- Oklaski: 7
- Otrzymane podziękowania: 26
Tu możecie pogadać o innych tematach, umówić się na spotkania, wspólne wyjazdy, noclegi przed startem, szukać osób do uzupełnienia Waszej ekipy, sprzedawać auta, kupować teile,.....
Przygotowania na 2014
- PRUDENTER TEAM
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Mniej
Więcej
2014/06/26 09:47 - 2014/06/26 09:49 #18914
przez PRUDENTER TEAM
Ostatnio zmieniany: 2014/06/26 09:49 przez PRUDENTER TEAM.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Ala montana
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 9 Złomboli
2014/06/26 11:41 #18917
przez Ala montana
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Ala montana odpowiedział w temacie: Przygotowania na 2014
Nasz kolega, jak dowiedział się o Złombolu znacznie bardziej zaczął zajmować się swoim Fiatem.
może się zdecyduje na start.
A montana stoi "niedotykana" - brak czasu na picowanie ale chyba trzeba będzie się w końcu za Niego wziąć ...
Załącznik nie został znaleziony
A montana stoi "niedotykana" - brak czasu na picowanie ale chyba trzeba będzie się w końcu za Niego wziąć ...
Załącznik nie został znaleziony
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
- Załoga Tarpaniątka
-
Autor
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 48
- Otrzymane podziękowania: 169
2014/06/26 12:04 #18923
przez Załoga Tarpaniątka
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Przygotowania na 2014
Się pochwal resztą "złomków" bo widzę że więcej tego tam trzymasz

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
- Ala montana
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 9 Złomboli
2014/06/26 12:07 #18924
przez Ala montana
Ala montana odpowiedział w temacie: Przygotowania na 2014
Ja nie, Kapitan załogi. Jednak ciężko było by wszystkich tu wrzucić bo "kilka" ich faktycznie stoi a nawet jeździ

- Czerwony Team
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 22
- Otrzymane podziękowania: 85
2014/06/26 15:53 #18928
przez Czerwony Team
FSO Sekcja Śląsk
www.forum.sekcja-slask.pl/index.php
Blog załogi:
www.czerwonyteam.blogspot.com/
Czerwony Team odpowiedział w temacie: Przygotowania na 2014
Nasz polonez aktualnie wygląda tak
FSO Sekcja Śląsk
www.forum.sekcja-slask.pl/index.php
Blog załogi:
www.czerwonyteam.blogspot.com/
- Immortale team
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 2
- Otrzymane podziękowania: 2
2014/06/27 20:15 #18956
przez Immortale team
"jak nie urok, to sraczka"
Immortale team odpowiedział w temacie: Przygotowania na 2014
Już myślałem, że tylko ja będę grzebał do trzynastego września 
Ja kanta oddałem do "lekkich poprawek blacharskich" a wyszedł konkretny remont, nie planowaliśmy zmiany koloru ale przeszło nam to przez myśl jak się okazało, że do malowania będzie praktycznie całe auto. Ostatecznie jednak zostajemy przy "kości słoniowej" trochę z sentymentu, a poza tym niedawno odmalowałem komorę silnika i nie chcę robić tego jeszcze raz
na razie trochę sobie od niego odpoczywam, bo poszedł w dobre ręce ale jak do mnie wróci to będę miał pełne ręce roboty. Pozdrawiam wszystkich 
Ps: w załączniku fiat po "kąpieli" w piachu

Ja kanta oddałem do "lekkich poprawek blacharskich" a wyszedł konkretny remont, nie planowaliśmy zmiany koloru ale przeszło nam to przez myśl jak się okazało, że do malowania będzie praktycznie całe auto. Ostatecznie jednak zostajemy przy "kości słoniowej" trochę z sentymentu, a poza tym niedawno odmalowałem komorę silnika i nie chcę robić tego jeszcze raz

Ps: w załączniku fiat po "kąpieli" w piachu

- Załoga Tarpaniątka
-
Autor
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 48
- Otrzymane podziękowania: 169
2014/06/27 20:33 - 2014/06/27 20:41 #18957
przez Załoga Tarpaniątka
Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Przygotowania na 2014
No ładnie ładnie. Ty będziesz składał do 13.... ja pewnie jak dwa lata temu wystartuję dwa dni po Was 
Ty i tą skrzynię wrzuć w końcu, bo się nie doczeka

Ty i tą skrzynię wrzuć w końcu, bo się nie doczeka

Ostatnio zmieniany: 2014/06/27 20:41 przez Załoga Tarpaniątka.
- Immortale team
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2014/06/27 21:01 #18964
przez Immortale team
Immortale team odpowiedział w temacie: Przygotowania na 2014
skrzynia już siedzi na swoim miejscu, tylko nie było okazji jej porządnie przetestować
Wierzymy w Ciebie Seba

- Kantmaszyna
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 7
2014/07/01 19:06 #19038
przez Kantmaszyna
Kantmaszyna odpowiedział w temacie: Przygotowania na 2014
Hmm... dzieje się, dzieje. Mnie to nie było przed komputerem chyba z tydzień (choć wożę go ze sobą), a już nie mówię o garażu, zap....ol taki że głowa mała.
Teraz też jestem w trasie ale tydzień temu w sobotę zaaplikowałem silnik i skrzynię do kanta- tyle co wrzuciłem, nawet poduchy nie są przykręcone. Jak tak dalej pójdzie to pewnie podobnie jak Wy będę się gonił we wrześniu...
Teraz też jestem w trasie ale tydzień temu w sobotę zaaplikowałem silnik i skrzynię do kanta- tyle co wrzuciłem, nawet poduchy nie są przykręcone. Jak tak dalej pójdzie to pewnie podobnie jak Wy będę się gonił we wrześniu...
- GODZILLAteam
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2014/07/09 13:33 #19239
przez GODZILLAteam
GODZILLAteam odpowiedział w temacie: Przygotowania na 2014