- Otrzymane podziękowania: 0
Złombol 2015
Lada Niva
- wyTAPICERowani
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2015/01/23 10:30 #24783
przez wyTAPICERowani
wyTAPICERowani stworzył temat: Lada Niva
hej! Proszę o podpowiedź, czy Lada Niva z 2003 roku może być dopuszczona do rajdu? Chodzi mi o model 2004; pojemność silnika: 1700, moc(km): 82
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Grzmiący Rydwan
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 2 Złombole, 0 awarii
2015/01/23 10:32 #24784
przez Grzmiący Rydwan
Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel
husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń
Grzmiący Rydwan odpowiedział w temacie: Lada Niva
Pisz do orgów, tutaj nikt tego nie wie.
Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel
husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń

- Ala montana
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 9 Złomboli
2015/01/23 10:33 #24785
przez Ala montana
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Ala montana odpowiedział w temacie: Lada Niva
Masz tu :
zlombol.pl/pl/forum-124/zlombol-2015/134...tion-nadaje-sie.html
już wątek o Nivkach, więc po co zakładasz nowy ?!
już wątek o Nivkach, więc po co zakładasz nowy ?!
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
- Załoga Tarpaniątka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 48
- Otrzymane podziękowania: 169
2015/01/23 14:46 #24813
przez Załoga Tarpaniątka
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Lada Niva
ręce opadają... i chęć zrobienia czegokolwiek z tym forum też. Przez ostatnie dni piszecie w okolicach średnio 70 postów na dobę. Ja nie mam nawet czasu przeczytać połowy z tego. Do tego ciągle powstające tematy które się dublują. Najprościej pierdyknąć nowy temat, a co, niech wszyscy mi wszystko tłumaczą. Nawet się do FAQ nie chce zajrzeć... Pisze jak byk, że dopuszczone są młodsze auta, pod warunkiem, że konstrukcja wywodzi się z komuny i nie zmieniła się znacząco. Na tej samej zasadzie jak dopuszczony jest Polonez Plus, będzie dopuszczona Twoja NIVA. WSZYSTKO JEST NAPISANE, WYSTARCZY ODROBINA CHĘCI I POŚWIĘCENIA DOSŁOWNIE 10 MINUT NA PRZECZYTANIE FAQ + przeglądnięcie paru starych tematów po użyciu wyszukiwarki !!
Chyba sobie jednak odpuszczę. Muszę to przetrawić.
Chyba sobie jednak odpuszczę. Muszę to przetrawić.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Podziękowali: Škoda Zachodu