- Otrzymane podziękowania: 0
Złombol 2013
Szukam wolnego miejsca / miejsc w tym roku ! Śląsk
- ŻUK SERVICE
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2013/01/23 11:15 #11128
przez ŻUK SERVICE
ŻUK SERVICE stworzył temat: Szukam wolnego miejsca / miejsc w tym roku ! Śląsk
Witajcie !
Jechać trzeba, chciałem w tym roku wystartować swoim autem, ale nie mam na tyle funduszy żeby go przygotować do wyprawy itp.
Dlatego postanowiłem, że w tym roku po prostu pojadę z kimś... dlatego szukam miejsca w jakiejś załodze
jestem z Bytomia woj. śląskie...
Najlepiej jakbym trafił do żuka 125p lub Poloneza, bo z tym mam największy kontakt...
podaje maila w razie czego: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Jechać trzeba, chciałem w tym roku wystartować swoim autem, ale nie mam na tyle funduszy żeby go przygotować do wyprawy itp.
Dlatego postanowiłem, że w tym roku po prostu pojadę z kimś... dlatego szukam miejsca w jakiejś załodze

Najlepiej jakbym trafił do żuka 125p lub Poloneza, bo z tym mam największy kontakt...
podaje maila w razie czego: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- ABUELA
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 4
- Otrzymane podziękowania: 5
2013/01/23 11:59 - 2013/01/23 11:59 #11131
przez ABUELA
ABUELA odpowiedział w temacie: Odp: Szukam wolnego miejsca / miejsc w tym roku ! Śląsk
Witam,
dobrze się składa bo my szukamy do ekipy, chcemy jechać żukiem a jak nie wypali to jedziemy Skodą Favorit (także zapraszamy). Jesteśmy z Zawadzkiego woj.opolskie, a więcej i kontakt jest na naszym blogu www.abuela-zlombol.blogspot.com
dobrze się składa bo my szukamy do ekipy, chcemy jechać żukiem a jak nie wypali to jedziemy Skodą Favorit (także zapraszamy). Jesteśmy z Zawadzkiego woj.opolskie, a więcej i kontakt jest na naszym blogu www.abuela-zlombol.blogspot.com
Ostatnio zmieniany: 2013/01/23 11:59 przez ABUELA.
- angi
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 4
- Otrzymane podziękowania: 6
2013/01/23 14:18 - 2013/01/23 14:20 #11137
przez angi
angi odpowiedział w temacie: Odp: Szukam wolnego miejsca / miejsc w tym roku ! Śląsk
Jak coś to pisz do mnie - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., GG 3436325 My jedziemy Polonezem Caro rocznik 91. Byliśmy już rok temu - załoga Road Runner. Jesteśmy ze Śląska - Jastrzębie i okolice. W tym roku też planujemy pojechać, również polonezem. Pozdrawiamy
Ostatnio zmieniany: 2013/01/23 14:20 przez angi.
- ŻUK SERVICE
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2013/01/23 18:54 #11141
przez ŻUK SERVICE
ŻUK SERVICE odpowiedział w temacie: Odp: Szukam wolnego miejsca / miejsc w tym roku ! Śląsk
dzięki za odpowiedzi
co prawda czasu kupa, ale powoli już trzeba myśleć co i jak, dzięki Abuela, ale trochę za daleko tzn. nie tak daleko ale im bliżej tym lepiej.
pozdro

pozdro
- Autozlombolsan
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 2
- Otrzymane podziękowania: 2
2013/01/28 07:42 #11187
przez Autozlombolsan
Jedziemy Autosanem H-9 do NordKapp!!
Autozlombolsan odpowiedział w temacie: Odp: Szukam wolnego miejsca / miejsc w tym roku ! Śląsk
Jest jeszcze opcja jazdy w Autosanie 
www.facebook.com/Autozlombolsan
www.autozlombolsan.pl/zgloszenia

www.facebook.com/Autozlombolsan
www.autozlombolsan.pl/zgloszenia
Jedziemy Autosanem H-9 do NordKapp!!