- Oklaski: -4
- Otrzymane podziękowania: 4
Złombol 2013
Syreną na Nordkapp - 2 miejsca wolne
- Twardy161
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
2014/01/02 06:52 #14862
przez Twardy161
Twardy161 odpowiedział w temacie: Syreną na Nordkapp - 2 miejsca wolne
gdyby moje plany motocyklowe się nie powiodły to syreną jest czołówce samochodów którymi bym chciał pojechać

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Lepiej się zużywać niż rdzewieć team
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 1
2014/01/14 14:08 #15462
przez Lepiej się zużywać niż rdzewieć team
Lepiej się zużywać niż rdzewieć team odpowiedział w temacie: Syreną na Nordkapp - 2 miejsca wolne
Witam
Pragnę się pochwalić że moja syrena dotarła na Nordkapp.
Używałem oleju mixol S.
Na pytanie czy mam tylko syrenkę - nie, mam jeszcze drugą syrenkę (nota bene tę żółta bostonkę co była w Istambule i w Grecji) oraz dużego fiata.
W tym roku planuję podróż PF 125p - góry i autostrady przed nami a zatem przyda się parę koni więcej.
Co do syreny - gorąco polecam ten samochód, jeżeli nie jest zaniedbany to nie jest wcale taki awaryjny jak sceptycy myślą a spalanie w trasie utrzymuje na poziomie 7 dm3/100 km. Plus jeżeli ktoś weźmie syrenkę to przełamie moją hegemonię tej marki na złombolu!
pozdrawiam
Pragnę się pochwalić że moja syrena dotarła na Nordkapp.
Używałem oleju mixol S.
Na pytanie czy mam tylko syrenkę - nie, mam jeszcze drugą syrenkę (nota bene tę żółta bostonkę co była w Istambule i w Grecji) oraz dużego fiata.
W tym roku planuję podróż PF 125p - góry i autostrady przed nami a zatem przyda się parę koni więcej.
Co do syreny - gorąco polecam ten samochód, jeżeli nie jest zaniedbany to nie jest wcale taki awaryjny jak sceptycy myślą a spalanie w trasie utrzymuje na poziomie 7 dm3/100 km. Plus jeżeli ktoś weźmie syrenkę to przełamie moją hegemonię tej marki na złombolu!
pozdrawiam
Podziękowali: LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni
- stasiu
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 2
- Otrzymane podziękowania: 8
2014/01/14 20:05 - 2014/01/14 20:06 #15480
przez stasiu
stasiu
stasiu odpowiedział w temacie: Syreną na Nordkapp - 2 miejsca wolne
ja z ojcem zrobiłem syreną kilkadziesiąt tyś km i nie mogę tego potwierdzić że syrenki są nie awaryjne co prawda zawsze dojechaliśmy nią do domu nawet jak się łozyska na wale posypały , ale wiem ile mój ojciec dni poświęcił naprawiając ten samochód od 1972 roku do 1987 roku
stasiu
Ostatnio zmieniany: 2014/01/14 20:06 przez stasiu.