Szukam załogi - Trójmiasto

Więcej
2017/01/06 22:00 #43029 przez Motomyszy Z Żuczka

Motomyszy Z Żuczka stworzył temat: Szukam załogi - Trójmiasto

Hej!

Szukam załogi, która mnie przygarnie na tegoroczną edycję. :) Szykowałem się ze znajomymi na Złombol 2014. Miał to być piękny Żuk, który jest na mojej miniaturze. Niestety w trakcie przygotowań poważnie złamałem nogę, co uniemożliwiło mi przygotowania i podróż. Następnie w związku z moją przeprowadzką na drugi koniec Polski, sprzedaliśmy pozostałości naszego Żuka i marzenia dalej są marzeniami.

W tym roku chciałbym jednak wziąć udział! Trochę informacji o mnie(aby było wiadomo czy jestem zdatny B) ):

Mam na imię Mateusz i liczę sobie od niedawna 25 lat. Skończyłem inżyniera i magistra na Politechnice Wrocławskiej na kierunkach Automatyki i Robotyki oraz Elektroniki. Uwielbiam grzebać przy samochodach. Mechanika, elektryka - wszystko. Jeśli tylko mam warunki i możliwości to własny samochód naprawiam sam. Nawet, jeśli muszę najpierw mocno podnieść swój poziom wiedzy w temacie usterki. Przy Żuku relaksowałem się jak nigdy. Smar, brud, pocięte ręce nie są mi straszne więc mogę przydać się w załodze jako kolejny mechanik/elektryk/elektronik.
Jako, że od pół roku mieszkam w Trójmieście - najlepiej jakby chciał mnie przygarnąć ktoś stąd. Jestem w stanie pomagać w przygotowaniach na tyle, ile będę mógł.
Z charakteru jestem człowiekiem bardzo wesołym i bezkonfliktowym. Z cierpliwością bywa różnie - wiadomo jak nasze maszyny są kapryśne ;). Prowadzę aktywny tryb życia, lubię ruch mimo, że jestem leniem :P

Jeśli ktoś chciałby mnie przygarnąć - śmiało pisać :)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008