× Złombol 2015

Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Więcej
2015/07/28 21:08 #29400 przez Drużyna Tłokowego Pierścienia

Drużyna Tłokowego Pierścienia odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Z tego co widzę i rozumiem to jest dla abonamentowcow (ale tez nie wszystkich, ja wlasnie przedluzylem umowe w nowych taryfach i juz mnie to nie chyta) i jest to pakiet na okres rozliczeniowy. Czyli jak sie skonczy to nie ma mozliwosci odnowienia. Sam się odnowi za miesiac ale juz za 19.99. Więc pamiętajcie o wyłączeniu po powrocie. Ja zostanę przy dodatkowym nr w plusie na kartę

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2015/07/28 21:12 #29401 przez PREVENT

PREVENT odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Usługa tylko dla klientów indywidualnych, dla firm to jest nie dostępne.

Więcej
2015/07/28 21:20 #29402 przez Grzmiący Rydwan

Grzmiący Rydwan odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Zdecydowanie zalecam karty prepaid. Mimo wyższej ceny - są bezpieczniejsze.

Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel

husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)

Więcej
2015/07/28 23:39 #29411 przez Semtox

Semtox odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Po szybkich kalkulacjach wychodzi mi że w tym roku Plus jest bardziej atrakcyjny od zeszłorocznej Lebary (19gr/MB -> 19pln za 100MB) więc ja zostaje przy plusie na kartę :P

Więcej
2015/07/29 02:04 #29412 przez Polonijna Furmanka

Polonijna Furmanka odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Na terenie Austrii jest też gratisowy internet - 20 mb na dzień:

www.drei.at/portal/de/privat/tarife/spez...rife/initiative-100/

Zapraszam na naszego bloga podróżniczego: motoyage.eu

Więcej
2015/08/05 12:00 #29638 przez PREVENT

PREVENT odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

Znalazłem coś takiego: europasim.weebly.com/

Możecie rzucić okiem na tą stronę? Ja nie za bardzo to rozumiem, ale 3 euro za dzień to chyba nie jest dużo i to wszystko na jednaj karcie sim.

Licząc zakup kart prepaid w każdym z krajów na trasie, to chyba będzie najtaniej.

Więcej
2015/08/05 15:51 #29644 przez Grzmiący Rydwan

Grzmiący Rydwan odpowiedział w temacie: Internet na Złombolu - Donosiciela dotyczy również

W każdym kraju nie ma sensu, szczególnie jak tylko tranzytem walisz. Zjeżdżanie do miasta, szukanie startera, skumanie wszystkich promo włączanych kodem, ogarniecie doładowania - bez sensu.

To co podałeś jest fajne i najtańsze aktualnie, ale niedostępne w prosty sposób u nas. Natomiast można toto kupić we Włoszech, więc jak ktoś planuje jechać potem w dół - może się skusić. 500MB danych w tej cenie po prostu wymiata. Po przekroczeniu pakietu prędkość spada, bez kosztów...

Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel

husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008