- Oklaski: 7
- Otrzymane podziękowania: 26
5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?
- PRUDENTER TEAM
-
Autor
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
PRUDENTER TEAM stworzył temat: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?
Dotychczas moim Szorstkim dwa złombole zrobiliśmy w 3 osoby na pokładzie i tą ilość uważam za optymalną. Ale zastanawiam się co by było gdyby tak zapakować 5 osób ... Ma ktoś doświadczenie .. ?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- POGANIACZE BYDŁA
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Oklaski: 5
- Otrzymane podziękowania: 84
POGANIACZE BYDŁA odpowiedział w temacie: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
- chopy z borewicza
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Oklaski: 5
- Otrzymane podziękowania: 3
chopy z borewicza odpowiedział w temacie: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?
- RAFAKOTEAM
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Oklaski: 3
- Otrzymane podziękowania: 2
RAFAKOTEAM odpowiedział w temacie: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?

- stasiu
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 2
- Otrzymane podziękowania: 8
stasiu odpowiedział w temacie: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?
POGANIACZE BYDŁA napisał: Jeśli przyszła by mi taka opcja (choć nie polecam), to wziąłbym małą przyczepkę namiotową. Wówczas szpeje wrzucasz na przyczepkę, jednocześnie masz błyskawicznie rozkładany camping, a nie zawalasz auta.
jest i to nawet tania: tablica.pl/oferta/przyczepka-campingowa-...8ZQD.html#ec929b9356
stasiu
- yourij
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 4
- Otrzymane podziękowania: 32
yourij odpowiedział w temacie: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?
stasiu napisał:
POGANIACZE BYDŁA napisał: Jeśli przyszła by mi taka opcja (choć nie polecam), to wziąłbym małą przyczepkę namiotową. Wówczas szpeje wrzucasz na przyczepkę, jednocześnie masz błyskawicznie rozkładany camping, a nie zawalasz auta.
jest i to nawet tania: tablica.pl/oferta/przyczepka-campingowa-...8ZQD.html#ec929b9356
Przyczepa niezarejestrowana = 1000zł (+cena) ?
+48 505 230 876
dEfekt Motyla
- LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 6 Złomboli jako kapitan 40987km 6 udanych powrotów
- Oklaski: 41
- Otrzymane podziękowania: 146
LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni odpowiedział w temacie: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?
jest jeszcze jeden mój prywatny patent, co godzinę krótka przerwa i zamieniamy sie w aucie o jedno miejsce, jak ktoś nie prowadzi to o dwa

przyczepa to kłopot, większe spalanie i opłaty za autostrady czy promy..
Podstawą elektryki są dobre styki !
- OPTOMETRIA CIBOREK
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Oklaski: 3
- Otrzymane podziękowania: 6
OPTOMETRIA CIBOREK odpowiedział w temacie: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?

Wyjazd w czwartek około godz 22, jazda całą noc, potem dzień na nogach i powrót do domu w sobotę około 6 rano. Czyli scenariusz, który może się wydarzyć na trasie, bo po awarii będziecie gonić peleton. Jak wracaliśmy, po postoju na CPNie dochodziło do rękoczynów - o miejsce pasażera z przodu.
Przyjemniej wspominam leczenie kanałowe dolnej piątki lub usunięcie leżącej ósemki, bo trwało tylko 2,5 godziny, a uciążliwość podobna

- Semtox
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Samozwańczy Statystyk (5x_Złombol)
Semtox odpowiedział w temacie: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?
o ile to będzie 5 w miarę drobnych osób (czyli np. 3 chlopa i 2 panie jak pisał RAFAKOTEAM) to możną jakoś dać rade ale w pięciu chłopa po 1.8-2.0m i/lub 100kg+ to jest szkodliwe dla zdrowia psychicznego na takiej trasie i wcale by mnie nie zdziwiła sytuacja opisana przez OPTOMETRIA CIBOREK
- Bahama Yellow
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- DW 125 TU
Bahama Yellow odpowiedział w temacie: 5 osób w 125 lub polonezie. Macie doświadczenia ?
Z mojego doświadczenia 4 osoby to MAX !!!
Chyba że szukacie kolejnego poziomu trudności

Jest klimat ale nie ma klimatyzacji !!!