Lubliny

Więcej
2016/02/27 08:41 #35685 przez TLW Team

TLW Team odpowiedział w temacie: Lubliny

Mkzibi napisał:

TLW Team napisał:

BONDAR TEAM napisał: Dzięki. Czyli zamierzasz też wymienić stacyjkę ? Jakiego rzędu to będzie koszt ? I czy są komplety 4 wkładek plus stacyjka ?

Chcę wymienic same wkładki we wszystkich drzwiach (60zł), bo do stacyjki i tak jest inny klucz zawsze, także nie znajdziesz raczej kompletu wkładek plus stacyjka żeby były na jednym kluczu. Zauważ że do baku też masz inny klucz.

Czy te wkładki będą podchodzić też do honkera

Ciężko powiedzieć, wyglądają podobnie. Zawsze można zadzwonić i dopytać. Na tej stronie masz też komplety wkładek do honkera

TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/02/27 15:03 #35693 przez BONDAR Team

BONDAR Team odpowiedział w temacie: Lubliny

TLW Team napisał:

BONDAR TEAM napisał: Dzięki. Czyli zamierzasz też wymienić stacyjkę ? Jakiego rzędu to będzie koszt ? I czy są komplety 4 wkładek plus stacyjka ?

Chcę wymienić same wkładki we wszystkich drzwiach (60zł), bo do stacyjki i tak jest inny klucz zawsze, także nie znajdziesz raczej kompletu wkładek plus stacyjka żeby były na jednym kluczu. Zauważ że do baku też masz inny klucz.

Ja mam tak, że do stacyjki, baku i wszystkich zamków mam JEDEN klucz. Dlatego właśnie zadałem takie pytanie.

Więcej
2016/02/27 15:04 #35694 przez BONDAR Team

BONDAR Team odpowiedział w temacie: Lubliny

Żuk Kazik napisał: Mi kiedyś rozsypała się wkładka i koleś, który naprawia takie rzeczy dorobił mi ją od nowa i miałem do wszystkich jeden kluczyk :)

A skąd ten GOŚĆ pochodzi ?

Więcej
2016/02/29 08:31 #35758 przez TLW Team

TLW Team odpowiedział w temacie: Lubliny

To masz dziwnie że jeden klucz do wszystkich zamków i stacyjki, nawet w książce jest że do stacyjki, zamków i baku masz każdy inny :P

TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P

Więcej
2016/03/01 10:51 #35793 przez Załoga Tarpaniątka

Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Lubliny

Mkzibi napisał:

TLW Team napisał:

Chcę wymienic same wkładki we wszystkich drzwiach (60zł), bo do stacyjki i tak jest inny klucz zawsze, także nie znajdziesz raczej kompletu wkładek plus stacyjka żeby były na jednym kluczu. Zauważ że do baku też masz inny klucz.

Czy Ty przypadkiem nie masz klamek z Malucha w Honkerze?

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Więcej
2016/03/01 23:43 #35818 przez Mkzibi

Mkzibi odpowiedział w temacie: Lubliny

Załoga Tarpaniątka napisał:

Mkzibi napisał:

TLW Team napisał:

Czy Ty przypadkiem nie masz klamek z Malucha w Honkerze?

No chyba tak.

Więcej
2016/03/02 10:41 #35826 przez Załoga Tarpaniątka

Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Lubliny

No to musisz szukać wkładek do Malucha ;) Na allegro komplet to około 40zł ;)

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Więcej
2016/03/13 22:43 #36106 przez Zielony Ogryzek

Zielony Ogryzek odpowiedział w temacie: Lubliny

Witam :)

Melduje się kolejny Lublin na złombol 2016. Autko to 2.4D, 2.9T 9osobowy ogryzek B)

Jutro dopiero zgłoszenie załogi :P

Jedziemy w 6 lub 7 osób. Oj czeka nas jeszcze trochę "lepienia" ogryzka ;)

Pozdrawiam,
NeoN

WGR- Wiejska Grupa Rozpoznawcza!
Największy Sad Europy!
Załączniki:

Więcej
2016/03/13 22:45 #36107 przez Czarny Jastrząb

Czarny Jastrząb odpowiedział w temacie: Lubliny

Witamy serdecznie :)

Man nadzieje że będziesz wstawiał jakieś okna na świat dla ludzi w trzecim rzędzie B)

czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

Więcej
2016/03/13 23:01 #36108 przez Zielony Ogryzek

Zielony Ogryzek odpowiedział w temacie: Lubliny

Myślałem nad tym ale ciężko trafić okno z autobusu, a przetłoczenie w tyle pojazdu jest ciut większe niż w drzwiach odsuwanych. Będą patrzeć przed siebie :evil:

Nasze auto kupiliśmy od pierwszego właściciela, ma nalatane tylko 136tys km, kupiliśmy z dziurawą chłodnicą i pustym układem, i blacharsko trochę obżarty :woohoo: Nawet ławeczki dostaliśmy boczne. Mechanicznie jest ok, opony ok, hamuje super, silnik czysty, skrzynia jakoś tam pracuje, most cichy. Natomiast środek od nowości nie sprzątany. Istny CHLEW. Śmierdzi świnią i pszenicą :P

WGR- Wiejska Grupa Rozpoznawcza!
Największy Sad Europy!

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008