Bestia szuka towarzyszy !

Więcej
2016/09/14 10:42 #40535 przez Bestia Pośpiechu

Bestia Pośpiechu stworzył temat: Bestia szuka towarzyszy !

Cześć, końcówka przygotowań przed rajdem i nasza bestia jest już prawie gotowa.

Szukamy załóg, które chciałyby z nami jechać razem w kordonie, bo wiadomo, w kupie raźniej a i zawsze można się z błota wyciągnąć albo z kabli odpalić :D

Jedziemy polonezem caro 1.6 więc szukamy najchętniej braci naszego wehikułu - można się wtedy częściami powymieniać ;) Ale wszystkich innych również serdecznie zapraszamy.

Jedziemy z Warszawy więc można jechać już razem do Katowic albo dopiero ze startu.

Załączniki:

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/09/14 11:28 #40540 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Bestia szuka towarzyszy !

Bestia Pośpiechu napisał: Cześć, końcówka przygotowań przed rajdem i nasza bestia jest już prawie gotowa.

Szukamy załóg, które chciałyby z nami jechać razem w kordonie, bo wiadomo, w kupie raźniej a i zawsze można się z błota wyciągnąć albo z kabli odpalić :D

Jedziemy polonezem caro 1.6 więc szukamy najchętniej braci naszego wehikułu - można się wtedy częściami powymieniać ;) Ale wszystkich innych również serdecznie zapraszamy.

Jedziemy z Warszawy więc można jechać już razem do Katowic albo dopiero ze startu.

Jakby bestia poczytała to są dwie trasy i listy Polonezów.

Więcej
2016/09/14 11:33 #40541 przez Rezerwat Przygody

Rezerwat Przygody odpowiedział w temacie: Bestia szuka towarzyszy !

Bestia robi wszystko w pośpiechu ;)

Więcej
2016/09/14 11:58 #40544 przez Polderari

Polderari odpowiedział w temacie: Bestia szuka towarzyszy !

w dodatku jadacych trasą, bądz prosto na wenecje

Więcej
2016/09/14 12:16 #40548 przez Czarny Jastrząb

Czarny Jastrząb odpowiedział w temacie: Bestia szuka towarzyszy !

Czy ta impreza polega na zapisywaniu się do jakiś grup i deklarowania kto gdzie i jak szybko jedzie? Tworzą się grupy dojeżdżające na start, jadące nad Balaton, jadące do Wenecji... Ludzie wyluzujcie!

czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

Więcej
2016/09/14 14:27 #40555 przez Żukolot Spółka Zło-m

Żukolot Spółka Zło-m odpowiedział w temacie: Bestia szuka towarzyszy !

Czarny Jastrząb napisał: Czy ta impreza polega na zapisywaniu się do jakiś grup i deklarowania kto gdzie i jak szybko jedzie? Tworzą się grupy dojeżdżające na start, jadące nad Balaton, jadące do Wenecji... Ludzie wyluzujcie!

My wczoraj usiedlismy przy piwku aby zaplanowac trase - wykminilismy tylko tyle ze fajnie byloby doleciec na strzal pod wenecje - dalsze planowanie powodowało tylko wieksze komplikacje i mnozenie sie mozliwych scenariuszy wiec stwierdzilismy ze jedziemy na żywioł -tak bedzie smieszniej ;)

P.S. 2 lata temu nie znalismy nawet campow i bylo pieknie , a rok temu ubzduralo nam sie ze meta jest o dzien wczesniej niz zakladalismy - dopiero na imprezie pod łazienkami w bregenz ktos Nas uświadomil - a dodatkowy dzien zlombola potrakytowalismy jako fantastyczny bonus - tak wiec wszystko ma swoje uroki - brak planowania równiez : )

Więcej
2016/09/14 14:37 #40556 przez Bestia Pośpiechu

Bestia Pośpiechu odpowiedział w temacie: Bestia szuka towarzyszy !

Ok może rzeczywiście się nie rozejrzeliśmy dokładnie. Jak wyżej wszystko w pośpiechu :P

Więcej
2016/09/14 17:21 #40559 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Bestia szuka towarzyszy !

Czarny Jastrząb napisał: Czy ta impreza polega na zapisywaniu się do jakiś grup i deklarowania kto gdzie i jak szybko jedzie? Tworzą się grupy dojeżdżające na start, jadące nad Balaton, jadące do Wenecji... Ludzie wyluzujcie!

Listy są po to aby zebrać towarzyszy niedoli - znając życie na każdej trasie kogoś spotkamy :)

Więcej
2016/09/14 22:05 #40580 przez Ściepany Poldon

Ściepany Poldon odpowiedział w temacie: Bestia szuka towarzyszy !

kurde, ja nie wiem czy na start dojadę, ale jestem dobrej myśli i licze na wsparcie innych ekip przy problemach.
Ciężko zakładać ze się dojedzie tam gdzie się chce i w tym czasie co się chce. Listy są dobre ale dla tych co raczej wiedzą ze będą potrzebować pomocy (np.ja) lecz ważne jest, by Ci co się w nie wpisują, pomagali ;)

Więcej
2016/09/14 22:55 #40588 przez Żukolot Spółka Zło-m

Żukolot Spółka Zło-m odpowiedział w temacie: Bestia szuka towarzyszy !

Ściepany Poldon napisał: kurde, ja nie wiem czy na start dojadę, ale jestem dobrej myśli i licze na wsparcie innych ekip przy problemach.
Ciężko zakładać ze się dojedzie tam gdzie się chce i w tym czasie co się chce. Listy są dobre ale dla tych co raczej wiedzą ze będą potrzebować pomocy (np.ja) lecz ważne jest, by Ci co się w nie wpisują, pomagali ;)

Bardzo trafne slowa - jadac 2 lata temu zukeim mielismy harmonogram napiety ( max predkosc kolo 80 ) ale codziennie plan wycieczki padal jak zatrzymywalismy sie zeby kogos reanimowac - pamietajcie zwiedzanie to jedno ale nie ma lepszej frajdy jak pomoc jakiejs zalodze dotrzec do mety !!

P.S. Ach ten debiut polskiej druzyny po latach w LM - ide spac!

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008