Podziekowania dla darczynców

Więcej
2016/11/03 21:58 - 2016/11/03 21:58 #42002 przez My z lasu

My z lasu stworzył temat: Podziekowania dla darczynców

Czy jest przewidziane przygotowanie podziękowań dla darczyńców wzorem ubiegłego roku . W sklepie widzę z 2015 roku . Może chociaż w pliku nadającym się do wydruku ?
Ostatnio zmieniany: 2016/11/03 21:58 przez My z lasu.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/11/04 07:15 #42003 przez Semtox

Semtox odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

Podziękowania będą, ale pewnie również wzorem lat ubiegłych, dopiero w nowym roku i nie liczył bym na styczeń/luty tylko później...

Więcej
2016/11/04 09:57 #42009 przez LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni

LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

I ZNOWU SIĘ ZACZĘŁO ..... :sick:

Podstawą elektryki są dobre styki !

Więcej
2016/11/04 20:33 #42018 przez KatoFuriaty

KatoFuriaty odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

Semtox napisał: Podziękowania będą, ale pewnie również wzorem lat ubiegłych, dopiero w nowym roku i nie liczył bym na styczeń/luty tylko później...

kwiecień może maj,to już tradycja :)
Podziękowali: Semtox

Więcej
2016/11/05 13:01 #42026 przez POMYLONEZ

POMYLONEZ odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

Ehhh.... Nie dobrze, nie dobrze... :oops:

Więcej
2016/11/05 21:04 #42047 przez Czarny Jastrząb

Czarny Jastrząb odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

Oj tam niedobrze. Złombol to projekt wielomiesięczny. Nie ma nic od razu :) Cierpliwości Dobrzy Ludzie :)

czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

Więcej
2016/11/09 12:08 #42106 przez My z lasu

My z lasu odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

Jasne że pewne tematy muszą trwać ale akurat podziękowanie dla darczyńców winno być priorytetem , to dzięki ich wpłatom ta impreza ma sens . Wszelki dane które są potrzebne już są zatem gdzie jest kłopot ? Pewnie że można sobie samemu takie coś stworzyć ale chyba nie o to chodzi by każdy sobie sam to robił . Pewnie na Ślasku jest to be znaczenia bo tam są beneficjenci działania fundacji ale jest jeszcze reszta Polski . Osobiści bardzo mi głupio i wstyd przed moimi darczyńcami że nie jestem im w stanie dać chociażby tak drobnego wyrazu podziękowania za ich wsparcie - oficjalnego podziękowania . Apeluje zatem do Organizatorów zróbcie plik do wydruku udostępnijcie zalogowanym i po krzyku . Za nieco ponad miesiąc święta i chyba było by miło gdybyśmy mogli się pojawić życzenia noworocznymi i chociażby takim skromnym wyrazem wdzięczności u każdego ze swoich darczyńców .

Więcej
2016/11/09 16:25 #42109 przez Czarny Jastrząb

Bzdury piszesz człowieku sugerując że gdzieś to nie ma znaczenia a u Ciebie ma. Wszędzie ma. A jak Ci głupio i wstyd to ogarnij coś sam a oficjalne dasz jak będą.

Też bym wolał aby wszystko się działo innym trybem ale zanim wpisałem ta imprezę w swój plan zapoznałem się z tematem. Dzięki temu zdaje sobie sprawę że naprawdę nie ma żadnej organizacji a ludzie poświęcają na to swój wolny czas. I dobrowolnie zgodziłem się z tym że nikt mi nic nie załatwi i będę to musiał zrobić sam. i robię, i się nie wstydzę i nie jest mi głupio. Nawet jakoś tak wychodzi że darczyńcy się cieszą jak przychodzę z własnej woli z drobnym upominkiem. Ja i moja załoga, bez błogosławieństwa orgów. A potem przychodzę drugi raz i znowu nie jest mi głupio i wstyd. A potem przychodzę znowu bo zbieram kasę na następny Złombol :)

Podsumowując - zrób coś fajnego i sympatycznego sam! Nie wierzę że ktoś Ci musi pomoc robić podziękowania. Zrób domowe piwo, ozdoby na choinkę, koszulki czy kubki ze zdjęciami z wyprawi i nie wstydź się więcej.
Przejechałeś Złombol nic nie może być dla Ciebie przeszkodą! Jesteś zwycięzcą!

Więcej
2016/11/09 23:13 #42119 przez My z lasu

My z lasu odpowiedział w temacie: Podziekowania dla darczynców

Nie zgadzam się z Tobą kolego Czarny Jastrząb . Piszesz zupełnie o innych sprawach niż ja , chyba jednak nie rozumiesz po co wywoływałem temat . Przygotowanie oficjalnego pliku z podziękowaniem nie jest niczym wykraczającym poza odrobinę dobrej woli . Jeśli ktoś to już kiedyś zrobił w oficjalnej formie to nie wydaje mi się , że moje oczekiwanie jest jakimś infantylnym chciejstwem . Po prostu ktoś jest właścicielem znaku loga " Złombol ", jest też tzw.koncepcja graficzna czyli zamysł jak mają wyglądać materiały reklamowe itd. to jest czyjaś ogromna praca i wartość sama w sobie . O ile się nie mylę wciąż jest też zasada , że nie pleciemy samodzielnie bzdur do mediów bo wielu ludzi pracuje na dobre imię imprezy , zatem produkowanie radośnie samodzielnie takich materiałów jest zwyczajnie strzałem w kolano w sytuacji kiedy akcja ma już taki rozmach i renomę .
Wydruk ulotek na kilka tygodni przed startem czy podziękowań 10 miesięcy po zakończeniu jest ... nie najlepszym pomysłem i nie przekonasz mnie że jest inaczej bo luz , rock and roll lub coś tam . Ja rozumiem że czasem są przyczyny obiektywne i w jakimś roku tak po prostu może się zdarzyć ale traktowanie tego jako sytuację NORMALNĄ ? Pytam zatem przewrotnie po co był potrzebny Filip Hajzer ? jakiś TVN ? i inne działania , jeśli kładziemy tak banalne tematy ?
Ok , moja wypowiedź bynajmniej nie jest zaproszeniem do bezsensownej w istocie polemiki , stwierdzam tylko fakty oczywiste . Jeśli uparcie uważasz , że tak musi być w końcu broniłeś już takiego stanu rzeczy również jakiś czas temu w kwestii ulotek . Moja propozycja jest taka , ja załatwię na mój koszt profesjonalne studio graficzne które będzie robiło projekt na te ulotki i podziękowania co roku i na czas dla całego Złombolu - pasuje ?

Więcej
2016/11/10 07:23 #42121 przez Czarny Jastrząb

Zgodzę się z Tobą że podziękowania powinny być zaraz po podsumowaniu wyniku. Tylko czy był jakiś oficjalny komunikat o wynikach akcji? Nie widzę nigdzie...

Ja po prostu nie rozumiem czemu Ci wstyd i głupio. Tak jest od lat i nie jest to tegoroczna niespodzianka. Czy jest to normalne? Tak dla tej imprezy jest.
Jeśli zaskoczyło Cię to to podałem Ci możliwe obejście "problemu". Jeśli się nie podoba to Twoje prawo i nic nie stoi na przeszkodzie abyś próbował to zmienić. Tylko nie tu a bezpośrednio z osobami decyzyjnymi.
Nie odbieraj tego jako atak ja bardzo chętnie bym widział pewne zmiany. Zobaczymy co przyniesie rewolucja w 2017.

Pan Celebryta to naprawdę nie wiem po co był potrzebny. Dwie krótkie wstawki w telewizji śniadaniowej to mógł zrobić nie jadąc. Moim zdaniem zmarnował potencjał tego wyjazdu ;)

ps. co do wypowiadania i publikowania w mediach nie będę się wypowiadał bo nie chce się denerwować. Mam wrażenie że sporo ekip nie widzi tego zapisu albo nie chce widzieć...

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008