Nie dojechałem do METY bo ... >>>

Więcej
2016/11/11 15:26 #42133 przez Drużyna Tłokowego Pierścienia

Drużyna Tłokowego Pierścienia odpowiedział w temacie: Nie dojechałem do METY bo ... >>>

I takie że startu
Sorki za offtop
Załączniki:
Podziękowali: BarkASY team

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2016/11/11 15:34 #42134 przez BarkASY team

BarkASY team odpowiedział w temacie: Nie dojechałem do METY bo ... >>>

Dodam, że za 1 razem wracaliśmy na lawecie bez assistance. Kumpel , który akurat wrócił z Holandii i nie miał nic lepszego do roboty po nas przyjechał a za 2 razem mieliśmy assistance z PZU
Podziękowali: Ala montana

Więcej
2016/11/13 21:42 #42156 przez Ekipa Trapeza

Ekipa Trapeza odpowiedział w temacie: Nie dojechałem do METY bo ... >>>

Ala montana, a tak się wydawała ekipa zgrana, jak siedzieliśmy wieczorkiem na kempingu w Modenie. Nie wyglądało, że jesteście niedogadani co do celu.

Więcej
2016/11/13 22:31 #42158 przez BarkASY team

Zgrana ekipa to rzadkość

Więcej
2016/11/14 10:14 #42159 przez LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni

LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni odpowiedział w temacie: Nie dojechałem do METY bo ... >>>

opowiem Wam , jak to jest 6 razy dojechać do mety i wrócić ..

sprawdzać i jeszcze raz sprawdzać ( pisałem o tym w Poradniku dla nowych załóg ), choć jak ktoś idzie na żywioł tez ma szanse ..

w tym roku doświadczyłem jednak czegoś innego; cała załoga traktuje mnie jak co najmniej Mc Gywera, że na pewno dojadę , coś wymyśle, wykombinuję , naprawię i bedzie dobrze ..

o mały włos nie popłynęliśmy do Tunezji, bo nie zgodziłem się kupić biletów na prom jeszcze w domu, kilka miesięcy na przód,
a w Palermo nie było to takie łatwe !
Broniłem swojej decyzji , że nie chciałem ryzykować prawie 500E , bo mogliśmy nie dojechać ....

- A ILE RAZY NIE DOJECHALIŚMY ??!! - z wyrzutem odparł mój syn

Podstawą elektryki są dobre styki !

Więcej
2016/11/14 11:07 #42160 przez Ekipa Trapeza

My też nie kupowaliśmy biletów na prom Palermo-Genua do ostatniej chwili. Dopiero w San Vito zakupiliśmy. Za duże ryzyko było :)

Więcej
2016/11/14 13:56 #42161 przez Czarny Jastrząb

Czarny Jastrząb odpowiedział w temacie: Nie dojechałem do METY bo ... >>>

U nas w ogóle nie było w planie promu, niestety sytuacja zmusiła do powrotu morzem zgodnie z zasadą byle dalej na północ. Co oczywiście nie kłóciło się z cofaniem sie do Rzymu aby pozwiedzać :lol:

czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

Więcej
2016/11/14 14:55 #42162 przez BarkASY team

My kupiliśmy bilety na prom Katania-Neapol na dzień przed wypłynięciem i zapłaciliśmy 104 euro zamiast 200. Prom wybraliśmy bo obawiałem się , że znów zarżnę silnik bo zaczął mocno dymić. Zależało mi na dotarciu w okolice Wenecji z uwagi na wykupiony assistance. Plany były inne ale sami wiecie jak to na Złombolu bywa z planami ;)

Więcej
2016/11/14 16:03 #42164 przez Ala montana

Ala montana odpowiedział w temacie: Nie dojechałem do METY bo ... >>>

Ekipa Trapeza napisał: Ala montana, a tak się wydawała ekipa zgrana, jak siedzieliśmy wieczorkiem na kempingu w Modenie. Nie wyglądało, że jesteście niedogadani co do celu.

Dogadani, niedogadani - wiesz jak to na Złombolu bywa, są dni lepsze i gorsiejsze. Ale to celnie podsumował Tomek z BarkASA: "ZGRANA EKIPA TO RZADKOŚĆ".
I tu znowu poruszyliśmy dość istotny wątek dojechania / niedojechania do mety.
___ ___ ___
A tak na marginesie - co Wy macie takie niejasne zapisy trasy po spotkaniu z nami:
w okolicy Modeny ? :side:

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

Więcej
2016/11/15 09:06 #42171 przez Ekipa Trapeza

Telefon aproksymował trasę ;) Generalnie coś mu się pozajączkowało i takie cośki wyszły. Z drugiej strony pośpiech trochę był, to jechaliśmy najkrótszą drogą ;)

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008