× Złombol 2015

Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Więcej
2015/07/21 23:36 #29189 przez Semtox

Semtox odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Moje doświadczenie jest takie że z kupowaniem kart za granicą zawsze są jakiś schody i zawsze jest jakiś haczyk i zamiast 10e robi się 20e. W jednym kraju to można jeszcze ogarnąć, poczytać ale robić to dla 3-5 krajów to już wole zapłacić więcej a i tak YT/FB/itp nie są mi na złombolu potrzebne więc nawet 500mb nie skotłuje

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2015/07/22 00:23 #29191 przez Grzmiący Rydwan

Grzmiący Rydwan odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Dokładnie tak. Kupisz kartę,a tu się okaże że ona owszem, tania, ale jak odpalisz pakiet. A inaczej to zeżre wsio z karty zanim stronę główną fejsbuka zobaczysz...

Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel

husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)

Więcej
2015/07/22 00:37 #29192 przez CAMP4X4 ADVENTURE TEAM

CAMP4X4 ADVENTURE TEAM odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Znalazłem coś takiego...
www.lycamobile.de/po/bundle?id=7

Więcej
2015/07/22 01:02 #29195 przez Czeski Film

Czeski Film odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Chwila moment...
Jedziemy samochodami, które w najlepszym przypadku liznęły czasów, gdy internet robił bzydyyyymbzmbzyyydyyyyyyyyym i był szybki jak żuk pod stelvio, więc zastanawiam się, czy nie warto na ten tydzień (dla niektórych dwa) zrezygnować z dobrodziejstw www.
WI-FI można łapnąć w każdym przysłowiowym kiblu po drodze, mamy w miarę sprawne gps, mamy CB, mamy oczy i uszy.

Takie przemyślenia późno-nocne...

Więcej
2015/07/22 08:42 #29200 przez Grzmiący Rydwan

Grzmiący Rydwan odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Każdy robi jak uważa. Są tacy co awaryjnie net muszą mieć. Poza tym mój Żuk powstał w czasach kiedy internet już był i nienajgorzej działał;-)

Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel

husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)

Więcej
2015/07/22 09:21 #29201 przez Semtox

Semtox odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

@Czeski Film
Z internetem w drodze chodzi głównie - przynajmniej mi. i sądząc po tytule tematu Grzmiącemu też - o APKę którą zrobił autoFOCUS czyli o Donosiciela i stronę gdzieonikurdesa.pl

Więcej
2015/07/22 09:24 #29202 przez LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni

LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

@ Czeski Film, to porównanie Clarksona godne ;

Jedziemy samochodami, które w najlepszym przypadku liznęły czasów, gdy internet robił bzydyyyymbzmbzyyydyyyyyyyyym i był szybki jak żuk pod stelvio
:woohoo:

@ Semtox, też mi o to głównie chodzi ... :lol:

Podstawą elektryki są dobre styki !

Więcej
2015/07/22 10:32 #29206 przez Czeski Film

Czeski Film odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni napisał: @ Czeski Film, to porównanie Clarksona godne ;

Jedziemy samochodami, które w najlepszym przypadku liznęły czasów, gdy internet robił bzydyyyymbzmbzyyydyyyyyyyyym i był szybki jak żuk pod stelvio
:woohoo:

@ Semtox, też mi o to głównie chodzi ... :lol:

Clarkson dorzuciłby jeszcze coś o Niemcach ;)

Rozumiem po co Wam net, ja się mam zamiar wyłączyć w miarę możliwości jak najbardziej. Co nie znaczy, że raz dziennie nie zawinę pod jakiegoś McDonka po frytki i WIFI :)

Więcej
2015/07/22 11:56 #29208 przez Soviet Princess

Soviet Princess odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Parę MB warto mieć. 100MB na nawigację i gdzieonikurdesa.pl i 100 w przypadku nagłych potrzeb - Google może być w podróży pomocne czasem. Ale więcej... rzecz gustu. Ja mam netu po kokardę, z chęcią odpocznę od sieci. Tak więc 200MB za 30 zeta jak dla mnie wystarczy w zupełności. Po 7,50 zł na głowę:)

WAZ 2106 - radziecka księżniczka tym razem dojedzie do mety:)
(chyba)
www.fb.me/SPRT2016

Więcej
2015/07/22 12:59 #29210 przez Czeski Film

Soviet Princess napisał: Po 7,50 zł na głowę:)

To 5 VIPów z Biedry!

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008