- Otrzymane podziękowania: 3
Podziekowania dla darczynców
- My z lasu
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
My z lasu stworzył temat: Podziekowania dla darczynców
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Semtox
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Samozwańczy Statystyk (5x_Złombol)
Semtox odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców
- LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 6 Złomboli jako kapitan 40987km 6 udanych powrotów
- Oklaski: 41
- Otrzymane podziękowania: 146
LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

Podstawą elektryki są dobre styki !
- KatoFuriaty
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Oklaski: 12
- Otrzymane podziękowania: 37
KatoFuriaty odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców
kwiecień może maj,to już tradycjaSemtox napisał: Podziękowania będą, ale pewnie również wzorem lat ubiegłych, dopiero w nowym roku i nie liczył bym na styczeń/luty tylko później...

- POMYLONEZ
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
POMYLONEZ odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

- Czarny Jastrząb
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Oklaski: 14
- Otrzymane podziękowania: 55
Czarny Jastrząb odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka

facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab
- My z lasu
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
My z lasu odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców
- Czarny Jastrząb
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Też bym wolał aby wszystko się działo innym trybem ale zanim wpisałem ta imprezę w swój plan zapoznałem się z tematem. Dzięki temu zdaje sobie sprawę że naprawdę nie ma żadnej organizacji a ludzie poświęcają na to swój wolny czas. I dobrowolnie zgodziłem się z tym że nikt mi nic nie załatwi i będę to musiał zrobić sam. i robię, i się nie wstydzę i nie jest mi głupio. Nawet jakoś tak wychodzi że darczyńcy się cieszą jak przychodzę z własnej woli z drobnym upominkiem. Ja i moja załoga, bez błogosławieństwa orgów. A potem przychodzę drugi raz i znowu nie jest mi głupio i wstyd. A potem przychodzę znowu bo zbieram kasę na następny Złombol

Podsumowując - zrób coś fajnego i sympatycznego sam! Nie wierzę że ktoś Ci musi pomoc robić podziękowania. Zrób domowe piwo, ozdoby na choinkę, koszulki czy kubki ze zdjęciami z wyprawi i nie wstydź się więcej.
Przejechałeś Złombol nic nie może być dla Ciebie przeszkodą! Jesteś zwycięzcą!
Zostań przyjacielem Żuka

- My z lasu
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
My z lasu odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców
Wydruk ulotek na kilka tygodni przed startem czy podziękowań 10 miesięcy po zakończeniu jest ... nie najlepszym pomysłem i nie przekonasz mnie że jest inaczej bo luz , rock and roll lub coś tam . Ja rozumiem że czasem są przyczyny obiektywne i w jakimś roku tak po prostu może się zdarzyć ale traktowanie tego jako sytuację NORMALNĄ ? Pytam zatem przewrotnie po co był potrzebny Filip Hajzer ? jakiś TVN ? i inne działania , jeśli kładziemy tak banalne tematy ?
Ok , moja wypowiedź bynajmniej nie jest zaproszeniem do bezsensownej w istocie polemiki , stwierdzam tylko fakty oczywiste . Jeśli uparcie uważasz , że tak musi być w końcu broniłeś już takiego stanu rzeczy również jakiś czas temu w kwestii ulotek . Moja propozycja jest taka , ja załatwię na mój koszt profesjonalne studio graficzne które będzie robiło projekt na te ulotki i podziękowania co roku i na czas dla całego Złombolu - pasuje ?
- Czarny Jastrząb
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Ja po prostu nie rozumiem czemu Ci wstyd i głupio. Tak jest od lat i nie jest to tegoroczna niespodzianka. Czy jest to normalne? Tak dla tej imprezy jest.
Jeśli zaskoczyło Cię to to podałem Ci możliwe obejście "problemu". Jeśli się nie podoba to Twoje prawo i nic nie stoi na przeszkodzie abyś próbował to zmienić. Tylko nie tu a bezpośrednio z osobami decyzyjnymi.
Nie odbieraj tego jako atak ja bardzo chętnie bym widział pewne zmiany. Zobaczymy co przyniesie rewolucja w 2017.
Pan Celebryta to naprawdę nie wiem po co był potrzebny. Dwie krótkie wstawki w telewizji śniadaniowej to mógł zrobić nie jadąc. Moim zdaniem zmarnował potencjał tego wyjazdu

ps. co do wypowiadania i publikowania w mediach nie będę się wypowiadał bo nie chce się denerwować. Mam wrażenie że sporo ekip nie widzi tego zapisu albo nie chce widzieć...
Zostań przyjacielem Żuka