- Otrzymane podziękowania: 0
Tu możecie pogadać o innych tematach, umówić się na spotkania, wspólne wyjazdy, noclegi przed startem, szukać osób do uzupełnienia Waszej ekipy, sprzedawać auta, kupować teile,.....
Samochód na wesele i dobra , pomocna dusza :)
- maniekpolak
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2017/02/24 10:29 #43472
przez maniekpolak
maniekpolak stworzył temat: Samochód na wesele i dobra , pomocna dusza :)
Cześć , nie za bardzo wiem od czego zacząć
Może od początku . Nazywam się Mateusz w Sierpniu z moja narzeczoną Kasia bierzemy ślub w okolicach Bydgoszczy - Solec Kujawski. Kwestia jest taka ,że poszukujemy oryginalnego pojazdu ,który w tym dniu uświetni naszą uroczystość a ,ze wesele będzie robione na totalnym luzie bez spinki pomyślałem ,ze napiszę zapytam może akurat będziesz chciał nam pomóc, bo wynajęcie standardowych samochodów trochę przekracza nasze koszta (VW T1 - T2). Będę bardzo wdzięczny za odzwem
Chyba ,że mogę liczyć na pomoc pt podesłania kontaktu do osoby , która dysponuje podobnym wozem i była by chętna pomóc
Do wielu was już pisałem w wiadomościach prywatnych , ale może temat na forum trafi do wiekszego grona i cos uda się zorganizować
Pozdrawiam
Mateusz

Chyba ,że mogę liczyć na pomoc pt podesłania kontaktu do osoby , która dysponuje podobnym wozem i była by chętna pomóc
Do wielu was już pisałem w wiadomościach prywatnych , ale może temat na forum trafi do wiekszego grona i cos uda się zorganizować

Pozdrawiam
Mateusz
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Żuk Kazik
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- AudioBas
2017/02/24 20:24 #43477
przez Żuk Kazik
Żuk Kazik odpowiedział w temacie: Samochód na wesele i dobra , pomocna dusza :)
No tak jak pisałem Ci, mamy 450 km trochę daleko

- GRUPA WIRACHA
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2017/02/24 21:08 #43478
przez GRUPA WIRACHA
GRUPA WIRACHA odpowiedział w temacie: Samochód na wesele i dobra , pomocna dusza :)
Ja oge podjechac ale nie wiem czy moj zuk bedzie ci odpowiadal. w srodku jest bajeczka ale z zewnatrz nie bylmalowany i jest caly pooklejany po zlombolu. jak ci pasuje to nie ma problemu