× Tu możecie dyskutować na temat tegorocznego wyjazdu, podzielić się doświadczeniami z ostatnich edycji i obgadać wiele innych tematów!

Kemping w Komarom (Węgry)

Więcej
2012/08/28 19:20 #8914 przez HippieNyss

HippieNyss stworzył temat: Kemping w Komarom (Węgry)

Dla zainteresowanych umieszczam cennik obowiązujący na kempingu w Komarom:
Samochód + namiot: 1700Ft
Każdy dodatkowy namiot: 1100Ft
Osoba: 1300Ft
Basen: 1300Ft/osobę (należy zapłacić obojętnie czy się korzysta czy nie :S )
Podatek turystyczny: 300Ft/osobę (od 18 lat)

Ponadto otrzymałem następującą informację w j. polskim:

Szanowni Kempingowicze!

W odpowiedzi na Panstwa prosbe o rezerwacje miejsca w naszym Kempingu Thermál*** (adres: 2900 Komárom, Táncsics u.38.
strona internetowa: www.komturist.hu ) uprzejmie informujemy, ze nie prowadzimy wstepnej rezerwacji miejsc dla karawanów, aut, przyczep lub namiotów, poniewaz parcele w naszym kempingu nie sa ogrodzone, i nie sa ponumerowane, a ponadto mamy bardzo duzo stalych gosci, którzy przyjezdzaja corocznie na kilka tygodni lub miesiecy i maja swoje stale, ulubione miejsca na kempingu. Miejsce na kempingu wybieraja sobie dowolnie sami goscie przy przyjezdzie. Razem mamy miejsce dla ok. 200 karawan (lub jednostek: auto+namiot).
We wrzesniu przyjmujemy zwykle ok. 80 jednostek.

Nasz 3-gwiazdkowy Kemping THERMÁL znajduje sie tuz obok Kapieliska Termalnego w Komárom ( www.komaromfurdo.hu )
i ma wlasna bramke, wejscie do kapieliska, dlatego tez nasi goscie z hotelu i kempingu musza obowiazkowo placic wstep na kapielisko w cenie 1.300.-Ft/osobe/dzien – niezaleznie od korzystania z basenów.

Mamy nadzieje, ze w chwili Waszego przyjazdu bedziemy mieli wolne miejsce dla Panstwa w naszym kempingu.
Jesli nie, proponujemy inne kempingi w Komárom i okolicy:

SOLARIS Camping***, Komárom, Táncsics u.34-36.
Tel/fax: 00 36 34/342-551, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
www.komaromfurdo.hu

JUNO Hotel & Camping***, Komárom, Bem J. u.5.
Tel: 00 36 34/344-939, Fax: 34/340-568, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
www.junohotel.hu

WF Szabadidőpark Kempingje, Komárom, Puskaporosi út 24.
Tel: 00 36 34/347-233, Fax. 34/347-236, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
www.wfpark.hu

Nasze ceny znajdziecie Panstwo na naszej stronie internetowej oraz w zalaczniku.

Hotel** & Camping*** Thermál 2900 Komárom, Táncsics u.38, Tel/Fax: 00 36 34/341-222, 0036 34/342-447
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., www.komturist.hu

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2012/08/28 20:30 #8922 przez Fiaserati

Fiaserati odpowiedział w temacie: Odp: Kemping w Komarom (Węgry)

Niezła cena jak za campsite. Nam na dwie osoby wychodzi 100 zl.

Z drugiej strony po tym drzewie w Mikołowie można się spodziewać ciekawego zakończenia imprezy z basenem w roli głównej ;)

Więcej
2012/08/28 21:50 #8924 przez Załoga Tarpaniątka

Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Odp: Kemping w Komarom (Węgry)

kurde te ceny to by trzeba ponegocjować bo takiej ilości samochodów to tam na pewno na raz nie będą mieć, a w UK było taniej na kempingach niż tutaj :blink:

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Więcej
2012/08/28 23:00 #8926 przez HippieNyss

HippieNyss odpowiedział w temacie: Odp: Kemping w Komarom (Węgry)

To samo sobie pomyślałem, jak otrzymałem maila zwrotnego. Ceny dużo wyższe niż w UK :huh:, no i przymusowe korzystanie z basenu (chociaż w tym przypadku może się skuszę i zamoczę 4litery w wodach termalnych ;) )Może organizatorzy mogliby wysłać jakąś oficjalną prośbę o obniżenie cen specjalnie dla Złombola? Chociażby na te posezonowe?

Więcej
2012/08/29 14:08 #8948 przez Polski_Junak_team

Polski_Junak_team odpowiedział w temacie: Odp: Kemping w Komarom (Węgry)

Fiaserati, sugerujesz, że powinienem coś zaplanować w ramach basenu :D Z drzewem to było niechcący :D

Złombol 2013 - JEDZIEMY AUTOSANEM

www.facebook.com/Autozlombolsan

Więcej
2012/08/30 09:54 - 2012/08/30 09:59 #8968 przez Dzik

Dzik odpowiedział w temacie: Re: Kemping w Komarom (Węgry)

Dzwoniłem do Esztergom (raptem kawałek dalej od Komarom )na pole campingowe i miła pani mi powiedziała, że nie prowadzą rezerwacji bo maja tak duże pole że wszyscy sie mieszcza. Zapytałem o cena to powiedziała (w przeliczeniu na pln) 1 auto, 1 namiot 4 dorosłe osoby wyszło jakies 135zł.(całość)
Ostatnio zmieniany: 2012/08/30 09:59 przez Dzik.

Więcej
2012/08/30 11:14 #8971 przez Bracia B

Bracia B odpowiedział w temacie: Odp: Kemping w Komarom (Węgry)

mam pytanie...ma znaczenie na polu osobowe,dostawcze? czy traktują równo wszystkie auta?

Więcej
2012/08/30 11:53 #8975 przez Załoga Tarpaniątka

Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Odp: Kemping w Komarom (Węgry)

W zeszłym roku w UK nie było różnicy, auto to auto. Zobaczymy jak teraz będzie, ale myślę że podobnie.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008