- Otrzymane podziękowania: 0
Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki
- WielkieKsięstwoZagożdżonki
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
WielkieKsięstwoZagożdżonki stworzył temat: Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki
Chcemy ze znajomymi ruszyć na złombol 2016. To by była nasza pierwsza podróż z Wami chociaż nasze miasto ma już dwie ekipy. Jedna startuje w wargburgokarcie, a druga w Polskonezie.
Niestety mój oldmobilek nienadaje się na złombol z racji pochodzenia. VW Polo r 89 wersja super TANK kombi jeep:P
Z tego względu jestem zmuszony zakupić nowe autko, które zakwalifikuje się do startu. Fajnie by było dorzucić inne auto od tych, które już nas reprezentują więc wymyśliłem SKODĘ forman. Niestety takich jest tragicznie mało. Może ktoś z Was chce sprzedać lub ma w sąsiedztwie coś wartego zakupu. Pomożecie?
Z racji tego, iż mało czasu spędzam przy komputerze proponuję kontakt również poza forum. Tel do mnie 790226090
Pozdrawiam
Mateusz
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Ala montana
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 9 Złomboli
Ala montana odpowiedział w temacie: Nowy wątek >>>
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
- Misio Żelki
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Łukasz
- Oklaski: 6
- Otrzymane podziękowania: 3
Misio Żelki odpowiedział w temacie: Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki

olx.pl/oferta/skoda-forman-silver-line-z...ie-CID5-IDbGlhf.html
- Klamot
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 10
- Otrzymane podziękowania: 42
Klamot odpowiedział w temacie: Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki
- Misio Żelki
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Łukasz
- Oklaski: 6
- Otrzymane podziękowania: 3
Misio Żelki odpowiedział w temacie: Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki
Klamot napisał: No Formanka piękna i warta pewnie tej ceny. Ale powiem też, że Favoritka pakowna i zgrabna maszyna. A wybór jest duuużo większy...
a to jest święta prawda

- Chłopcy z PRL
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Oklaski: 8
- Otrzymane podziękowania: 91
Chłopcy z PRL odpowiedział w temacie: Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
- WielkieKsięstwoZagożdżonki
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
WielkieKsięstwoZagożdżonki odpowiedział w temacie: Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki
O wspomnianym poldku myślałem juz. Patrzyłem na diesle ale wyglądają na straszne padaki.
- Magil Team
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Oklaski: 3
Magil Team odpowiedział w temacie: Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki
.WielkieKsięstwoZagożdżonki napisał: Aktualnie jest fajna favoritka niedaleko Częstochowy. Podobają mi się one ale wolę kombi. Poczekam jeszcze.
O wspomnianym poldku myślałem juz. Patrzyłem na diesle ale wyglądają na straszne padaki.
Przeciez wlasnie o to w ZLOMBOLU chodzi auto nie ma byc wyglaskane ''padaka'' jaknajbardziej si e nadaje
- oktaKoń
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 2
oktaKoń odpowiedział w temacie: Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki

Wracając ceny naszych "złombolówek" ostatnio bardzo poszły w górę nawet patrząc na totalne wraki. Więc bym nie liczył na auta w dobrym stanie za małe pieniądze - takich się nie sprzedaje.
Trochę nawet się zdziwiłem, że MisioŻelki sprzedają Formana tylko za 8 tys zł(z uwagi na roboczogodziny poświęcone przez jakby nie było specjalistę w swoim fachu -nie ma sensu robić reklamy firmy). Auto znam jechałem w jednym z trzech Formanów na ostatnim Złombolu. Stan techniczny - świetnie przygotowane auto - Łukasz niepotrzebnie dociążył swoją skodę, drugą w częściach schowaną w bagażniku były niepotrzebne oprócz paru części dzięki którym uratował dupsko innym

Kończąc trzeba sobie chłodno przeliczyć czy wydając więcej na wstępie nie wydamy mniej na finiszu.
Ps. Jakby co chciałem przeprosić że użyłem wzoru wozu Misiożelków do opisania i wytłumaczenia koledze.
- BONDAR Team
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- 8 Złomboli - 0 awarii
- Oklaski: 2
- Otrzymane podziękowania: 16
BONDAR Team odpowiedział w temacie: Nowe auto na 2016 SZUKAM FORMAN'ki