Jeśli cos to będziesz już miał części zapasowe na wyjazd.
Ja do warba wszystko x2 kupuje. kopułki, palce, uszczelki, przekazniki, termowłączniki, alternator, diody, szczotki - (cewka zapłonowa, moduł zapłonowy i aparat, używane biore)
Załoga Sputnika odpowiedział w temacie: Favorit1.3 gaźnik 1994 Gaśnie i szarpie na ciepłym
Babcia wŁadzia napisał: Kupiłeś za 1000 to nie lękaj się dołożyć coś. Ja bym wymieniał za koleją jak leci
.
Bez zapasowej kopułki, cewki, palca i innych dupereli tego typu nie wybierałbym sie w dalszą trase. Tak więc kupuj i podmieniaj. Jeśli cos to będziesz już miał części zapasowe na wyjazd.
Ja do warba wszystko x2 kupuje. kopułki, palce, uszczelki, przekazniki, termowłączniki, alternator, diody, szczotki - (cewka zapłonowa, moduł zapłonowy i aparat, używane biore)
- Skodziarze
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: -1
- Otrzymane podziękowania: 0
2015/04/06 12:04 #27348
przez Skodziarze
Skodziarze odpowiedział w temacie: Favorit1.3 gaźnik 1994 Gaśnie i szarpie na ciepłym
Z tym pytaniem googla, to pijesz do gaźnikowca na Szarych Szeregów? Słyszałem o nim, ale słyszałem też o cenach. Myślę, że zapłaciłem 1/3 tego co bym dał na Szarych Szeregów, a na razie jestem bardzo zadowolony. Jak mówię - na ostateczny efekt czekam jak temperatura wzrośnie do +10,bo przy takiej problem był regularnie.
- Grzmiący Rydwan
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 2 Złombole, 0 awarii
2015/04/06 12:44 - 2015/04/06 12:45 #27350
przez Grzmiący Rydwan
Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel
husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń
Grzmiący Rydwan odpowiedział w temacie: Favorit1.3 gaźnik 1994 Gaśnie i szarpie na ciepłym
Aleksandria nie rozumie tego że są jeszcze ludzie którzy pamiętają Altavistę, bo googla nie było. Nie było też forów, tylko grupy nntp, a ludzie marzyli o modemie 55,6kbit, bo LTE w komórce im się nawet nie śniło... I w takich oto czasach w Warszawie żył tylko jeden mistrz od gaźników Solexa - ten na Szarych Szeregów w Warszawie...
Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel
husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń

Ostatnio zmieniany: 2015/04/06 12:45 przez Grzmiący Rydwan.
- Polderari
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: -62
- Otrzymane podziękowania: 99
2015/04/07 10:04 #27370
przez Polderari
Polderari odpowiedział w temacie: Favorit1.3 gaźnik 1994 Gaśnie i szarpie na ciepłym
Dzięki Grzmiący...
Dzięki tobie poczułem się młodo
Dzięki tobie poczułem się młodo