- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 0
Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
- Żukatti team
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Żukatti team odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Bajkowy_PRL
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Bajkowy_PRL odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
OPTOMETRIA CIBOREK napisał: Natomiast chętnie na trasie (kempingu) spotkam się z tymi co "ja za free jadę". I myślę, że nie będzie problemu z przekazaniem dowodów wdzięczności za wykazana postawę...
Czuwaj!
Proszę zaproś mnie na to spotkanie. Też chętnie przedyskutuję z nimi ich moralny światopogląd.

To mój drugi start i wiem że pomysł "ja za free jadę" nie jest wyjątkiem, ale nikt nie miał tyle tupetu żeby wyjechać z takim pomysłem na forum.
Również prośby o podanie miejsc noclegowych poza strefą uczestnika to potencjalna próba dołączenia do Złombolu za free.
Powitajmy takich "uczestników" ciepłymi

- outsiders_pilot
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Oklaski: 5
- Otrzymane podziękowania: 9
outsiders_pilot odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
- PREVENT
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- FSO Pomorze
PREVENT odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
Nie róbmy jaj, zamknijcie ten temat!
- banda drombo
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 1
banda drombo odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
Podobno jest już 6 załóg które będą jechać ze Złombolem - ale jeśli czytają to inni to proszę o wpisy. 2 fiaty 125, łada 2105, skoda 105
Ten temat będzie służył aby ustalić miejsce spotkania, startu i inne kwestie.
Hasło "Złombol 2013" za free. "
czym się różni ZŁOMBOL 2013 od "złombol" 2013 za free?
zakup auta: tak tak(sponsor?)
przygotowanie auta: tak tak(sponsor?)
tankowanie: tak tak(sponsor?)
szama: tak tak(sponsor?)
noclegi: tak tak(sponsor?)
wpisowe dla fundacji: tak NIE
ogarnianie darczyńców: tak NIE
wydruk naklejek: tak NIE
yyy...to jeśli na tym polega "zajebistość" i oszczędność(za free=sponsor?) to o czym my tu...
lepiej nie pokazujcie się na noclegach Złombolowych...
w zeszłym roku, na jednym kempingu nocowały z nami nasze panny. Jechały sobie na wczasy do chorwacji, cywilnym autem, wspierały nas w przygotowaniach do złombola, dorzuciły się na dzieciaki, nakleiliśmy im na interpaka naklejkę złombolową, to już był dym, zrywanie naklejek i ogólnie słabo...co prawda było to pod wpływem, a rano po wyjaśnieniu całej sytuacji dziewczyny przyjęły szczere przeprosiny, ale.
także, lepiej nie pokazujcie się na noclegach złombolowych, szczególnie po utworzeniu tego tematu..
btw. już za tydzień ruszamy!! do zobaczenia wszystkim ZŁOMBOLOM!
- Koczkodany
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Koczkodany odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
Temat założył jakiś kolo co nie chce płacić. trudno. Nikt od tego nie zbiednieje. Nikogo nie obraża. A może facet podrózując z innymi zmieni zadanie i dorzuci się do akcji. Nie wiadomo. Na pewno nikomu nie zaszkodzi.
Ale NIE !
Oczywiście pare buraków co zapłacili po 200 zł ogłosiło sie dobroczyńcami roku.
I wyzywają faceta, grożą jego ekipie i innym. przykłady:
Optometria: "Natomiast chętnie na trasie (kempingu) spotkam się z tymi co "ja za free jadę". I myślę, że nie będzie problemu z przekazaniem dowodów wdzięczności za wykazana postawę..."
Bajkowy " Powitajmy takich "uczestników" ciepłymi

banda drombo" także, lepiej nie pokazujcie się na noclegach złombolowych, szczególnie po utworzeniu tego tematu.."
No co za debile.
Skąd wiesz czy nie trafisz na mocniejszego ci ci maskę sklepie bohaterze ?
Czy naprawdę każdy Polak co tylko pojedzie za granicę musi się zamienić w ciołka ?
ŻENADA !
- DOHC
-
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
-
- Otrzymane podziękowania: 3
DOHC odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą

Nie ma co się spinać. Wiadomo że to skrajne lenistwo i wymówki. ...
Każdy zostaje dopuszczony. Nawet jeżeli przyjedzie na start i będzie miał kase dla dzieci. Byli tacy już kilka razy na pełnym spontanie. Naklejki się znalazły i tyle w temacie.
Szkoda czasu i słów. Tym bardziej że wiele osób czyta to forum a takie sytuacje nie tworzą dobrych klimatów.
Niech sobie jadą gdzie chcą z kim chcą i czym chcą. ....śmiechu warte....miłego startu dla freebol 2013
- LodzNess
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 4
LodzNess odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
- ofiara z beforka
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
ofiara z beforka odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
do Złombola się zagoi

- LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 6 Złomboli jako kapitan 40987km 6 udanych powrotów
- Oklaski: 41
- Otrzymane podziękowania: 146
LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni odpowiedział w temacie: Złombol 2013 za free - załogi które nie płacą
a przy tym okazuje się , że są tacy o chcieliby się przykleić, podszyć czy jakoś upiec swoje oczekiwania przy naszym ognisku

ciekawe jak się czują właściciele innych znanych marek i brandów gdy ktoś ich naśladuje ....
Podstawą elektryki są dobre styki !