× Tu możecie pogadać o innych tematach, umówić się na spotkania, wspólne wyjazdy, noclegi przed startem, szukać osób do uzupełnienia Waszej ekipy, sprzedawać auta, kupować teile,.....

Pogaduchy - czyli o wszystkim i o niczym

Więcej
2016/01/01 12:37 #32495 przez BarkASY team

BarkASY team odpowiedział w temacie: Pogaduchy - czyli o wszystkim i o niczym

Ja już zdążyłem wytrzeźwieć od tego wyczekiwania chociaż wróciłem o 6.00 :woohoo: . To dobry prognostyk na przyszłość. Mógłbym nawet sam pojechać i teraz wiem, że dam radę.
A tak na marginesie zadzwonił do mnie kumpel ze studiów. Nie kontaktowaliśmy się ze 2 lata, wiecie, każdy ma swoje życie pędzące jak pendolino. Otóż żona mojego kolegi pracuje w domu dziecka w CZerwionce-Leszczynach (Rybnik). Zalukała na fb męża i zainteresowała się po co tak naprawdę jeździmy po tych Turcjach, Grecjach, Hiszpaniach, Szkocjach itd. Błysnęła jej myśl (jak to kobiecie)żeby poprosić o wsparcie. Wyobraźcie sobie , że je otrzymali w kwocie ok 50 k. Kobita była zszokowana wysokością wsparcia i błyskawiczną i bezproblemową odpowiedzią. Zyskaliśmy kolejnych Fanów naszej sprawy.
A ja? Myślałem, że pęknę, taki byłem dumny. Co tam, nadal jestem.
Choćbym miał Barkasa na plecach nosić to na pewno będę brał udział w Złombolu. Amen

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/03/25 21:52 #36447 przez Brunatni

Brunatni odpowiedział w temacie: Pogaduchy - czyli o wszystkim i o niczym

Głupia sprawa ale nie mogę znaleźć rozwiązania. Prowadzę na facebooku profil ekipy jako strona. Jestem administratorem, pełne prawa itp. Do tej pory chcąc korzystać z fb jako profil strony był odnośnik, " Korzystaj jako strona" czy coś w tym stylu, i wtedy można było przeglądać fb jako strona, "lajkować" posty jako strona, wyświetlały się informacje od stron i profili które się miało "zlajkowane" itp. Teraz tego nie ma i nie wiem jak to ogarnąć aby znów móc przeglądać, lajkować i korzystać z fb jako strona/profil teamu. P.S W ustawieniach nic nie grzebałem, nie zmianiałem. Samo się tak stało :) Jeżeli ktoś z was ma podobny problem, lub wie w jaki sposób go rozwiązać to prosił bym o radę.

Więcej
2016/03/26 01:54 #36458 przez Żuk Kazik

Żuk Kazik odpowiedział w temacie: Pogaduchy - czyli o wszystkim i o niczym

Zaloguj się do FB i na samej górze po prawej stronie naciśnij TRÓJKĄCIK i tam masz korzystaj z FB jako...
I powinno być :)

Więcej
2016/03/26 13:21 - 2016/03/26 13:23 #36462 przez Brunatni

No właśnie wcześniej tak było, a teraz nie ma tego.
Ostatnio zmieniany: 2016/03/26 13:23 przez Brunatni.

Więcej
2016/03/26 23:00 #36476 przez Moto-BEE

Moto-BEE odpowiedział w temacie: Pogaduchy - czyli o wszystkim i o niczym

klikasz trójkącik --> zarządzanie stronami --> logowanie się

opcja 2:
wchodzisz na swoją stronę bez przelogowania się --> po lewej masz opcję "wyświetl aktualności ze stron".
Nie musisz się "przelogowywać" a komentarze, lajki itd dodajesz jako strona
Podziękowali: Brunatni

Więcej
2016/03/27 10:01 #36480 przez Brunatni

Moto-BEE napisał: klikasz trójkącik --> zarządzanie stronami --> logowanie się

opcja 2:
wchodzisz na swoją stronę bez przelogowania się --> po lewej masz opcję "wyświetl aktualności ze stron".
Nie musisz się "przelogowywać" a komentarze, lajki itd dodajesz jako strona

Dzięki, druga opcja rozwiązuje problem :)

Więcej
2016/05/08 14:25 #37428 przez Załoga Tarpaniątka

Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Pogaduchy - czyli o wszystkim i o niczym

Tak na zaostrzenie apetytu i do przypomnienia jak to było ... już 4 lata temu B)

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Więcej
2016/05/08 19:14 #37429 przez Żukołaki

Żukołaki odpowiedział w temacie: Pogaduchy - czyli o wszystkim i o niczym

Jaki Wojcio w ogóle :D

Więcej
2017/10/23 20:44 #46065 przez Immortale team

Immortale team odpowiedział w temacie: Pogaduchy - czyli o wszystkim i o niczym

Witam. Nie wiem czy ktoś tu zagląda, ale nie chcę zaśmiecać innych tematów bo sprawa jest nie złombolowa :)
Mam problem z samochodem rover 620, mianowicie problem z hamulcami, które się straciły na jednym przednim i po przekątnej na tylnym. Przypuszczałem że padła pompa (brak jednej sekcji) więc ją wymieniłem, ale problem pozostał, z tym że wydaje mi się że strony się zmieniły choć tutaj nie mam pewności. Zaznaczę, że odpowietrzałem chyba z 4 razy i zero poprawy, tu pojawia się moje pytanie, czy taki sam objaw może mieć padnięta pompa ABS? Pompę hamulcową kupiłem używaną, więc może też z padniętą sekcją? Macie może jakieś sposoby na sprawdzenie pompy? Z góry dziękuję za sugestie i pozdrawiam: Ostry.

"jak nie urok, to sraczka" :woohoo:

Więcej
2017/11/29 14:10 #46148 przez Zomi

Zomi odpowiedział w temacie: Pogaduchy - czyli o wszystkim i o niczym

Zagląda zagląda. Proponuje udać się do mechanika. Na pewno wspomoże. Samemu może lepiej nic nie dotykać.

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008