- Oklaski: 48
- Otrzymane podziękowania: 169
Złombol 2013
Ubezpieczenie samochodu
- Załoga Tarpaniątka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej
Więcej
2013/08/08 22:33 #13578
przez Załoga Tarpaniątka
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Ubezpieczenie samochodu
Wiem wiem, ale ADAC jest chyba najlepiej zorganizowany z tych wszystkich. A jak się weźmie pod uwagę cenę do tego co oferują i na jaki okres czasu, to nie ma źle
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- ABUELA
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 4
- Otrzymane podziękowania: 5
2013/08/09 06:55 #13580
przez ABUELA
ABUELA odpowiedział w temacie: Ubezpieczenie samochodu
W zeszłym roku mieliśmy assistance w TUWie jak się okazało w tym roku tylko i wyłącznie przez pomyłką pracownika teraz był dym. Wszystkie towarzystwa wymienione już odwiedziliśmy, PZU ma nam dać dziś odpowiedz bo nie za bardzo byli zorientowani. Ubezpieczenie złombolowe spakowane (linka holownicza
) i jak tu kochać polskie zabytki. Ciekaw jestem jak inne ekipy jadące strażą to obeszły.

- Lada Chwila
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2013/08/09 08:14 #13583
przez Lada Chwila
Lada Chwila odpowiedział w temacie: Ubezpieczenie samochodu
W naszym przypadku, assistance wpadlo do kubelka: "jakos nie udalo sie zorganizowac..." razem z zalaniem baku do pelna zeby sprawdzic czy nie przecieka 
W kazdym razie, z czystej ciekawosci zadzwonilem przed chwila do Gothaer na infolinie, i zapytalem czy wspomniane wczesniej Assistance Plus mozna nabyc na pojazd zarejestrowany jako: "Specjalny sanitarny" (bo takowy posiadamy), i wedlug Pani bez najmniejszych problemow.
W sumie to ich lokalne biuro mam po drodze, wiec moze wpadnie mi do glowy zeby to jednak kupic, wiec dam znac jak z autopsji (jezeli jeszcze to cokolwiek pomoze).

W kazdym razie, z czystej ciekawosci zadzwonilem przed chwila do Gothaer na infolinie, i zapytalem czy wspomniane wczesniej Assistance Plus mozna nabyc na pojazd zarejestrowany jako: "Specjalny sanitarny" (bo takowy posiadamy), i wedlug Pani bez najmniejszych problemow.
W sumie to ich lokalne biuro mam po drodze, wiec moze wpadnie mi do glowy zeby to jednak kupic, wiec dam znac jak z autopsji (jezeli jeszcze to cokolwiek pomoze).
- ABUELA
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 4
- Otrzymane podziękowania: 5
2013/08/09 08:40 #13584
przez ABUELA
ABUELA odpowiedział w temacie: Ubezpieczenie samochodu
PZU odmówiło ubezpieczenia