Złombol 2015
Łada Niva na Alpine Edytion - nadaje się ?
- RTW
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Ducati Bez Granic TEAM
Mniej
Więcej
2015/01/24 20:36 #24961
przez RTW
Serdecznie pozdrawiamy
RTW odpowiedział w temacie: Łada Niva na Alpine Edytion - nadaje się ?
Zdejmujesz przedni wal i polosie i zakladasz blokade na skrzynie rozdzielcza i masz rwd
Serdecznie pozdrawiamy
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- koszal_75
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 1
2015/01/24 22:12 #24974
przez koszal_75
koszal_75 odpowiedział w temacie: Łada Niva na Alpine Edytion - nadaje się ?
No tak
Można jeszcze zdejmując jedną fajkę zrobić trzycylindrową

- Stempel
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 0
2015/01/25 00:58 #24989
przez Stempel
Stempel odpowiedział w temacie: Łada Niva na Alpine Edytion - nadaje się ?
Witam,
mam Nivę od trzech lat, dwa lata temu dostałem zielone światło od organizatorów na udział w Złombolu, ale życie potoczyło się inaczej.
Krótka historia mojej nivki bez konkretnych dat, bo to nie jest istotne dla tematu.
Egzemplarz zakupiony w Polsce przez myśliwego do wyjazdów na polowania, następnie po trzech latach sprzedana małżeństwu, które jeździło nią na wakacje do KAZACHSTANU. Z naklejek wynika, że byli tam 4 razy a reszta to wyjazdy Ukraina, Bałoruś. Następnie zakupił ją młody chłopak i po paru miesiącach udał się na wakacje ze swoją dziewczyną w albańskie góry. Po tym wyjeździe zdecydował się sprzedać tylko dlatego, że dziewczyna wolałaby spać w samochodzie a nie w namiocie.
Zdecydował kupić coś większego. I dzięki temu jest w moich rękach.
I jak widać, można.
To wszystko zależy w jakim komforcie i z jaką prędkością chcemy się poruszać.
Mam założone opony terenowe i "komfortowa" jazda jest do prędkości 90 km, przynajmniej dla mnie.
mam Nivę od trzech lat, dwa lata temu dostałem zielone światło od organizatorów na udział w Złombolu, ale życie potoczyło się inaczej.
Krótka historia mojej nivki bez konkretnych dat, bo to nie jest istotne dla tematu.
Egzemplarz zakupiony w Polsce przez myśliwego do wyjazdów na polowania, następnie po trzech latach sprzedana małżeństwu, które jeździło nią na wakacje do KAZACHSTANU. Z naklejek wynika, że byli tam 4 razy a reszta to wyjazdy Ukraina, Bałoruś. Następnie zakupił ją młody chłopak i po paru miesiącach udał się na wakacje ze swoją dziewczyną w albańskie góry. Po tym wyjeździe zdecydował się sprzedać tylko dlatego, że dziewczyna wolałaby spać w samochodzie a nie w namiocie.
Zdecydował kupić coś większego. I dzięki temu jest w moich rękach.
I jak widać, można.
To wszystko zależy w jakim komforcie i z jaką prędkością chcemy się poruszać.
Mam założone opony terenowe i "komfortowa" jazda jest do prędkości 90 km, przynajmniej dla mnie.