- Otrzymane podziękowania: 3
oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- DOHC
-
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
-
DOHC odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- dEfekt Motyla
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 5
- Otrzymane podziękowania: 11
dEfekt Motyla odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to tyle, jeśli chodzi o ironię, nie przejmuj się

aha, w sumie to czemu nie piszesz z konta "służbowego" w takich sprawach ?
yourij & krusza, nas nic nie rusza!
- sterteam
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 2
- Otrzymane podziękowania: 4
sterteam odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOHC napisał: Ja nic nie mam przeciw jeżeli chodzi o wyjazd na krym lub gdziekolwiek. nie mam nic przeciwko krytyce itd. Ale nie mogę pozostawić zarzutu o defraudowanie pieniędzy za naklejki bez komentarza. Cały Złombol bazuje na zaufaniu! Niech Panowie M sobie robią reklamę swojej imprezy ale prosze bez oczerniania i bezpodstawnych zarzutów.
I tu masz racje bo jeśli chodzi o zarzty to poproszę o konkrety a jak ich nie ma to prosze spadać na drzewo.
A jeśli chodzi o pomysł(złombolu) to też się nie przejmuj, bo ja jak kiedyś to sie wściekalem ,że ktoś mnie kopiuje to teraz ja też robie to samo i mam to gdzieś
- DOHC
-
- Wylogowany
-
DOHC odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pisze prywatnie bo w sumie nie ma o czym pisać z oficjalnej strony. Jedynie ta sprawa z rzekomą drukarnią mogła być tematem na oficjalne wyjaśnienie. Napiszemy jako ZŁombol po zweryfikowaniu dokumentów w księgowości przez mmoto

Dzięki za miłe słowa....
Marcin
- sterteam
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
sterteam odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazwę Złombol powiniście zastrzec i będzie po krzyku.DOHC napisał: Heja, nie przejmuje się kopiowaniem. Od dawna jesteśmy przygotowani na to że w końcu pojawi się coś podobnego. Myślałem jednak nadzieję że uzupełni ktoś lukę dla aut niekomunistycznych. To było by fajne uzupełnienie do Złombolu i na pewno miało by to sukces. Mamy bardzo dużo zapytań o Beczki, Garbusy, Mini, itd. Wszyscy by skorzystali a dzieci lub ktokolwiek na kogo by się zbierało najbardziej bo doszło by strasznie dużo potencjalnych uczestników z istniejącymi autami.
Pisze prywatnie bo w sumie nie ma o czym pisać z oficjalnej strony. Jedynie ta sprawa z rzekomą drukarnią mogła być tematem na oficjalne wyjaśnienie. Napiszemy jako ZŁombol po zweryfikowaniu dokumentów w księgowości przez mmoto
Dzięki za miłe słowa....
Marcin
Ale co do TV to troche mają rację za bardzo chcecie tą kwestię ograniczać.
A macie chyba dobrą propozycję .(nakręcenie całego wyjazdu)Od czegoś trzeba zacząć.
Także przemyslcie to jako organizatorzy.
- DOHC
-
- Wylogowany
-
Był podawany zły dzień wyjazdu, inne miasto startu, złe mety, błędne kwoty, błędny cel i inne fałszywe informacje. Używanie słowa sponsorzy powodowało że powstała krytyka iż zbieramy sobie pod płaszczem akcji charytatywnej na wakacje i był dym. A to tylko jedno blednie użyte słowo....
Mamy nadzieję że w tym roku więcej stacji się zdecyduję na wyjazd z nami....
Pozdrawiam Was,
Marcin
- sterteam
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Na temt TV mógłbym polemizować bo tak naprawdę to poza jakimiś małymi urywkamiDOHC napisał: Jeżeli chodzi o TV to od 2 lat jeździ z nami TV z północy i nagrywa cały wyjazd. Jeżeli chodzi o takie sprawy jesteśmy 100% na tak. Prosimy jednak aby uczestnicy się z nami kontaktowali nim rozmawiają samodzielnie z mediami aby przekazać im kilka ważnych spraw jak nie używanie słowa sponsorzy itd. Nie każdy zna wszystkie fakty i wychodziły straszne gafy w gazetach radiu i TV. Nikomu nie odmówiliśmy jeszcze czegokolwiek.
Był podawany zły dzień wyjazdu, inne miasto startu, złe mety, błędne kwoty, błędny cel i inne fałszywe informacje. Używanie słowa sponsorzy powodowało że powstała krytyka iż zbieramy sobie pod płaszczem akcji charytatywnej na wakacje i był dym. A to tylko jedno blednie użyte słowo....
Mamy nadzieję że w tym roku więcej stacji się zdecyduję na wyjazd z nami....
Pozdrawiam Was,
Marcin
to nigdzie nie widziałem( i chyba nie tylko ja)jakiejś obszerniejszego programu.
Ja wiem ,że trudno jest jakąś TV namówić bo każda ma swoje fundacje.
Poprostu ktoś musi to nagrać ( za własne pieniądze) potem ktoś to musi kupić i na samym końcu ktoś to musi wyemitować.No niestety tak to jest. A póżnij to już samo pódzie i TV sama się będzie prosić.
- ChrzanówTeam
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 0
ChrzanówTeam odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- chrupek
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 6
- Otrzymane podziękowania: 6
chrupek odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to juz kwestia indywidualna, jak kto wykorzystuje swój urlop/wakacje.
(O==@==O) - Skoda 105S
- angi
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 4
- Otrzymane podziękowania: 6
angi odpowiedział w temacie: Odp: oo impreza konkurencyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!