Poszukuję załogi

Więcej
2016/01/24 12:18 #34331 przez Załoga Tarpaniątka

Załoga Tarpaniątka stworzył temat: Poszukuję załogi

Wzorem roku ubiegłego tutaj wpisują się OSOBY, które poszukują miejsca w pojazdach już gotowych ekip. Proszę o trzymanie się w miarę możliwości wzoru. Pozwoli to wszystkim na łatwiejszą selekcję "ogłoszeń". Proszę nie robić długich opisów, bo to tylko "zaciemnia" ogłoszenie

- województwo w którym szukacie ekipy z którą chcielibyście pojechać
- ilość chętnych osób na dołączenie się do jakiegoś teamu
- dane kontaktowe ( email/telefon/PW/GG itd - do wyboru, jeśli ktoś nie chce podawać prywatnej komórki)
- krótko i zwięźle preferencje odnośnie teamu, resztę doprecyzujecie sobie na spotkaniu czy podczas rozmowy telefonicznej/emailowej itd

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/02/13 22:33 #35243 przez ale o fso poldzi?

ale o fso poldzi? odpowiedział w temacie: Poszukuję załogi

Ahoj!
Jestem zainteresowana dołączeniem do ekipy z POMORSKIEGO.
Na codzień prowadzę S K P i siedzę w motoryzacyjnych tematach (:
26 lat, miła, chętna do pracy, prawko A/B, nie wybrzydzam, lubię gotować (i sprzątać). Szukam pozytywnej ekipy! Nie preferuje smutasów i marud!

Nana (więcej na PW)

Więcej
2016/02/19 15:49 - 2016/02/19 15:51 #35441 przez Kondota31

Kondota31 odpowiedział w temacie: Poszukuję załogi

Witam
Poszukuję załogi z Warszawy lub po prostu z mazowieckiego
Mam 31 lat prawo jazdy B i trochę wolnego czasu
Więcej na priv
Ostatnio zmieniany: 2016/02/19 15:51 przez Kondota31.

Więcej
2016/02/19 22:43 #35449 przez Leśna Brygada

Leśna Brygada odpowiedział w temacie: Poszukuję załogi

Siema
Nie jestem mechanikiem, nie mam też dwóch lewych dłoni (jestem praworęczny ;) ) znam się na samochodach tyle co chyba każdy facet (wymienię płyny). Umiem rozkręcać i skręcać ponownie do kupy. Mam 26 lat
Posiadam prawo jazdy kat B i wieloletnie doświadczenie, niestety nie posiadam kompletu punktów lecz na wyjazd na pewno wystarczy :P
Szukam ekipy z Podlaskiego, preferowana mieścina Białystok i akalice ;)
Ekipę chętna przygarnąć załoganta, proszę wstępnie o kontakt PW

Więcej
2016/02/20 17:57 #35466 przez K-Trans

K-Trans odpowiedział w temacie: Poszukuję załogi małopolska

Witam . Poszukuje załogi . woj małopolskie okolice Olkusza . wiecej na PRIV :woohoo:

Więcej
2016/02/28 11:50 #35720 przez jasiu508

jasiu508 odpowiedział w temacie: Poszukuję załogi

Cześć :)

Jestem Karol z Gdyni (siedziba załogi nie ma dla mnie znaczenia, poszukuję załogi, która ... poszukuje mnie ;)
Od dwóch lat próbuję namówić znajomych na ZŁOMBOL, bezskutecznie. W tym roku kończę 30 lat i chcę przeżyć przygodę o której marzyłem.
Ostrzegam że to co napisze poniżej nie jest tym co chciał(a)byś się dowiedzieć o swoim przyszłym załogancie, ale niech świadczy to o mojej szczerości i dobrym sercu ;)
Nie znam się na samochodach ... kompletnie się nie znam. Wymieniałem dwa razy w życiu koło i jest to max moich zdolności z mechaniki motoryzacyjnej.
Znam Angielski na niewiele wyższym poziomie co język Włoski, dla ułatwienia dodam że języka Włoskiego nie znam wogóle ;)
Nie jestem na dodatek szczupłą blondynką, krótko mówiąc atutów mam niewiele.
Jednak mam prawo jazdy kat B aktywnie używane od 10 lat, będę oddanym załogantem wykonującym polecenia kapitana, z reguły nie narzekam nigdy, nawet jak się rozkraczymy autem pośrodku niczego to nie będę narzekał, nie naprawię niczego ale nie będę narzekał a wręcz gwarantuje dalszy uśmiech na buzi :)
Mogę zaoferować pomoc w poszukiwaniu sponsorów i najważniejsze oferuję towarzystwo mojej skromnej osoby ;)
Osoby które nie zraził powyższy opis zachęcam do pisania na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Pozdrawiam

Karol

Więcej
2016/02/28 23:01 #35751 przez hmm

hmm odpowiedział w temacie: Poszukuję załogi

Witam Serdecznie!

Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę wraz z moją dziewczyną, chętnie dołączymy do wesołej ekipy z niezwykłym i wyjątkowym pojazdem :)

Mam 26 lat, mieszkam w Białymstoku.

Z Mechaniki tak wspaniałych pojazdów jestem kiepski, ale mogę dostarczyć płyty i narzędzia które przydadzą się w podróży :) no i przede wszystkim dobry humor.

Angielski na poziomie komunikatywnym/ dobrym - też się może przydać :)

Możemy dojechać choćby do Katowic :)

Proszę o kontakt mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Pozdrawiam :)

Więcej
2016/02/28 23:23 #35755 przez poszukiwaczekipy

poszukiwaczekipy odpowiedział w temacie: Poszukuję załogi

Cześć jestem Maciek mam 23 lata.
Z zawodu i pasji jestem mechanikiem,na co dzień naprawiam stare maszyny w prywatnym garażu.
Szukam ekipy która mnie przygarnie do swojej załogi.Z umiejętności które mogę wnieść do teamu są to:
-znajomość j angielskiego w stopniu komunikatywnym dobrym
-znajomość i umiejętność naprawiania starych samochodów(i nie tylko starych),więc w razie potrzeby pomogę przy usuwaniu ewentualnych usterek nie bojąc się ubrudzić rąk
-prawo jazdy kat A,B,C
-lubię prowadzić samochód,więc mogę kierować jeśli ktoś będzie zmęczony.

Zdaję sobie sprawę z tego co to jest złombol i co może się wydarzyć,wiem że trzeba będzie zadbać o swoje sprawy samemu i bez mamrania.

Co do ekipy to może być z całej PL,to ja się mam dostosować do tych który mnie zabiorą a nie oni do mnie.Mogę dojechać na start do Katowic i nie tylko.

A jeśli ktoś dopiero składa team i potrzebuje ludzi np do większego auta,to mój kolega(mechanik rok starszy ode mnie) i jego dziewczyna są zdecydowani na wyjazd.Wtedy były by 3 osoby chętne na wyprawę.

Jeśli ktoś jest zainteresowany moją osobą lub całą trójką prosił bym o kontakt mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .

Z góry dziękuje za wszelkie propozycje i przeczytanie postu.
Pozdrawiam Maciek :)

Więcej
2016/02/29 09:46 - 2016/02/29 09:47 #35759 przez hmm

hmm odpowiedział w temacie: Poszukuję załogi

hmm napisał: Witam Serdecznie!

Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę wraz z moją dziewczyną, chętnie dołączymy do wesołej ekipy z niezwykłym i wyjątkowym pojazdem :)

Mam 26 lat, mieszkam w Białymstoku.

Z Mechaniki tak wspaniałych pojazdów jestem kiepski, ale mogę dostarczyć płyty i narzędzia które przydadzą się w podróży :) no i przede wszystkim dobry humor.

Angielski na poziomie komunikatywnym/ dobrym - też się może przydać :)

Możemy dojechać choćby do Katowic :)

Proszę o kontakt mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Pozdrawiam :)

"ale mogę dostarczyć płyny i narzędzia które przydadzą się w podróży"
Ostatnio zmieniany: 2016/02/29 09:47 przez hmm.

Więcej
2016/03/05 19:33 #35910 przez OSK OLAF

OSK OLAF odpowiedział w temacie: Poszukuję załogi

Montuje załogę
Chcę jechać lublinem.
poszykuje 4 osoby

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008