Polonez TRUCK 1.9 polisa OC

Więcej
2016/03/29 19:17 #36523 przez Chłopcy z PRL

Chłopcy z PRL odpowiedział w temacie: Polonez TRUCK 1.9 polisa OC

Podejrzewam, że nie dalej jak 1000 km. Na Złombol to za mało, ale chyba żadna ubezpieczalnia nie oferuje dalszego holowania ponad ten tysiąc. A najczęściej do najbliższego warsztatu i dopiero jeśli nie można usunąć usterki transport na dalszy dystans.

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/03/29 22:24 #36525 przez Grzmiący Rydwan

Grzmiący Rydwan odpowiedział w temacie: Polonez TRUCK 1.9 polisa OC

Dokładnie. Nikt nie daje więcej niż 1000 km. Ale bez paniki, nie potrzeba assistance;-) Jest Złombol...

Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel

husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)

Więcej
2016/03/30 08:52 #36528 przez Załoga Tarpaniątka

Załoga Tarpaniątka odpowiedział w temacie: Polonez TRUCK 1.9 polisa OC

Ten 1000 km to i tak jest super opcja. Trzeba tylko doczytać czy to 1000km od miejsca zamieszkania czy gdziekolwiek. Bo jak gdziekolwiek to ściągasz np. te 1000km z Sycylii jak najbliżej kraju a resztę z kieszeni co już nie zrujnuje finansowo. Ja miałem farta że udało mi się 2 lata temu namodzić z chłodzeniem tak, że o własnych siłach dojechaliśmy prawie że do Czeskiej granicy (przy pękniętej tulei cylindra). Reszta to już laweta na własny koszt ale to wyszło jakoś chyba 1300zł ( nie pamiętam dokładnie) wliczając w to wypożyczenie lawety na 2 dni, gdzie we Francji za 10km lawety do ściągnięcia z autostrady musiałem zapłacić bodaj 200 euro jak mnie pamięć nie myli.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Więcej
2016/03/30 09:23 #36529 przez Grzmiący Rydwan

Grzmiący Rydwan odpowiedział w temacie: Polonez TRUCK 1.9 polisa OC

Jeśli ktoś z tegorocznych startujących planuje start za rok - to warto kupić dobre Assistance - bo jest bardzo duża szansa że zadziała za rok - jako że tradycyjnie Złombol powinien być wcześniej. Tak wyszło nam po Hiszpanii - na tym samym Assistance zrobiliśmy Alpy rok później;-)

Za to do Afryki jechaliśmy bez takich fanaberii;-)

Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel

husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008