× Tu możecie dyskutować na temat tegorocznego wyjazdu, podzielić się doświadczeniami z ostatnich edycji i obgadać wiele innych tematów!

Prośba o poradę, POLONEZ

Więcej
2012/02/07 08:36 #6961 przez Załoga Tarpaniątka

Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Odp: Prośba o poradę, POLONEZ

Wina braku momentu obrotowego. Twój most pewnie pochodzi z PN z silnikiem rovera ;)

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2012/02/07 17:36 #6967 przez banda drombo

banda drombo odpowiedział w temacie: Odp: Prośba o poradę, POLONEZ

Multicomfort Team napisał: Napiszcie proszę, jakie ma spalanie gazu taki Złombolowy Poldolot w 4 osoby i bagaż na pokładzie, podczas Złombolu.

Mnie nikt nie wierzy, że w 2010 do Stambułu FSO 1500 125p spalił średnio 6,5l/100km benzyny w dwie osoby, bez deptania po gazie za mocno :-)
P.S. Liczyłem pięć razy :-)

my co prawda w benzynie, 4 osoby, bagaż w aucie i bagażnik na dachu(nie opływowy) no i zeszliśmy do 7 l na 100km, ale w szkocji(górki pagórki) tak 8,5 palił

Więcej
2012/02/08 12:51 #6973 przez jachoteam

jachoteam odpowiedział w temacie: Odp: Prośba o poradę, POLONEZ

witam ja jak miałem fso 125p na gazie silnik polda AB to palił mi 8,5 w trasie na benzie nie wiem bo nie jexdziłem, dziadka 1300 palił jak był nowy 6 w trasie ale to licencja wersja export,

wracając do poldów na wtrysku gazniku jak rozróznić najprościej zajrzeć pod maskę

Więcej
2012/02/08 17:38 #6976 przez banda drombo

banda drombo odpowiedział w temacie: Odp: Prośba o poradę, POLONEZ

"wracając do poldów na wtrysku gazniku jak rozróznić najprościej zajrzeć pod maskę"

dokładnie;)

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008