- Oklaski: 7
- Otrzymane podziękowania: 26
Tu możecie dyskutować na temat tegorocznego wyjazdu, podzielić się doświadczeniami z ostatnich edycji i obgadać wiele innych tematów!
oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- PRUDENTER TEAM
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Mniej
Więcej
2012/03/10 00:21 - 2012/03/10 00:22 #7183
przez PRUDENTER TEAM
PRUDENTER TEAM odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.. ja uważam że : ..
.. Grecja jest na topie : D .. trzeba szybko jechać bo zaraz się okażę, że niemcy przejmą ją za długi ..
.. Albania , Czarnogóra, Bośnia .... to ciekawy i długi kierunek.... na Krym jest trochę za blisko..
.. mogę przekonać Darczyńców bez większych problemów na rzecz dzieci z domów dziecka.. to że na śląsku .. trudno .. w końcu wszystkie dzieci nasze są ... ale jakbym poszedł i zaczął zbierać na Towarzystwo Przyjaciół Goworowszczyzny : ) to by mnie wyśmiali od razu..
.. co to kur.. jest Gowo..cośtam.. .... nie obrażając goworowszczan .. ale nikt nie wie gdzie to jest..
.. ja bym to nie nazwał konkurencją.. raczej kilka osób dla których złombol jest zbyt dużym wyzwaniem (za daleko, za dużo darczyńców itp...) postanowiło jechać bliżej i mniej się natrudzić .....
.. ja w Szorstkim melduje się na starcie w Katowicach .... (jak szczęśliwie dojadę : ) )
.. Grecja jest na topie : D .. trzeba szybko jechać bo zaraz się okażę, że niemcy przejmą ją za długi ..
.. Albania , Czarnogóra, Bośnia .... to ciekawy i długi kierunek.... na Krym jest trochę za blisko..
.. mogę przekonać Darczyńców bez większych problemów na rzecz dzieci z domów dziecka.. to że na śląsku .. trudno .. w końcu wszystkie dzieci nasze są ... ale jakbym poszedł i zaczął zbierać na Towarzystwo Przyjaciół Goworowszczyzny : ) to by mnie wyśmiali od razu..
.. co to kur.. jest Gowo..cośtam.. .... nie obrażając goworowszczan .. ale nikt nie wie gdzie to jest..
.. ja bym to nie nazwał konkurencją.. raczej kilka osób dla których złombol jest zbyt dużym wyzwaniem (za daleko, za dużo darczyńców itp...) postanowiło jechać bliżej i mniej się natrudzić .....
.. ja w Szorstkim melduje się na starcie w Katowicach .... (jak szczęśliwie dojadę : ) )
Ostatnio zmieniany: 2012/03/10 00:22 przez PRUDENTER TEAM.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- ChrzanówTeam
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 0
2012/03/10 06:06 #7184
przez ChrzanówTeam
ChrzanówTeam odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masakra i tyle ,takie ksero imprezy ze głowa boli ,nawet pomysł podłapany na krym,jak was głowa od greckiego słońca boli,nikt na siłe nie namawia,a poco sie logować i namawiac na ksero imprezę ,Zlombol rządzi pozdro
- ChrzanówTeam
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 1
2012/03/10 06:10 #7185
przez ChrzanówTeam
ChrzanówTeam odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aha i logo też maja w deche
- NysaGang
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 10
- Otrzymane podziękowania: 7
2012/03/10 08:11 #7187
przez NysaGang
NysaGang odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na Krym pojadą Przyjaciele Goworowszczyzny, czyli te 5 samochodów które już są zgłoszone, plus może jeszcze kilka.
Złombol nie ma wyłączności na organizowanie wyjazdów starymi samochodami w dowolnym kierunku i to nie podlega dyskusji, ale z całą pewnością ma wyjątkową formę i jakiekolwiek próby powielania pomysłu i tandetne naśladownictwo z góry spisane jest na niepowodzenie.
Zwłaszcza jeśli nie wnoszą nic kompletnie oprócz innego kierunku, a wychodzą kwiatki typu plagiat regulaminu czy sposobu pozyskiwania darczyńców.
Tandeta i miernota...
Przy czym trzeba zaznaczyć, że Złombol też nie jest jakimś szczytem możliwości organizacyjnych, a także pojawiają się wątpliwości i zażalenia co do wielu spraw, ale to osobna kwestia.
Mimo wszystko póki co wszyscy uczestnicy zdeklarowani na ten rok akceptują ten stan rzeczy, więc pewnie nie ma potrzeby niczego zmieniać.
Złombol nie ma wyłączności na organizowanie wyjazdów starymi samochodami w dowolnym kierunku i to nie podlega dyskusji, ale z całą pewnością ma wyjątkową formę i jakiekolwiek próby powielania pomysłu i tandetne naśladownictwo z góry spisane jest na niepowodzenie.
Zwłaszcza jeśli nie wnoszą nic kompletnie oprócz innego kierunku, a wychodzą kwiatki typu plagiat regulaminu czy sposobu pozyskiwania darczyńców.
Tandeta i miernota...
Przy czym trzeba zaznaczyć, że Złombol też nie jest jakimś szczytem możliwości organizacyjnych, a także pojawiają się wątpliwości i zażalenia co do wielu spraw, ale to osobna kwestia.
Mimo wszystko póki co wszyscy uczestnicy zdeklarowani na ten rok akceptują ten stan rzeczy, więc pewnie nie ma potrzeby niczego zmieniać.
Podziękowali: BOCIAN
- mmoto
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2012/03/10 10:58 #7189
przez mmoto
mmoto odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witojcie hanyski! A co ku-wa jest ślunsk jakaś czarna dziura że internetu nie i nie można sprawdzić gdzie znjaduje sie goworowo??? Ja jestem z mazowsza i nie mam z tym problemu . Poza tym ta wasza " sekta" nakazująca kupowanie jakiś bzdurnych naklejek w drukarni u rodziny założycieli i wy mówicie o szczytnym celu??? Hipokryzja do potengi entej. Byłem rok temu na zlombolu i to jest porażka opłaty z kosmosu regulamim który knebluje nam usta kompromitacja. W tym roku nie jade na żden zlombol ani na wschód juz się zraziłem!!!!!!!!!!!!!
- matek
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2012/03/10 11:08 #7190
przez matek
matek odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam!
Ja zastanawiałem się nad wyjazdem zlombol 2012 , ale powiem jedno proszę nie negować w tak prymitywny sposób innych pomysłów ponieważ pomysł zlombolu tez został skopiowany z anglii gdzie takie rajdy odbywają się już od ponad 30 lat więc idąc takim tropem zawsze możemy cos takiego zarzucić. Mnie osobiście bardziej przeraża ta " dzika ukraina" i chyba dla tego wybiorę ukraine ponieważ tutaj jest prawdziwa przygoda brak cywilizacji i liczy sie współpraca koleżeństwo a nie kasa jak to ma miejsce w przypadku wyjazdu do grecji .Wystarczy złapać jakiś mandat w GRECJI (np. 300 eur) i już mamy pozamiatane. Poza tym na krym jest około 1800 km po drogach ukrainy to chyba bardziej wymagająca trasa niż jazda autostradą po polach. Każdy ma wolny wybór i chyba po to jest forum aby dyskutować zapraszam do dyskusji ja jeszcze się nie zdecydowałem ale może zachacze dwie imprezki
Ja zastanawiałem się nad wyjazdem zlombol 2012 , ale powiem jedno proszę nie negować w tak prymitywny sposób innych pomysłów ponieważ pomysł zlombolu tez został skopiowany z anglii gdzie takie rajdy odbywają się już od ponad 30 lat więc idąc takim tropem zawsze możemy cos takiego zarzucić. Mnie osobiście bardziej przeraża ta " dzika ukraina" i chyba dla tego wybiorę ukraine ponieważ tutaj jest prawdziwa przygoda brak cywilizacji i liczy sie współpraca koleżeństwo a nie kasa jak to ma miejsce w przypadku wyjazdu do grecji .Wystarczy złapać jakiś mandat w GRECJI (np. 300 eur) i już mamy pozamiatane. Poza tym na krym jest około 1800 km po drogach ukrainy to chyba bardziej wymagająca trasa niż jazda autostradą po polach. Każdy ma wolny wybór i chyba po to jest forum aby dyskutować zapraszam do dyskusji ja jeszcze się nie zdecydowałem ale może zachacze dwie imprezki

- Greypol
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 18
- Otrzymane podziękowania: 28
2012/03/10 11:48 #7191
przez Greypol
cwikas
Greypol odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miałem milczeć, ale normalnie śmiech ogarnia jak się czyta "przypadkowe" wpisy Panów z literką "m" na przodzie 
Co za zbieg okoliczności, czasu i tematu
Ale w sumie trudno się dziwić - jeśli powstaje kontrinicjatywa to najłatwiej pożywić się tam, gdzie są już pozytywnie zakręceni sympatycy szczytnej idei Złombola.
Każdy niech sam oceni, zdecyduje...
Przymusu nie ma, bo jak powiedział osioł w Shreku: wolność rządzi
Do zobaczenia 15.09 w Katowicach

Co za zbieg okoliczności, czasu i tematu
Ale w sumie trudno się dziwić - jeśli powstaje kontrinicjatywa to najłatwiej pożywić się tam, gdzie są już pozytywnie zakręceni sympatycy szczytnej idei Złombola.
Każdy niech sam oceni, zdecyduje...
Przymusu nie ma, bo jak powiedział osioł w Shreku: wolność rządzi

Do zobaczenia 15.09 w Katowicach

cwikas
Podziękowali: BOCIAN
- ApolloXIII
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 3
- Otrzymane podziękowania: 1
2012/03/10 12:20 #7193
przez ApolloXIII
ApolloXIII odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
. mogę przekonać Darczyńców bez większych problemów na rzecz dzieci z domów dziecka.. to że na śląsku .. trudno .. w końcu wszystkie dzieci nasze są ... ale jakbym poszedł i zaczął zbierać na Towarzystwo Przyjaciół Goworowszczyzny : ) to by mnie wyśmiali od razu..
no tak ale te 400 zl to mozna samemu zasponsorwac
nie trzeba nikogo szukac, nie mowie ze to dobry pomysl kopiowanie ale mamy "Demokracje"
no tak ale te 400 zl to mozna samemu zasponsorwac

- dEfekt Motyla
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 5
- Otrzymane podziękowania: 11
2012/03/10 12:29 #7194
przez dEfekt Motyla
mylisz się, Rapid ledwo przeżył wyjazd na Krym, mimo że był bardzo dobrze przygotowany
trasa długa i monotonna, przez to męcząca.
Swoją drogą to chłopaki mają hasło "nocujemy na kempingach".
Życzę im powodzenia, znaleźliśmy dwa kempingi na całej trasie, to stanowczo za mało. Oba w odległości około 100km od siebie.
No ale trzymam kciuki za "konkurencję"
yourij & krusza, nas nic nie rusza!
dEfekt Motyla odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRUDENTER-TEAM napisał: na Krym jest trochę za blisko..
mylisz się, Rapid ledwo przeżył wyjazd na Krym, mimo że był bardzo dobrze przygotowany

trasa długa i monotonna, przez to męcząca.
Swoją drogą to chłopaki mają hasło "nocujemy na kempingach".
Życzę im powodzenia, znaleźliśmy dwa kempingi na całej trasie, to stanowczo za mało. Oba w odległości około 100km od siebie.
No ale trzymam kciuki za "konkurencję"

yourij & krusza, nas nic nie rusza!
- matek
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2012/03/10 12:33 #7195
przez matek
matek odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem o co ci chodzi nie jestem przypadkowy gosc długo się zastanawiam nad wyjazdem znalazłem linka postanowiłem go pokazać.ale
teraz widze że niktóre załogi nie umieją czytać z zrozumieniem ani prowadzić dyskusji a szkoda chciałem zebrać za i przeciw ale to widac nie z wami
teraz widze że niktóre załogi nie umieją czytać z zrozumieniem ani prowadzić dyskusji a szkoda chciałem zebrać za i przeciw ale to widac nie z wami