- Oklaski: 11
- Otrzymane podziękowania: 97
Złombol 2016 - Refleksje Konstruktywne
- BarkASY team
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Jadymy durch :-)
Mniej
Więcej
2016/10/21 14:08 #41825
przez BarkASY team
BarkASY team odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje Konstruktywne
A ja myślałem , że to ja mam zryty beret i się przypieprzam. Jak widać dopiero raczkuję
. A na Złombol o ile się odbędzie znowu pojadę, poznam nowych , fantastycznych ludzi, pooglądam niesympatycznych, spotkam Znajomych Złomboli, nazbieram ile się da na dzieciaki i będę przeszczęśliwy jeśli uda mi się dojechać i wrócić o własnych siłach. Pozdrawiam wszystkich

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Drużyna Szerszenia
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 4
- Otrzymane podziękowania: 11
2016/10/21 16:28 #41827
przez Drużyna Szerszenia
I oto właśnie chodzi - o kasę dla dzieciaków, atmosferę, ludzi. W takim razie do zobaczenia!
2016 - Palermo
2017 - ?
Drużyna Szerszenia odpowiedział w temacie: Złombol 2016 - Refleksje Konstruktywne
BarkASY team napisał: A ja myślałem , że to ja mam zryty beret i się przypieprzam. Jak widać dopiero raczkuję
. A na Złombol o ile się odbędzie znowu pojadę, poznam nowych , fantastycznych ludzi, pooglądam niesympatycznych, spotkam Znajomych Złomboli, nazbieram ile się da na dzieciaki i będę przeszczęśliwy jeśli uda mi się dojechać i wrócić o własnych siłach. Pozdrawiam wszystkich
I oto właśnie chodzi - o kasę dla dzieciaków, atmosferę, ludzi. W takim razie do zobaczenia!
2016 - Palermo
2017 - ?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.