- Otrzymane podziękowania: 2
Złombol 2014
Pomocy Złombolowcy z Katowic potrzebni!
- PACZKAPEEL TEAM
-
Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
2014/04/04 19:47 #17438
przez PACZKAPEEL TEAM
PACZKAPEEL TEAM stworzył temat: Pomocy Złombolowcy z Katowic potrzebni!
Siemaneczko,
jutro czyli 05.04.2014 jadę po wcześniej umówionego Żukera. Problem w tym, że jadę pociągiem do Katowic a z Katowic do docelowej miejscowości jest jeszcze 35 km i nie dojeżdża tam ani pkp ani pks.. Taksą byłoby drogawo trochę.. Dlatego szukam kogoś z Kato, kto za zwrot kasy za paliwo oraz przysłowiową flaszkę podrzuci mnie te 35 km(zamiast tego może być nowy bak do poloneza/fiata 125 lub nowa pompa wody do 125p - ciekawe jak by to wygladalo jechać z bakiem w pociągu
). Na dworcu w Kato będę o 11:00. Chętnych do pomocy proszę o numer telefonu na priv
z góry dziękuję za pomoc i przepraszam za spamowanie - proszę o usunięcie tego wątku jutro wieczorem.
Pozdrawiam!
jutro czyli 05.04.2014 jadę po wcześniej umówionego Żukera. Problem w tym, że jadę pociągiem do Katowic a z Katowic do docelowej miejscowości jest jeszcze 35 km i nie dojeżdża tam ani pkp ani pks.. Taksą byłoby drogawo trochę.. Dlatego szukam kogoś z Kato, kto za zwrot kasy za paliwo oraz przysłowiową flaszkę podrzuci mnie te 35 km(zamiast tego może być nowy bak do poloneza/fiata 125 lub nowa pompa wody do 125p - ciekawe jak by to wygladalo jechać z bakiem w pociągu

Pozdrawiam!
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Załoga Tarpaniątka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 48
- Otrzymane podziękowania: 169
2014/04/04 21:01 #17439
przez Załoga Tarpaniątka
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Pomocy Złombolowcy z Katowic potrzebni!
Pomógłbym ci, ale niestety nie ma mnie w kraju.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
- PACZKAPEEL TEAM
-
Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2014/04/04 23:41 #17442
przez PACZKAPEEL TEAM
PACZKAPEEL TEAM odpowiedział w temacie: Pomocy Złombolowcy z Katowic potrzebni!
UAZ TEAM pomoże