× Tu możecie dyskutować na temat tegorocznego wyjazdu, podzielić się doświadczeniami z ostatnich edycji i obgadać wiele innych tematów!

oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Więcej
2012/03/10 20:47 #7210 przez DOHC

DOHC odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nic nie mam przeciw jeżeli chodzi o wyjazd na krym lub gdziekolwiek. nie mam nic przeciwko krytyce itd. Ale nie mogę pozostawić zarzutu o defraudowanie pieniędzy za naklejki bez komentarza. Cały Złombol bazuje na zaufaniu! Niech Panowie M sobie robią reklamę swojej imprezy ale prosze bez oczerniania i bezpodstawnych zarzutów.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2012/03/10 20:58 - 2012/03/10 21:00 #7211 przez dEfekt Motyla

dEfekt Motyla odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale to jest internet, tutaj można bez namysłu rzucać mięsem... nie wiedziałeś ? ;)))
to tyle, jeśli chodzi o ironię, nie przejmuj się ;)

aha, w sumie to czemu nie piszesz z konta "służbowego" w takich sprawach ?

yourij & krusza, nas nic nie rusza!
Ostatnio zmieniany: 2012/03/10 21:00 przez dEfekt Motyla.

Więcej
2012/03/10 21:17 #7212 przez sterteam

sterteam odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOHC napisał: Ja nic nie mam przeciw jeżeli chodzi o wyjazd na krym lub gdziekolwiek. nie mam nic przeciwko krytyce itd. Ale nie mogę pozostawić zarzutu o defraudowanie pieniędzy za naklejki bez komentarza. Cały Złombol bazuje na zaufaniu! Niech Panowie M sobie robią reklamę swojej imprezy ale prosze bez oczerniania i bezpodstawnych zarzutów.

I tu masz racje bo jeśli chodzi o zarzty to poproszę o konkrety a jak ich nie ma to prosze spadać na drzewo.

A jeśli chodzi o pomysł(złombolu) to też się nie przejmuj, bo ja jak kiedyś to sie wściekalem ,że ktoś mnie kopiuje to teraz ja też robie to samo i mam to gdzieś

Więcej
2012/03/10 22:20 #7215 przez DOHC

DOHC odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heja, nie przejmuje się kopiowaniem. Od dawna jesteśmy przygotowani na to że w końcu pojawi się coś podobnego. Myślałem jednak nadzieję że uzupełni ktoś lukę dla aut niekomunistycznych. To było by fajne uzupełnienie do Złombolu i na pewno miało by to sukces. Mamy bardzo dużo zapytań o Beczki, Garbusy, Mini, itd. Wszyscy by skorzystali a dzieci lub ktokolwiek na kogo by się zbierało najbardziej bo doszło by strasznie dużo potencjalnych uczestników z istniejącymi autami.

Pisze prywatnie bo w sumie nie ma o czym pisać z oficjalnej strony. Jedynie ta sprawa z rzekomą drukarnią mogła być tematem na oficjalne wyjaśnienie. Napiszemy jako ZŁombol po zweryfikowaniu dokumentów w księgowości przez mmoto :-)

Dzięki za miłe słowa....
Marcin

Więcej
2012/03/11 08:58 #7217 przez sterteam

sterteam odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOHC napisał: Heja, nie przejmuje się kopiowaniem. Od dawna jesteśmy przygotowani na to że w końcu pojawi się coś podobnego. Myślałem jednak nadzieję że uzupełni ktoś lukę dla aut niekomunistycznych. To było by fajne uzupełnienie do Złombolu i na pewno miało by to sukces. Mamy bardzo dużo zapytań o Beczki, Garbusy, Mini, itd. Wszyscy by skorzystali a dzieci lub ktokolwiek na kogo by się zbierało najbardziej bo doszło by strasznie dużo potencjalnych uczestników z istniejącymi autami.

Pisze prywatnie bo w sumie nie ma o czym pisać z oficjalnej strony. Jedynie ta sprawa z rzekomą drukarnią mogła być tematem na oficjalne wyjaśnienie. Napiszemy jako ZŁombol po zweryfikowaniu dokumentów w księgowości przez mmoto :-)

Dzięki za miłe słowa....
Marcin

Nazwę Złombol powiniście zastrzec i będzie po krzyku.
Ale co do TV to troche mają rację za bardzo chcecie tą kwestię ograniczać.
A macie chyba dobrą propozycję .(nakręcenie całego wyjazdu)Od czegoś trzeba zacząć.
Także przemyslcie to jako organizatorzy.

Więcej
2012/03/11 09:37 #7218 przez DOHC

Jeżeli chodzi o TV to od 2 lat jeździ z nami TV z północy i nagrywa cały wyjazd. Jeżeli chodzi o takie sprawy jesteśmy 100% na tak. Prosimy jednak aby uczestnicy się z nami kontaktowali nim rozmawiają samodzielnie z mediami aby przekazać im kilka ważnych spraw jak nie używanie słowa sponsorzy itd. Nie każdy zna wszystkie fakty i wychodziły straszne gafy w gazetach radiu i TV. Nikomu nie odmówiliśmy jeszcze czegokolwiek.
Był podawany zły dzień wyjazdu, inne miasto startu, złe mety, błędne kwoty, błędny cel i inne fałszywe informacje. Używanie słowa sponsorzy powodowało że powstała krytyka iż zbieramy sobie pod płaszczem akcji charytatywnej na wakacje i był dym. A to tylko jedno blednie użyte słowo....
Mamy nadzieję że w tym roku więcej stacji się zdecyduję na wyjazd z nami....
Pozdrawiam Was,
Marcin

Więcej
2012/03/11 11:25 #7220 przez sterteam

DOHC napisał: Jeżeli chodzi o TV to od 2 lat jeździ z nami TV z północy i nagrywa cały wyjazd. Jeżeli chodzi o takie sprawy jesteśmy 100% na tak. Prosimy jednak aby uczestnicy się z nami kontaktowali nim rozmawiają samodzielnie z mediami aby przekazać im kilka ważnych spraw jak nie używanie słowa sponsorzy itd. Nie każdy zna wszystkie fakty i wychodziły straszne gafy w gazetach radiu i TV. Nikomu nie odmówiliśmy jeszcze czegokolwiek.
Był podawany zły dzień wyjazdu, inne miasto startu, złe mety, błędne kwoty, błędny cel i inne fałszywe informacje. Używanie słowa sponsorzy powodowało że powstała krytyka iż zbieramy sobie pod płaszczem akcji charytatywnej na wakacje i był dym. A to tylko jedno blednie użyte słowo....
Mamy nadzieję że w tym roku więcej stacji się zdecyduję na wyjazd z nami....
Pozdrawiam Was,
Marcin

Na temt TV mógłbym polemizować bo tak naprawdę to poza jakimiś małymi urywkami
to nigdzie nie widziałem( i chyba nie tylko ja)jakiejś obszerniejszego programu.
Ja wiem ,że trudno jest jakąś TV namówić bo każda ma swoje fundacje.
Poprostu ktoś musi to nagrać ( za własne pieniądze) potem ktoś to musi kupić i na samym końcu ktoś to musi wyemitować.No niestety tak to jest. A póżnij to już samo pódzie i TV sama się będzie prosić.

Więcej
2012/03/11 12:08 #7223 przez ChrzanówTeam

ChrzanówTeam odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co do wypowiedzi kolegi DOHC zgadzam sie w 100 %,a co do kolegów z wyjazdu na wschód ,to zrobili sobie darmową reklamę ,zamieszali i tyle,takiego czegoś nie powinno być,wyćiąganie takich tematów,bez dowodów,jak dla mnie jest to banda młodych nieodpowiedzialnych ludzi,i to ma być poważny organizator, masakra,aha dziwnym trafem w załodze z żuka drugi uczestnik ma podobny nick jak założyciel tematu

Więcej
2012/03/11 12:23 #7225 przez chrupek

chrupek odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomimo wszystkiego, co zostało napisane powyżej, życzę im powodzenia, udanego startu i powrotu w całosci. Zobaczymy, czy potem wystarczy zapału na kolejne edycje. Piszę to BEZ ironii. A jeśli ma na tym skorzystać ktoś potrzebujący pomocy, to tym lepiej.

a to juz kwestia indywidualna, jak kto wykorzystuje swój urlop/wakacje.

(O==@==O) - Skoda 105S

Więcej
2012/03/11 13:24 #7229 przez angi

angi odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jak kto wykorzystuje urlop/wakacje oczywiście jest sprawą indywidualną. Życzę powodzenia w drodze na Krym, ja stawiam się z "Czerwoną Strzałą" 15 września na starcie w Katowicach. Każdy cel charytatywny jest ok. Najważniejsze nie szkodzić. Ja wybieram Złombol, Dzieciaki i moich przyjaciół poznanych na trasie do Loch Ness. Pozdrawiam

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008