Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Więcej
2016/09/18 19:17 #40823 przez Drużyna Tłokowego Pierścienia

Drużyna Tłokowego Pierścienia odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Pisałem, że damy radę bez netu, a tu jednak będziemy też posiadaczami Three :) Jednak jesteśmy internetoholikami :P

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/09/18 22:48 #40846 przez Czerwony Team

Czerwony Team odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Do mnie już lecą dwie karty Three. Ktoś na miejscu w Katowicach w sobotę pomoże ogarnąć doładowanie i ustawienia?

Więcej
2016/09/18 22:55 #40848 przez ale o fso poldzi?

ale o fso poldzi? odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Witam.

Będzie ktoś miał do odsprzedania jakiś starter i doładowanie ?? Jeśli tak to chętnie odkupimy na starcie.

Więcej
2016/09/19 00:11 - 2016/09/19 00:13 #40855 przez Semtox

Semtox odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Czerwony Team napisał: Do mnie już lecą dwie karty Three. Ktoś na miejscu w Katowicach w sobotę pomoże ogarnąć doładowanie i ustawienia?

Jak lecą też vouchery z doładowaniami to mogę pomóc :)
A nawet jak nie to coś się wymyśli :)
Ostatnio zmieniany: 2016/09/19 00:13 przez Semtox.

Więcej
2016/09/19 06:41 #40867 przez Czarny Jastrząb

Czarny Jastrząb odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

My też już mamy net na wyjazd. Tylko ciągle auta niet :woohoo:

czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

Więcej
2016/09/19 20:14 #40936 przez Drużyna Szerszenia

Drużyna Szerszenia odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Pomocy! Mamy kartę Three, darmowa, znajoma przysłała z UK. Jak to dziadostwo aktywować? Pokazuje mi, że sieć to tmobile, profil połączeń 3 UK, nie mogę wykonać żadnego połączenia, nie mogę też się na ten numer dodzwonić. Próbowałam zarejestrować ten numer na ich stronie, nie dostałam smsa z kodem. Ktoś może wie, jak to działa?

2016 - Palermo
2017 - ?

Więcej
2016/09/19 20:31 - 2016/09/19 20:34 #40939 przez LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni

LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Mój dobry kolega jest właśnie w Lądku, wraca we czwartek , jeżeli potrzeba, może przywieźć jeszcze karty gotowe sieci THREE z pakietem internetu na 30 dni 300min rozmów i 3000SMSów, proszę o poważne oferty żebym z tym nie został, karty dostarcze w sobotę wieczorem do Katowic i pomogę odpalic w urządzeniu mobilnym..

Podstawą elektryki są dobre styki !
Ostatnio zmieniany: 2016/09/19 20:34 przez LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni.

Więcej
2016/09/19 20:33 #40940 przez Carolina Żook Look

Carolina Żook Look odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Mechaniczna Mysz napisał: Nie wiem jak bardzo potrzebujecie internetów, ale NJU MOBILE ma fajną ofertę 500MB na 14 dni do całej UE za 30zł. Na nawigację, skrzynke, fejsbuki i inne podstawowe pierdoły powinno wystarczyć.

www.njumobile.pl/oferta/roaming?gclid=CI..._Svc0CFUKZGwodjSAI5A

Nawet mają 1GB za 50 zł.
Ciekawe jak będzie z zasięgiem..?

www.njumobile.pl/oferta/internetowy

Więcej
2016/09/19 20:39 - 2016/09/19 20:47 #40941 przez Semtox

Semtox odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Drużyna Szerszenia napisał: Pomocy! Mamy kartę Three, darmowa, znajoma przysłała z UK. Jak to dziadostwo aktywować? Pokazuje mi, że sieć to tmobile, profil połączeń 3 UK, nie mogę wykonać żadnego połączenia, nie mogę też się na ten numer dodzwonić. Próbowałam zarejestrować ten numer na ich stronie, nie dostałam smsa z kodem. Ktoś może wie, jak to działa?

Spokojnie :)
1. Jeśli po zainstalowaniu karty w telefonie widać sieć (jakąkolwiek polską) to karta jest już aktywna, powinno dać się na nią zadzwonić - dzwoniąc z polskiego numeru pamiętaj o +44 z przodu i że numer ma 10 cyfr! (pierwsza cyfra to 7, zero napisane na karcie pomijamy!)
2. Rejestrujesz kartę na stronie three.co.uk - pamiętaj że nr ma 11 cyfr pierwsze dwie to zawsze 0 i 7. Rejestrując kartę z PL musiałem kilka min na SMS poczekać.
3. Teraz trzeba zdobyć doładowanie, są dwie opcje:
a) brytyjska karta płatnicza i doładowanie bezpośrednio na stronie three
b) polska karta płatnicza i zakup vouchera na www.mobiletopup.co.uk/three i za jego pomocą doładowanie konta na stronie three
4. Na koniec trzeba kupić pakiet all-in-one 20Ł (po zalogowaniu się na swoim koncie My3)

Rejestrację na stronie można teoretycznie pominąć i zrobić wszystko z aplikacji mobilnej three ale ona jest dość chimeryczna zwłaszcza w roamingu (a przynajmniej u mnie)
Ostatnio zmieniany: 2016/09/19 20:47 przez Semtox.
Podziękowali: Poldzio

Więcej
2016/09/19 20:52 #40948 przez Drużyna Szerszenia

Drużyna Szerszenia odpowiedział w temacie: Ktoś ma opanowany internet na Włochy

Semtox napisał: Spokojnie :)
1. Jeśli po zainstalowaniu karty w telefonie widać sieć (jakąkolwiek polską) to karta jest już aktywna, powinno dać się na nią zadzwonić - dzwoniąc z polskiego numeru pamiętaj o +44 z przodu i że numer ma 10 cyfr! (pierwsza cyfra to 7, zero napisane na karcie pomijamy!)
2. Rejestrujesz kartę na stronie three.co.uk - pamiętaj że nr ma 11 cyfr pierwsze dwie to zawsze 0 i 7. Rejestrując kartę z PL musiałem kilka min na SMS poczekać.
3. Teraz trzeba zdobyć doładowanie, są dwie opcje:
a) brytyjska karta płatnicza i doładowanie bezpośrednio na stronie three
b) polska karta płatnicza i zakup vouchera na www.mobiletopup.co.uk/three i za jego pomocą doładowanie konta na stronie three
4. Na koniec trzeba kupić pakiet all-in-one 20Ł (po zalogowaniu się na swoim koncie My3)

Rejestrację na stronie można teoretycznie pominąć i zrobić wszystko z aplikacji mobilnej three ale ona jest dość chimeryczna zwłaszcza w roamingu (a przynajmniej u mnie)

Ja to jestem panikara... :) Dzięki! Wszystko już działa, więc i my będziemy podtrzymywać nasze uzależnienie od internetu. :)

2016 - Palermo
2017 - ?

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008