Złombol 2016 - Refleksje

Więcej
2016/10/10 10:18 #41543 przez Polderari

Polderari odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje

Wiem i tym bardziej mnie dziwi skąd stara nazwa skoro Martyna wypisywała podobno dyplomy dzień przed.
Poza tym sami organizatorzy piszą o braku organizacji :) zorganizowany jest start - musi być zgłoszony ze względu na ilość osób.

Żukolot Spółka Zło-m napisał:

Pinky i Mózg napisał: Mi z tegorocznego złombola utkwiły następujące rzeczy:

1. Dyplomy na starcie
2. Niektóre ekipy w tym nasza otrzymały dyplomy z nieprawidłową nazwą zespołu : Odpowiedź Martyny na stwierdzenie, że nazwa jest niewłaściwa cytuję : Czy myślisz, że nie mamy lepszych rzeczy do roboty niż sprawdzanie czy zmieniliście nazwę - tu zaznaczę, że nazwa została zmieniona dawno dawno tegmu a nie w ostatniej chwili
3. Co do spokojnej imprezy.... to jak to ładnie ujął wracając na camping była "Stypa, że Huj"
4. Co do spokojnej imprezy i pijaków to ten problem się już pojawiał, ale organizatorzy nie są zainteresowani rozwiązywaniem go, podobnie jak nie byli w 2014 kiedy w ruch poszedł nóż

Tak więc podsumowując organizatorzy mają na pewno lepsze rzeczy do organizacji niż Złombol :P

Szanowny Pinki - czy masz w ogole pojecie o zarzadzaniu projektami - zdajesz sobie sprawe jakim kolosalnym projektem jest zlombol ?? Dlatego powstrzymaj sie od komentowania/uderzania w orgow jezeli nie ogarniasz tematu - sugestia : milczenie jest zlotem

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/10/10 10:24 #41545 przez OSK OLAF

OSK OLAF odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje

Pinky i Mózg napisał: Mi z tegorocznego złombola utkwiły następujące rzeczy:

1. Dyplomy na starcie
2. Niektóre ekipy w tym nasza otrzymały dyplomy z nieprawidłową nazwą zespołu : Odpowiedź Martyny na stwierdzenie, że nazwa jest niewłaściwa cytuję : Czy myślisz, że nie mamy lepszych rzeczy do roboty niż sprawdzanie czy zmieniliście nazwę - tu zaznaczę, że nazwa została zmieniona dawno dawno tegmu a nie w ostatniej chwili
3. Co do spokojnej imprezy.... to jak to ładnie ujął wracając na camping była "Stypa, że Huj"
4. Co do spokojnej imprezy i pijaków to ten problem się już pojawiał, ale organizatorzy nie są zainteresowani rozwiązywaniem go, podobnie jak nie byli w 2014 kiedy w ruch poszedł nóż

Tak więc podsumowując organizatorzy mają na pewno lepsze rzeczy do organizacji niż Złombol :P

Drogi Pinky

Da się zauważyć, że jesteś jakimś malkontentem. Jeśli Ci się nie podoba forma organizacji Złombol-a to nie bierz w nim udziału. To jest chyba proste...
Nie wiem czego oczekiwałeś na zakończeniu, którego oficjalnie nie było. Wystarczy że zaczniesz czytać ze zrozumieniem to co jest zapisane w strefie uczestnika, a będziesz wiedział czego się spodziewać.

To nie były dyplomy tylko podziękowania

My spotkaliśmy fajnych ludzi, z którymi imprezowaliśmy do późnej nocy. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Podziękowali: DON FAVORITE

Więcej
2016/10/10 10:50 #41546 przez Polderari

A ja nie narzekam na ludzi - podziekowania dla wszsytkich ekip które spotkaliśmy :)

Z wyłączeniem bezmózgowców puszczających AC/DC o 2:30 na pełen regulator na campingu

Więcej
2016/10/10 20:01 #41556 przez DON FAVORITE

DON FAVORITE odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje

I wice wersa hahahahah

Więcej
2016/10/11 14:52 #41572 przez Ekipa Trapeza

Ekipa Trapeza odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje

Kto śpiewał po węgiersku "Dziewczynę o perłowych włosach" Omegi w noc imprezową na kempingu? Szacun kolego :)

Więcej
2016/10/12 19:24 #41597 przez GODZILLAteam

GODZILLAteam odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje

A ja do tych wszystkich świetnych wspomnień z tegorocznej edycji mam jedną uwagę, która chciałbym żeby była potraktowana jako konstruktywna krytyka, a nie jak złośliwość.
Jeżeli robi się metę w Tunezji to moim skromnym zdaniem wypadałoby żeby wybrali się tam też organizatorzy (lub chociaż ich przedstawiciel), bo tak to można było zrobić matę w Palermo i nie silić się na Tunezję. Gdyby tak miało to wyglądać w następnych latach, to można wysłać nas na Alaskę, a dyplomy dosłać pocztą jak powrócimy. Trochę to wyszło tak jak by zaprosić na swoje urodziny i na nie nie przyjść.

Więcej
2016/10/12 22:23 #41604 przez Polderari

GODZILLAteam napisał: A ja do tych wszystkich świetnych wspomnień z tegorocznej edycji mam jedną uwagę, która chciałbym żeby była potraktowana jako konstruktywna krytyka, a nie jak złośliwość.
Jeżeli robi się metę w Tunezji to moim skromnym zdaniem wypadałoby żeby wybrali się tam też organizatorzy (lub chociaż ich przedstawiciel), bo tak to można było zrobić matę w Palermo i nie silić się na Tunezję. Gdyby tak miało to wyglądać w następnych latach, to można wysłać nas na Alaskę, a dyplomy dosłać pocztą jak powrócimy. Trochę to wyszło tak jak by zaprosić na swoje urodziny i na nie nie przyjść.

:evil: a jak zasugerowałem pół roku temu, że organizatorów może nie być na mecie to mnie rugaliście a tu pacz... racja moja była mojsza niż twojsza :D

BTW. tu nie chodzi o malkontenctwo ale o to, żeby Złombol nie skończył jak zloty FSOPTK

Więcej
2016/10/13 17:07 #41613 przez artak

artak odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje

GODZILLAteam napisał: A ja do tych wszystkich świetnych wspomnień z tegorocznej edycji mam jedną uwagę, która chciałbym żeby była potraktowana jako konstruktywna krytyka, a nie jak złośliwość.

Ogry na forum przed złombolem gdzieś napisali, że niestety do tunezji nie będą mogli się wybrać. Tak więc tutaj informacja była wcześniej :P

A ja mam takie pytanko. Bo na "dyplomie"/"podziękowaniach" jest miejsce na "pamiątkę z wyjazdu" (obok miejsca w którym można zaznaczyć gdzie się zakończyło). Ktoś wie o co chodzi?

członek teamu ŻulPanter
www.zulpanter.blogspot.com

Więcej
2016/10/13 17:14 #41614 przez Pegazy

Pegazy odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje

Ja tam mam żużel z Etny :D

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)

Więcej
2016/10/13 17:19 - 2016/10/13 17:20 #41615 przez Chłopcy z PRL

Chłopcy z PRL odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje

GODZILLAteam napisał: Gdyby tak miało to wyglądać w następnych latach, to można wysłać nas na Alaskę, a dyplomy dosłać pocztą jak powrócimy.

No i tu nie sposób nie przyznać racji. Na Sycylii ścianki, TV i celebryci. W Tunezji ciemna noc i głusza. Gdyby nie nocna kreatywność kilku ekip byłaby czarna doopa.

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Ostatnio zmieniany: 2016/10/13 17:20 przez Chłopcy z PRL.

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008