SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

Więcej
2016/09/12 14:28 #40400 przez Rezerwat Przygody

Rezerwat Przygody odpowiedział w temacie: SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

Spotkamy się w sobotę/niedzielę za tydzień pod Spodkiem i pogadamy.
Jak nie ja to ktoś się znajdzie. Chłopaki Velorexem będą osiągali podobne prędkości, co Ty. Możesz się też do nich dopiąć.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/09/12 14:32 #40401 przez dwr_____

dwr_____ odpowiedział w temacie: SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

Ok. W Katowicach chce byc na sobote tak samo jak Ty. Wiec do soboty :) !

Więcej
2016/09/12 15:20 #40402 przez Rezerwat Przygody

Rezerwat Przygody odpowiedział w temacie: SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

Wieczorna integracja? ;)

Więcej
2016/09/12 18:23 #40410 przez Poturbowani reaktywacja

Poturbowani reaktywacja odpowiedział w temacie: SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

oczywiscie że zapraszamy do wspólnej tułaczki:)

Więcej
2016/09/12 22:02 #40443 przez dwr_____

dwr_____ odpowiedział w temacie: SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

Initius Team jak najbardziej! Jest to wręcz wskazane :cheer: Właśnie zaklepałem nocleg w hotelu Ibis, chciałem w Diamencie jednak nie było już wolnych miejsc.

Poturbowani Reaktywacja, w takim razie będę się trzymał z wami tak długo jak długo pozwoli mi na to sprzęt :P Tak myślałem, że gdyby moja prędkość byłaby za mała, mógłbym po prostu wyjeżdżać wcześniej. Trochę bym nadrobił, a w momencie gdy mnie dogonicie jak przyśpieszę wy zwolnicie i jakoś to będzie B)

Więcej
2016/09/17 10:26 #40732 przez Klamot

Klamot odpowiedział w temacie: SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

Będziemy się kulac mniej wiecej z Wami i Poturbowanymi i z też raczej powoli. Taką zalecaną trasą przez Słowacje, Balaton i jak najwięcej autostrad...
Nie motocyklem tym razem tylko Żuczkiem zielonym dosyć charakterystycznym :)
Jakby co to można do nas wrzucić jakieś części, graty....Pod spodek dotrzemy raczej rano w niedziele...
Klamot
Bogdan +48602244799

Więcej
2016/09/17 20:39 #40747 przez Poturbowani reaktywacja

Poturbowani reaktywacja odpowiedział w temacie: SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

Klamotku kochany, z tobą na koniec świata, tylko musimy ustalić traskę przed startem, ok?

Więcej
2016/09/18 14:10 - 2016/09/18 14:13 #40800 przez Klamot

Klamot odpowiedział w temacie: SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

Tak chętnie tylko ja teraz nie spojrzę na mapę bo grzebie w aucie w coraz wiekszej desperacji. Zgadzam sie na wszystko albo na spontanie będziemy sie umawiać. Na pewno omijam Austrie a Czechy nie wiem i nie gonie do Wenecji na strzał...
Zresztą już raz spojrzałem na mape na spocie trzy tygodnie temu to potem spać nie mogłem :)
Ostatnio zmieniany: 2016/09/18 14:13 przez Klamot.

Więcej
2016/09/18 14:22 #40802 przez Rezerwat Przygody

To jesli wybieramy trasę przez Węgry (a większość z nas tak pojedzie chyba) to opcje sa dwie:
- albo lecimy na Tychy i Pszczynę a potem Żylina
- albo ciśniemy przez A4, potem A1 i w Mszanie skręcamy na Jastrzębie i Cieszyn i potem też Żylina i dalej na Nitrę i Komarno/Gyor albo Bratysławę (do wyboru do koloru).
Mi tam obojętne. Liczę tylko na pogodę bez deszczu i trzymanie przelotowej koło 80-85 (żeby gadziny nie zamęczyć przy mojej wadze i wadze bagażu ;) ).

Więcej
2016/09/23 01:58 - 2016/09/23 01:58 #41262 przez Alien i Parchata

Alien i Parchata odpowiedział w temacie: SHL/WSK/MZ i inne motocykle. Czy ktoś jedzie?

Mi też odpowiadają obydwie trasy, skłaniam się ku opcji pierwszej (Tychy-Pszczyna-Żylina). 400km bez autostrad to będzie przyjemny odcinek :)
Ostatnio zmieniany: 2016/09/23 01:58 przez Alien i Parchata.

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008