× Tu możecie pogadać o innych tematach, umówić się na spotkania, wspólne wyjazdy, noclegi przed startem, szukać osób do uzupełnienia Waszej ekipy, sprzedawać auta, kupować teile,.....

Powitalnia

Więcej
2017/02/16 20:18 #43409 przez Logistictruckteam

Logistictruckteam odpowiedział w temacie: Powitalnia

Witam wszystkich po zobaczeniu na żywo startu w zeszłym roku postanowiłem,że sam też wystartuję :) Szybko znalazł się kolega z którym pracuję,zakupiliśmy poloneza trucka aktualnie go szykujemy i mamy nadzieję ,że wszystko wypali i zobaczymy się na starcie.Pozdrawiam

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2017/02/16 21:38 #43412 przez Semtox

Semtox odpowiedział w temacie: Powitalnia

Witamy witamy
Dzielni jesteście że w krótkim Trucku w 5 chcecie jechać - tak wnioskuje po obejrzeniu profilu?

PS. Sprawdźcie łożyska i zabierzcie półośkę bo niektórzy ubiegłoroczni Truckersi się na tym przejechali :)

Więcej
2017/02/17 08:58 #43418 przez Logistictruckteam

Logistictruckteam odpowiedział w temacie: Powitalnia

Zdaje sobie sprawę że będzie ciasno ;) ale na codzień wszyscy jesteśmy żołnierzami wiec jazda starem 266 spanie w namiotach itp.nie jest nam obce.Czytając forum i porady będziemy się przesiadać,robić odpoczynki na rozprostowanie nóg damy radę ;D Łożyska jeszcze nie sprawdzane ale napewno to zrobimy przed startem i w półośki też się zaopatrzymy ;)

Więcej
2017/02/26 23:06 - 2017/02/26 23:10 #43489 przez ZłomBOLKI

ZłomBOLKI odpowiedział w temacie: Powitalnia

USZANOWANKO!

Miło Nam, że możemy dołączyć do tak szanownego grona odświeżonego forum !! ;)

Z racji,że otrzymaliśmy oficjalne potwierdzenie o dołączeniu do rodziny ZŁOMBOLa,
postanowiliśmy ujawnić swój Team, korzystać z dobrodziejstw forum oraz służyć pomocą :)

W składzie mamy: domorosłych mechaników,fotografa, realistów, wizjonerów i kobietę :evil:

Pojazd, który wybraliśmy, to Polonez Cargo Sanitarka- poznajemy się :kiss: ,
ale wciąż przy pracach obowiązuje zasada "Jak ruszysz gówno, to śmierdzi". :silly:

Mamy nadzieję na START => ciekawą podróż => METĘ.

A już po wszystkim, na dużo radości dla dzieci i kontakty na lata :oops:

Polecamy wybranie się na Naszą stronkę na FB :) www.facebook.com/teamzlombolki/

Pozdro - ZłomBolki - LINA, WONSKI, CIENKI, BOLEC ;)
Załączniki:
Ostatnio zmieniany: 2017/02/26 23:10 przez ZłomBOLKI.

Więcej
2017/02/28 13:43 #43510 przez Królowie_Szos

Królowie_Szos odpowiedział w temacie: Powitalnia

Cześć!
Skąd jesteście? Widzę muzyka na pokładzie! To możemy założyć złombolband!

Więcej
2017/02/28 21:54 #43512 przez ZłomBOLKI

ZłomBOLKI odpowiedział w temacie: Powitalnia

Siema!
A no widzisz... nie napisaliśmy skąd jesteśmy :P

Aktualnie to tak: ja (Wonski) i Lina siedzimy w Krakowie, Cienki w Jaworznie (obok Katowic), a Bolec w Belgii :P
Porozrzucani, ale jakoś dajemy rade z komunikacją i ogarnianiem tematu wyjazdu ;)

Samochód po grubszych naprawach będzie jeździł po Krk najczęściej ;)

A odnośnie:

Królowie_Szos napisał: Widzę muzyka na pokładzie! To możemy założyć złombolband!

- wszystko da się zrobić :evil: ale trzeba do tego założyć nowy temat :lol: nie ma co robić tutaj OT :P

Pozdro!!

Więcej
2017/03/02 15:58 #43524 przez Żukołaki

Żukołaki odpowiedział w temacie: Powitalnia

ZłomBOLKI napisał: Siema!
A no widzisz... nie napisaliśmy skąd jesteśmy :P

Aktualnie to tak: ja (Wonski) i Lina siedzimy w Krakowie, Cienki w Jaworznie (obok Katowic), a Bolec w Belgii :P
Porozrzucani, ale jakoś dajemy rade z komunikacją i ogarnianiem tematu wyjazdu ;)

Samochód po grubszych naprawach będzie jeździł po Krk najczęściej ;)

A odnośnie:

Królowie_Szos napisał: Widzę muzyka na pokładzie! To możemy założyć złombolband!

- wszystko da się zrobić :evil: ale trzeba do tego założyć nowy temat :lol: nie ma co robić tutaj OT :P

Pozdro!!

Witam ekipę z Krakowa :)

Więcej
2017/03/30 16:00 #43784 przez górni$

górni$ odpowiedział w temacie: Powitalnia

Cześć i czołem, Damian jestem :)
O Złombolu narazie myślę, może się w końcu zdecyduję.
Zachorowany jestem na dziwną motoryzację, kilka Polonezów stoi pod domem ;) W razie kłopotów technicznych służę pomocą.

Więcej
2017/04/26 19:58 #43912 przez szczepu

szczepu odpowiedział w temacie: Powitalnia

witam wszystkich !
po oglądnięciu kilku relacji zapadła decyzja , żeby coś ciekawego życiu zrobić, tak więc zgłaszamy sie na złombol 2017 polskim fiatem 125p z 1970 roku , prawdopodobnie 3osobową załogą , szczepu , łoś i tiger bonzo. samochód w posiadaniu od 7 lat tak więc teoretycznie z górki. Jako że jesteśmy nowicjuszami z pewnością będziemy tu często zaglądać. mielec , fanatyczne
południe pozdrawia!

Załączniki:

Więcej
2017/05/13 16:23 - 2017/05/13 16:39 #44027 przez GniotsaNieŁamiotsa

GniotsaNieŁamiotsa odpowiedział w temacie: Powitalnia

Witam,
mam na imię Paweł, jestem z Krosna na Podkarpaciu, powiem szczerze, że zacząłem brać pod uwagę start po kilku filmach terenwizji oglądniętych z moją małą rodzinką.
Ogólnie jestem grzebiący trochę przy swoich autach, aktualnie pracuję przy sprzęcie pt. gaz gazela 27057 przygotowuję go sobie do luźnych wycieczek na łono natury ze spaniem. Czy myślicie, że jest jakaś szansa ruszenia tym wymysłem wschodniej techniki na złombol, czy nie łapie się w ramy specyfikacji sprzętowych. Wiadomo gazela jak gazela psuje się jak każdy wschodni sprzęt, choć na uaza 452, którego mieliśmy i był bardzo dzielny nie możemy narzekać.
Foto poglądowe
Nasz sprzęt pracował przy uprawach rolniczych więc stan jest adekwatny.

Jeśli nie ruszymy tematu z gazelą, bo np nie pasuje to będę szukał coś innego :)

Pozdrawiam Paweł 'dostawca'
Ostatnio zmieniany: 2017/05/13 16:39 przez GniotsaNieŁamiotsa.

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008